Erkeğin hamile eşini almaması normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Also me nazar değmesin 6 sene oldu hala el üstündeyim gerçi kk analistlerine göre kesin aldatılıyor da olabilirim, bilemedim şimdi
Maşallah ben tvde aldatma şeylerini görünce ayyy salak ben kesin boşar donunu da kapıda sallardım diyip başına gelecekleri haber veriyorum. Bide nafaka mı almamışşşşş alıp yenisiyle ezsene!!! tepkiler top 3ümdedir…

Ay cnm ne diyelim ki şimdi. Sen eşinle konuş.
Şekerim minübisem binemem sen gel al diyiver. bastır yani

arkadaşım sen de vur dedik öldürmüşsün bee
adam yaşıyor de mi
Yaşıyo yaşıyo artan benzin fiyatlarından dolayı aşırı prensesliği beklemeye almış olsakta ekonomi düzelir düzelmez kanım tekrar aynı yerinden akacak sjdjdjd

Pandemi koşullarında, hamile eşinin otobüs yolculuğu yapmasını istemesi çok düşüncesiz ve tedbirsizce.

Gebelik hastalık değildir demiş herkes, aynısını düşünüyorum ben de AMA mesela ben 4 aylık hamileyken 1 saat minibüs yolculuğu yapıcak olsam minibüste üstüne kusmadığım insan kalmayabilirdi Sizin durumunuzu bilmiyorum tabi Bir de merak ettim giderken nasıl gitmiştiniz?

Gelip alması bana göre daha düşünceli ve hoş bir hareket olurmuş ama almamış olması da bu kadar kafaya takılıp büyütülecek bir olay değil bence..

Hamilesiniz hasta değilsiniz bu havalar hoş değil. Eşinizin her zaman gelip alması lazım bence çok uzak yol değil ama önceden de minibüsle gitmissiniz yine binebilirsiniz diye düsünmüs doğal olarak

son iki haftaya kadar çalışan bir insan olarak abartmayın ya.hamilesiniz yatalak hasta deilsiniz

4 aylık hamilesiniz karnınız bile yoktur. sizi niye alsınki.zaten alamam dememiş 1 saat gel sonra alırım demiş.

bu kadar naz bayar bi yerden sonra

pandemi koşullarında olmasak ağırlaşmadıysanız ve zorlanmıyorsanız normal biin gelin
diyebilirm ama şu koşullarda hamile eşinin maske ile 2 saat yol yapmasını, ve kalabalık içinde kalmasını engellemesi gerekir diye düşünüyorum.

Yazmıyım yazmıyom diyorum ama bazı kadınlar kendini o kadar çok övüyor ki dayanamıyorum. Sanırsın herkes tarlada doğurup sırtına bağlayıp çalışmaya devam ediyor.

demek ki o yeni gelinleri yeren "bizim zamanımızdaaaa" teyzeleri aslında hiç yok olmadılar.
Ben de aynı şeyi düşündüm.
gerçi konu sahibi eski bir üye olabilir konunun gerçekçiliğine bakarız ama tepkiler garip
mesela ben anımı anlatayım "benim zamanımda araba yoktu ben direkt at üstünde geldim hastaneye.
atı kendim sürdüğümü belirtmeme gerek yoktur diye tahmin ediyorum"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…