- 26 Ocak 2015
- 38
- 14
- 13
- 32
- Konu Sahibi agucubugucu
-
Cevabiniz icin tesekkur ederim oncelikle o fazlasiyla kostu pesimden 3yila yakın iliskimiz var ama zamanla tersine döndü isler ben ilgi gostermeye o uzaklasmaya basladi bunu nasil geri cevirebilirimhayır siz niye onu etkilemeyi,kazanmayı düşünüyorsunuz.. o sizi etkilesin kazanssın olmazmı
Ben bu kadar katı dusunmuyorum insan sonucta sözkonusu kisi duygular ilgiler degiskenlik gosterebilir zamanla hepimizin uzaklasma istegi olabilir ailemizden bile.. ben fazla uzerine gittim ve eskiye donsun istiyorum sadece cunku seviyorum cevabiniz icin tesekkurlerİlgisini kaybetmişseniz genelde geri dönüşü olmuyor istediğiniz kadar uğraşın.İlgi çekici başka şeyler bulmuş demek ki.Ben olsam hiç uğraşmam.
Ben bu kadar katı dusunmuyorum insan sonucta sözkonusu kisi duygular ilgiler degiskenlik gosterebilir zamanla hepimizin uzaklasma istegi olabilir ailemizden bile.. ben fazla uzerine gittim ve eskiye donsun istiyorum sadece cunku seviyorum cevabiniz icin tesekkurler
evet ilgisizlik işe yarayabilir... bir de biraz kıskandırmaya çalışınYeniden ilgisiz olmayi denesen bi? Belki ise yarar
Evet birkac kez denedim daha iyi gibi oldu ama fazla tutamiyorum ben kendimi galiba hemen yelkenleri suya indiriyorum :/ tesekkur ederim canimYeniden ilgisiz olmayi denesen bi? Belki ise yarar
Tabii çaktırmadan :)evet ilgisizlik işe yarayabilir... bir de biraz kıskandırmaya çalışın
Umarimm çok tesekkür ederim:)Aynı durumun benzerini ben de yaşadım.Peşimden koştu koştu sonra her şey tersine döndü ve en sonunda bitti.Ama tabi herkes bir değil konu aynı olsa da sonuç farklılık gösterebilir.Umarım istediğin sonuca ulaşırsın:)
Ayyy biz kizlar bende cok kati değilim ama dayanabilmek gerek bazen işe yariyorsa dene. Insanliktan anlamiyolar çünkü genelde kaybetme korkusu olmadan olmuyorEvet birkac kez denedim daha iyi gibi oldu ama fazla tutamiyorum ben kendimi galiba hemen yelkenleri suya indiriyorum :/ tesekkur ederim canim
Kiskandirma iyi fikir olabilir cunku cantada keklik konumundayim kac zamandir tesekkur ederimevet ilgisizlik işe yarayabilir... bir de biraz kıskandırmaya çalışın
Ayy maşallahh hayirli ugurlu olsun Allah tamamina erdirsin inşallah :) darisi bizlere.. peki nasil davraniyodunuz boraz anlatirmisiniz isik olsun bizlereValla ben evlenmeden önce burnundan getipeki dünyayı 2 sene boyunca ama bana hep derdi senin en çok bu huyunu seviyorum hem zor birisin hemde beni boş bırakmıyorsun hiç die. Sonra da nikah masasına oturduk 3 aylık evliyiz çokta mutluyuz 3 aylık ta hamileyim
evet :)Tabii çaktırmadan :)
Cooook dogru sonuna kadar katiliyorum bende zor kiz havalrna gireyim brz o halde cok sagol tatlimm :*Ayyy biz kizlar bende cok kati değilim ama dayanabilmek gerek bazen işe yariyorsa dene. Insanliktan anlamiyolar çünkü genelde kaybetme korkusu olmadan olmuyor
ben de bazen dikkat çekmek için kıskandırmaya çalışıyorum çok işe yarıyor bir de ilgisiz gibi görünüyorum çok meraklanıyor :)Kiskandirma iyi fikir olabilir cunku cantada keklik konumundayim kac zamandir tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?