Erkeğin hamile eşini almaması normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 2019 2020 yili hamilelik yasadim
Ilk 20 haftasinda calistim isz gidip geldim
Corona cikinca ekmek almaya bile cikmadim
Bu arkadasimizin kendi evinden ayri 1 haftadir anne evinde olmasi biraz tuhaf geldi ama sebebini bilemeyiz belki risklidir veya bakima ihtiyaci vardir hadi neyse
Ama bencede otobuse binmese iyi olmaz Ortalikda dolasan bi virus var sonucta

Hamilelik elbet bi hastalık değil. Fakat insan bu dönemde ekstra ilgi ve anlayış bekleyebilir. Hamilelik başlı başına farklı bi psikoloji. 4 aylık hamile olup aşırı yorgun da olabilir veya hiçbişeyi de olmayabilir. Sonuçta kadın da komşunun çocuğunu taşımıyor bu adamın çocuğunu taşıyor ne var yani alsa. Bugüne kadar ben istemesem de eşim nerde olursam oluyum 8 saatlik yolu bile gelip beni aldı her zaman. Zamanı yokken zaman yarattı yorgunken yeri geldi kendini zorladı. Zaten bu yüzden eşiz. Hayatımdaki herhangi birinden farkı olmalı. Cevaplar çok abes, insan kocasından gelip kendisini almasını beklemeyecekse kimden bekleyebilir karşı komşudan mı.

Bence bunda herhangi bir sorun yok. Bide herkes hamile olabilir bunu hastalık gibi yansıtmayın, çok tuhaf.

Bu tavırlar kişinin inisiyatifindedir, siz yapmazsınız bir başkası her dakika nazlanır. Kendi fikirlerimizi başkalarına dayatmaya çalışmasaydık dünyamız
Dayatmaya çalışmıyorum bu zihniyet kişi bazlı düzelmez zira ama böyle şeyler görünce göz deviriyorum. “Kadın naz yapar erkek de çeker tamam mı şekerparemmm” mantığı çok komik ve çağdışı geliyor bana. Çiftler birbirini şımartır, birbiri için fedakarlık yapar da “eşime nazlancam hihihihi meğersem pirensesmişim kiii” olayları komik geliyor. Hayır gelemez hayır demeyeceksiniz heralde

Yok tabiki gelebilir, bana da ayyy bin otobüse tarzı yorumlar saçma geliyor ama kocan seni sevmiyo mu şekerim:))))) tarzında fikir dayatmıyorum içimden konuşuyorum

Yazmıyım yazmıyom diyorum ama bazı kadınlar kendini o kadar çok övüyor ki dayanamıyorum. Sanırsın herkes tarlada doğurup sırtına bağlayıp çalışmaya devam ediyor.
Bu arada tebrik ederim, hamilelik, çocuk konularını okuyordum. Hamileyim demişsin sağlıkla doğsun minik inşallah.

Yok tabiki gelebilir, bana da ayyy bin otobüse tarzı yorumlar saçma geliyor ama kocan seni sevmiyo mu şekerim:))))) tarzında fikir dayatmıyorum içimden konuşuyorum
Hayatımda bir kere bile otobüse binmedim, senelerce 3 saatlik yoldan alındım geri bırakıldım. Her seferinde de otobüse bineyim dedim ama. Bir gün bana otobüse bin dese beni sevmiyor artık diye karalar bağlamazdım. Karşı tarafın durumu/vakti olmayabilir. Anlayış göstermek zayıflık değil bence.

Beni alamayan adam iş başkalarına gelimce canını ortaya koyuyor ama .
belki onlar yakın mesafededir
hani toplam işi 1 saatte bitiyordur
sizinki 4 saat tam tamına
çalışan insan için o kadar yol çekme de zor yani

yerinizde olsam evime döndüğümde direk sorarım bu kadar üzüldüysem
beni toplu taşımaya salgın varken bindirdiğin için de teşekkür ederim derim

ben olsam beni almasını istemem gerçi

Kendimi bildim bileli kendi işimi kendim yaparım neden bu eş sevmemesi olsun ne kadar sacmasiniz. Neden mesela eşim beni gelip alsın atlar arabaya giderim. Arabam arızalanir kendim tamirciye götürürum kendi işini halledenler eşi tarafından sevilmiyor mu oluyor. Bu kadar aciz ve güçsüz değiliz yapmayın

İmkan varken binmem.
İmkanım yoksa amenna.

Imkan, eşinin özel şofor olmasimi? Ilginç doğrusu, insanin kendi bağimsizliğini bu kadar baltalamasi.

Neyse herkesin kendi hayati sanirim. Bu konudada sorun corona. Corona olmasa konu sahibi haksiz olurdu. Corona olduğundan dolayi hak payi var, hamile olduğundan dolayi değil.

Hamilesiniz yahu yatalak hasta değilsiniz.
10 dakikalik mesafe degil git gel 4 saat. Ne geregi var?

Illa gelip alsın diyorsaniz gelene kadar dönmeyin madem.

Ben iki buçuk senedir bekliyorum kocama hep derim dur hele bı hamile kalayım sen gör nazımi

Ama almadı diye de trip yapmam yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…