- 19 Mayıs 2020
- 47.725
- 214.377
- 598
- Konu Sahibi canimanacanan
-
Bedevi hangisiydi ya, hamileyken mağaraya götürülen mi?
4 aylık hamileyken mağaraya giren mi yani şimdi bu üye?Katibin Ruhu
allahım her şey de hamileliğin 4. ayında mu olmuş o zaman?
İvet.Şok şok şok.
Hangi bedevi acaba. Siz olsaniz 2. Den boşanan adamla evlenir misiniz diyen mi?
Geçmiş.Hayal mi kuruyo geçmişi mi soruyo
Bu tavırlar kişinin inisiyatifindedir, siz yapmazsınız bir başkası her dakika nazlanır. Kendi fikirlerimizi başkalarına dayatmaya çalışmasaydık dünyamızhiçbir zaman??
Asla unutmam.ya bunu nasıl tahmin ettin allah aşkına
1859 tane üye konu açıyor her gün?
Dayatmaya çalışmıyorum bu zihniyet kişi bazlı düzelmez zira ama böyle şeyler görünce göz deviriyorum. “Kadın naz yapar erkek de çeker tamam mı şekerparemmm” mantığı çok komik ve çağdışı geliyor bana. Çiftler birbirini şımartır, birbiri için fedakarlık yapar da “eşime nazlancam hihihihi meğersem pirensesmişim kiii” olayları komik geliyor. Hayır gelemez hayır demeyeceksiniz heraldeBu tavırlar kişinin inisiyatifindedir, siz yapmazsınız bir başkası her dakika nazlanır. Kendi fikirlerimizi başkalarına dayatmaya çalışmasaydık dünyamız
Yok tabiki gelebilir, bana da ayyy bin otobüse tarzı yorumlar saçma geliyor ama kocan seni sevmiyo mu şekerim:))))) tarzında fikir dayatmıyorum içimden konuşuyorumDayatmaya çalışmıyorum bu zihniyet kişi bazlı düzelmez zira ama böyle şeyler görünce göz deviriyorum. “Kadın naz yapar erkek de çeker tamam mı şekerparemmm” mantığı çok komik ve çağdışı geliyor bana. Çiftler birbirini şımartır, birbiri için fedakarlık yapar da “eşime nazlancam hihihihi meğersem pirensesmişim kiii” olayları komik geliyor. Hayır gelemez hayır demeyeceksiniz heralde
Bu arada tebrik ederim, hamilelik, çocuk konularını okuyordum. Hamileyim demişsin sağlıkla doğsun minik inşallah.Yazmıyım yazmıyom diyorum ama bazı kadınlar kendini o kadar çok övüyor ki dayanamıyorum. Sanırsın herkes tarlada doğurup sırtına bağlayıp çalışmaya devam ediyor.
Hayatımda bir kere bile otobüse binmedim, senelerce 3 saatlik yoldan alındım geri bırakıldım. Her seferinde de otobüse bineyim dedim ama. Bir gün bana otobüse bin dese beni sevmiyor artık diye karalar bağlamazdım. Karşı tarafın durumu/vakti olmayabilir. Anlayış göstermek zayıflık değil bence.Yok tabiki gelebilir, bana da ayyy bin otobüse tarzı yorumlar saçma geliyor ama kocan seni sevmiyo mu şekerim:))))) tarzında fikir dayatmıyorum içimden konuşuyorum
belki onlar yakın mesafededirBeni alamayan adam iş başkalarına gelimce canını ortaya koyuyor ama .
Yok tabiki gelebilir, bana da ayyy bin otobüse tarzı yorumlar saçma geliyor ama kocan seni sevmiyo mu şekerim:))))) tarzında fikir dayatmıyorum içimden konuşuyorum
Bir on sayfa sonra evet arkadaşlar ben oyum ama ne yapayım hazmedemiyorum yazar o zaman.
İmkan varken binmem.
İmkanım yoksa amenna.
Ben iki buçuk senedir bekliyorum kocama hep derim dur hele bı hamile kalayım sen gör nazımiKadınların "ben hamileyken şunları şunları yaptım, nazlanma." demelerine hiç anlam veremiyorum. Evet hamilelik bir hastalık değil ama hamile olmayan bir insanın da rahatlığı asla olmuyor yani.
Ayrıca hastaneye gitmekle, hamile kadını münibüse bindirmek aynı şey değil. Zaten sıfırlayamıyoruz ama en aza indirmek varken böyle davranmak hiç normal değil.
Normal değil soru sahibi, zaten arabanın şu an sizde durması lazım, sizde durmuyorsa da her yere götürmesi lazım eşinizin.
Seni bravoAsla unutmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?