- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi canimanacanan
-
Onu es geçmişimBuradaki mesele başkaları istese canını ortaya koyar demeniz bence.
Başkası çağırınca koşa koşa giden eşim ben çağırınca gelmiyorsa problemdir benim için. Bu eş normalde sizi düşünen, kadir kıymet bilen biri değil muhtemelen.
Yoksa 1 saatlik yol birşey değil.
Bana mantıklı geliyor.Bende 1 yıl olacak doğum yapalı. Yani başlarında hamile kaldım. Belki yapısaldır ama ben hiç bir şeyi yap , et demem. Biner giderim. Mantıklı geliyor mu cidden 2 saat yol yapmak ? Adam bence makul bir şey söylemiş. Riskli hamilelik olsa amenna.
Esas nokta atlanmış konuda.Onu es geçmişimo durumda ağzını emüklerim
Arabası varsa gelip almalı, lamı cimi yok...Arkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk.1 yıllık evliyim 4 aylık hamileyim.eşimle bir il merkezinde oturuyorum.annem de 1 saatlik uzaklıkta komşu bir ilin ilçesinde oturuyor.annemin oturduğu ilçe ile yine annemin ili arası 1 saat.aklınız karışmasın toplamda eşimle oturduğumuz ile 2 saat uzaklıkta annem.neyse ben anneme gittim 1 haftalığına dün eşimi aradım.aynen şunları söyledim." şekerim gelip beni alır mısın annemden?" aynen şöyle cevap verdi. "alamam şekerim sen minibüse bin merkez ile otogara gel ben seni oraya gelip alırım." bu durum normal mi? Gayet de iyi bir arabası var.akrabaları bir şey için çağıraa koşar hamile karısına böyle diyor.bu adamın bu davranışı normal mi? Siz olsanız ne tepki verirdiniz?
"Eşini almaması normal mi?" deseniz belki farklı yazardım ama "HAMİLE eşini almaması" kısmı itici geldi.Arkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk.1 yıllık evliyim 4 aylık hamileyim.eşimle bir il merkezinde oturuyorum.annem de 1 saatlik uzaklıkta komşu bir ilin ilçesinde oturuyor.annemin oturduğu ilçe ile yine annemin ili arası 1 saat.aklınız karışmasın toplamda eşimle oturduğumuz ile 2 saat uzaklıkta annem.neyse ben anneme gittim 1 haftalığına dün eşimi aradım.aynen şunları söyledim." şekerim gelip beni alır mısın annemden?" aynen şöyle cevap verdi. "alamam şekerim sen minibüse bin merkez ile otogara gel ben seni oraya gelip alırım." bu durum normal mi? Gayet de iyi bir arabası var.akrabaları bir şey için çağıraa koşar hamile karısına böyle diyor.bu adamın bu davranışı normal mi? Siz olsanız ne tepki verirdiniz?
Iste tum mesele bu sidik yarışı senin ailen benim ailemKendi ailesinden birisi aradıgında uçarak gidiyor ve beni almıyorsa evet bunu sorun ederim.
Niye otobüste birsey yok korkmayın hanfendi. İncilerimiz dökülmedi hep biniyoruz yada biniyorlar.Geçen yıl hamile kaldım ve bende anneme gitmistim evden çıkmıyorsun idari izinliydim getir götür çok yaptı eşim.
Ben araba suremiyorum panik atak var.
Neredeyse 10 yıldır dolmuşa otobüse binmedim bekarken ailem halletti şimdi de esim hallediyor.
Öyle dava yok mecbur gelip alacak hamile olmasam da mecbur kalmadıkça binmem otobüse.
Evliliğinde herşey ortaksa bu da ortak olacak
Siz karpuzmusunuz. Niye alsin. Gittiginiz gibi donun. Benzin olmus 10 lira ot8gardan aldığına sukredin.Arkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk.1 yıllık evliyim 4 aylık hamileyim.eşimle bir il merkezinde oturuyorum.annem de 1 saatlik uzaklıkta komşu bir ilin ilçesinde oturuyor.annemin oturduğu ilçe ile yine annemin ili arası 1 saat.aklınız karışmasın toplamda eşimle oturduğumuz ile 2 saat uzaklıkta annem.neyse ben anneme gittim 1 haftalığına dün eşimi aradım.aynen şunları söyledim." şekerim gelip beni alır mısın annemden?" aynen şöyle cevap verdi. "alamam şekerim sen minibüse bin merkez ile otogara gel ben seni oraya gelip alırım." bu durum normal mi? Gayet de iyi bir arabası var.akrabaları bir şey için çağıraa koşar hamile karısına böyle diyor.bu adamın bu davranışı normal mi? Siz olsanız ne tepki verirdiniz?
İmkan varken binmem.Niye otobüste birsey yok korkmayın hanfendi. İşçilerimiz dökülmedi hep biniyoruz yada biniyorlar.
Tatlım ehliyetin yoksa hemen ehliyet alıyorsun arabayı kullanmayı öğrenyorsun,Arkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk.1 yıllık evliyim 4 aylık hamileyim.eşimle bir il merkezinde oturuyorum.annem de 1 saatlik uzaklıkta komşu bir ilin ilçesinde oturuyor.annemin oturduğu ilçe ile yine annemin ili arası 1 saat.aklınız karışmasın toplamda eşimle oturduğumuz ile 2 saat uzaklıkta annem.neyse ben anneme gittim 1 haftalığına dün eşimi aradım.aynen şunları söyledim." şekerim gelip beni alır mısın annemden?" aynen şöyle cevap verdi. "alamam şekerim sen minibüse bin merkez ile otogara gel ben seni oraya gelip alırım." bu durum normal mi? Gayet de iyi bir arabası var.akrabaları bir şey için çağıraa koşar hamile karısına böyle diyor.bu adamın bu davranışı normal mi? Siz olsanız ne tepki verirdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?