Dışarıda eşinden kaç yaş küçük gösteren kadınlar görüyoruz ya onlar sizin kadar düşünmüyordur. 3 yaştan ne kadar büyük görünebilirsiniz hem. Sığ toplumsal yargıları geride bırakmak lazım artık.Dış görünüş peki eşiniz sizden büyük duruyor muydu ? Bi de yaşlarınız kaçtı tanıştığınızda ben 30 olup o 28 olsa sorun değil ama 23 bana çok küçük geliyo
amin ne mutlu ama erkek 28 miş yine bi nebze olgun sayılır Allah mıtlu mesut etsin :)Kuzenim 35 eşi 28 yaşındaydı evlendiklerinde. Yaş farkı hiç sorun olmadı aralarında, iki de evlatları var, Allah nazardan saklasın
Çok haklısınız ben de gerekeni yapayım çok uzatmadan teşekkğrlerYaş farkı çok değil ama 23 bir erkekten olgun davranış beklemek icin baya genç bir yaş . Yani uzun lafin kisasi cok yorulursunuz ..23 yasindaki kizlar bile 30 yaşındakilere bakıyor ki amaç erkek olgun olsun erkegin ergeni cekilmez çünkü
Valla ben 27 nişanlım 24 yaşında bizde 2 yıldır sevgiliyiz hiç sorun olmadı yas hatta benden olgun davranıyor çoğu zaman .Herkese merhaba bir aydır biriyle tanıştım ve konuşuyorum öyle normal konuşması güzel kibar efendi ilgili biri farkediyorum beğeniyo arkadaşlarımda farketti ama gelin görün ki yaş sorunu var . Ben 26 ya girecem kendisi de 23 yaşında. Ben öğretmenim o asker Yaş sorun değil aslında yaştan önemli olan dış görünüşüde büyük göstermiyor. Ben de çok büyük durmam ama o da hiç büyük durmuyo benden ve ben takıntılıyım sevgilimin yanında daha genç ve güzel gözükmeye. Yaşı da küçük geliyo daha kafa yapısı çok değişir daha çok kişiye aşık olur gibi düşğnüyorum. Fikirleriniz nedir şuan konuşuyoruz sadece ne yapmalıyım o sorun etmiyo ama benim en küçük sevgilim bile benden 5 yaş büyüktü. Böyle alışıkta değilim fikirlerinize ihtiyacım var
Görüntü olarak nasıl duruyosunuz peki ?Valla ben 27 nişanlım 24 yaşında bizde 2 yıldır sevgiliyiz hiç sorun olmadı yas hatta benden olgun davranıyor çoğu zaman .
Arada dalgaya bile alıyoruz yasi tabikişiye göre değişir bu.
işte yaş büyüdükçe daha olgun bi şeyler oturmuş geliyo insanaBen o kadar önyargılı değilim
Olabilir neden olmasın
26 yaşındaki kız 30-40 yaş arasına mı bakmalı illa?
Ah tanısanız 40 yaşına geldi hala olgun değil :)amin ne mutlu ama erkek 28 miş yine bi nebze olgun sayılır Allah mıtlu mesut etsin :)
Aynısını düşünüyorumBence yürümez bu iliski. 23 yasinda bir erkek cok cok kucuk ya, sevgili olun ama uzun dusunmeyin. Ben 35 o 32 deseniz ne olacak derdim, miss gibi de olur derdim.
Ben minyonum ayni duruyoruz kimse yaşımızı farketmedi bile biz demezsekGörüntü olarak nasıl duruyosunuz peki ?
Benim sevgilim benden 3 yaş küçüktü .Herkese merhaba bir aydır biriyle tanıştım ve konuşuyorum öyle normal konuşması güzel kibar efendi ilgili biri farkediyorum beğeniyo arkadaşlarımda farketti ama gelin görün ki yaş sorunu var . Ben 26 ya girecem kendisi de 23 yaşında. Ben öğretmenim o asker Yaş sorun değil aslında yaştan önemli olan dış görünüşüde büyük göstermiyor. Ben de çok büyük durmam ama o da hiç büyük durmuyo benden ve ben takıntılıyım sevgilimin yanında daha genç ve güzel gözükmeye. Yaşı da küçük geliyo daha kafa yapısı çok değişir daha çok kişiye aşık olur gibi düşğnüyorum. Fikirleriniz nedir şuan konuşuyoruz sadece ne yapmalıyım o sorun etmiyo ama benim en küçük sevgilim bile benden 5 yaş büyüktü. Böyle alışıkta değilim fikirlerinize ihtiyacım var
Valla 40 yaşındaki herifler bile çocuk gibiişte yaş büyüdükçe daha olgun bi şeyler oturmuş geliyo insana
Komşum 32 yaşında iki çocuklu bekar bir kadındı. Eşi 27 yaşında asker ve hiç evlenmemiş.Herkese merhaba bir aydır biriyle tanıştım ve konuşuyorum öyle normal konuşması güzel kibar efendi ilgili biri farkediyorum beğeniyo arkadaşlarımda farketti ama gelin görün ki yaş sorunu var . Ben 26 ya girecem kendisi de 23 yaşında. Ben öğretmenim o asker Yaş sorun değil aslında yaştan önemli olan dış görünüşüde büyük göstermiyor. Ben de çok büyük durmam ama o da hiç büyük durmuyo benden ve ben takıntılıyım sevgilimin yanında daha genç ve güzel gözükmeye. Yaşı da küçük geliyo daha kafa yapısı çok değişir daha çok kişiye aşık olur gibi düşğnüyorum. Fikirleriniz nedir şuan konuşuyoruz sadece ne yapmalıyım o sorun etmiyo ama benim en küçük sevgilim bile benden 5 yaş büyüktü. Böyle alışıkta değilim fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?