- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi canimanacanan
-
MaşallahAlso menazar değmesin 6 sene oldu hala el üstündeyim gerçi kk analistlerine göre kesin aldatılıyor da olabilirim, bilemedim şimdi
Ay cnm ne diyelim ki şimdi. Sen eşinle konuş.Arkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk.1 yıllık evliyim 4 aylık hamileyim.eşimle bir il merkezinde oturuyorum.annem de 1 saatlik uzaklıkta komşu bir ilin ilçesinde oturuyor.annemin oturduğu ilçe ile yine annemin ili arası 1 saat.aklınız karışmasın toplamda eşimle oturduğumuz ile 2 saat uzaklıkta annem.neyse ben anneme gittim 1 haftalığına dün eşimi aradım.aynen şunları söyledim." şekerim gelip beni alır mısın annemden?" aynen şöyle cevap verdi. "alamam şekerim sen minibüse bin merkez ile otogara gel ben seni oraya gelip alırım." bu durum normal mi? Gayet de iyi bir arabası var.akrabaları bir şey için çağıraa koşar hamile karısına böyle diyor.bu adamın bu davranışı normal mi? Siz olsanız ne tepki verirdiniz?
Yaşıyo yaşıyo artan benzin fiyatlarından dolayı aşırı prensesliği beklemeye almış olsakta ekonomi düzelir düzelmez kanım tekrar aynı yerinden akacakarkadaşım sen de vur dedik öldürmüşsün bee
adam yaşıyor de mi
Bedevi hangisiydi ya, hamileyken mağaraya götürülen mi?Bedevi konuyu açar açmaz bayıldı galiba. Cevap yok halen.
Bedevi hoşgeldin bedevi.
Şok şok şok.Arkadaşlar kavga etmeyin, zaten kocası boşadı bedeviyi.
Yoruma gelmiştim. SustumBedevi konuyu açar açmaz bayıldı galiba. Cevap yok halen.
e haklıSordum şımarıkşık yapıyormuşum.ne varmış yani minübüse binip 1 saatlik il merkezine gelebilirmiiim.
Gebelik hastalık değildir demiş herkes, aynısını düşünüyorum ben de AMA mesela ben 4 aylık hamileyken 1 saat minibüs yolculuğu yapıcak olsam minibüste üstüne kusmadığım insan kalmayabilirdiArkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk.1 yıllık evliyim 4 aylık hamileyim.eşimle bir il merkezinde oturuyorum.annem de 1 saatlik uzaklıkta komşu bir ilin ilçesinde oturuyor.annemin oturduğu ilçe ile yine annemin ili arası 1 saat.aklınız karışmasın toplamda eşimle oturduğumuz ile 2 saat uzaklıkta annem.neyse ben anneme gittim 1 haftalığına dün eşimi aradım.aynen şunları söyledim." şekerim gelip beni alır mısın annemden?" aynen şöyle cevap verdi. "alamam şekerim sen minibüse bin merkez ile otogara gel ben seni oraya gelip alırım." bu durum normal mi? Gayet de iyi bir arabası var.akrabaları bir şey için çağıraa koşar hamile karısına böyle diyor.bu adamın bu davranışı normal mi? Siz olsanız ne tepki verirdiniz?
Hayal mi kuruyo geçmişi mi soruyoArkadaşlar kavga etmeyin, zaten kocası boşadı bedeviyi.
Yazmıyım yazmıyom diyorum ama bazı kadınlar kendini o kadar çok övüyor ki dayanamıyorum. Sanırsın herkes tarlada doğurup sırtına bağlayıp çalışmaya devam ediyor.
hiçbir zaman??Bi insan hamilelikte de eşine Naz yapamayacaksa ne zaman yapacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?