Erkeğin küçük olması

Dış görünüş peki eşiniz sizden büyük duruyor muydu ? Bi de yaşlarınız kaçtı tanıştığınızda ben 30 olup o 28 olsa sorun değil ama 23 bana çok küçük geliyo
Dışarıda eşinden kaç yaş küçük gösteren kadınlar görüyoruz ya onlar sizin kadar düşünmüyordur. 3 yaştan ne kadar büyük görünebilirsiniz hem. Sığ toplumsal yargıları geride bırakmak lazım artık.

Sakın diyim gönlünü kaptırmadıysan uzaklaş çünkü gerçekten küçük ve biz kadınlar malesef daha erken çöküyoruz sadece şu anlık bakma ilerisi içinde sıkıntı erkeklerin çoğu bu evlenme işinide daha yaşım küçük diye askıya alıyor...

ama bizde yaş geçiyor bi bakmışsın 30 olmuşsun o daha 26 27 de sen evlenmek istesen biran önce çocuk düşüncesine giriceksin o daha erken dese haklı ileride hep geç kaldım hissi yaşayabilirsin büyük birini bul hatta minunum 5 yaş büyük olsa en güzeli anca oluyo malesef türk erkeklerinde.. çok çok azınlığı olgunluğa erişiyor oda genelde yasanmışlıklardan ötürü..

Ben kendi adima kendimden kucuk erkegi tercih etmemeye calisirdim.

30lardayken 3-4 yaş farki cok buyuk bir fark olmuyor diye dusunuyorum ama yirmili yaşlarda erkegin kucuk olmasi bana gore sıkıntılı, 23 yaşinda biriyle ben ciddi ilişkiye filan niyetlenmezdim.

Çoook begenip, cook sevdiysem kendimi "ciddi ilişkiye" şartlamadan bir ilişkiye başlardim ileride 26-27 yasindan sonra ilişkimiz hala devam ederse o zaman gelecek dusunebilirdim galiba.

Valla ben direk yaşa takılmadım ama hem asker hem 23 hem bir aylık ilişki olmasına takıldım evet. Eski asker eşi olarak o yaşlarda pek ciddi düşünmediklerini rahatlıkla söyleyebilirim. Zaten normalin üzerinde bir gelirleri olduğu için yiyip içip gezme kafasında oluyorlar. Hele de bolluk görmemiş biriyse. İstisnalar vardır elbet ama benim gözlemin bu. Hayırlısı olsun.

Kuzenim 35 eşi 28 yaşındaydı evlendiklerinde. Yaş farkı hiç sorun olmadı aralarında, iki de evlatları var, Allah nazardan saklasın
amin ne mutlu ama erkek 28 miş yine bi nebze olgun sayılır Allah mıtlu mesut etsin :)

3 yaş normal bi fark ama 28 30 dan sonra 23 yaş çocuk yaşı üstüne bi de asker. Olmaz bence bu iş

Yaş farkı çok değil ama 23 bir erkekten olgun davranış beklemek icin baya genç bir yaş . Yani uzun lafin kisasi cok yorulursunuz ..23 yasindaki kizlar bile 30 yaşındakilere bakıyor ki amaç erkek olgun olsun erkegin ergeni cekilmez çünkü

Çok haklısınız ben de gerekeni yapayım çok uzatmadan teşekkğrler

Ben o kadar önyargılı değilim
Olabilir neden olmasın
26 yaşındaki kız 30-40 yaş arasına mı bakmalı illa?

Valla ben 27 nişanlım 24 yaşında bizde 2 yıldır sevgiliyiz hiç sorun olmadı yas hatta benden olgun davranıyor çoğu zaman .
Arada dalgaya bile alıyoruz yasi tabikişiye göre değişir bu.

Valla ben 27 nişanlım 24 yaşında bizde 2 yıldır sevgiliyiz hiç sorun olmadı yas hatta benden olgun davranıyor çoğu zaman .
Arada dalgaya bile alıyoruz yasi tabikişiye göre değişir bu.
Görüntü olarak nasıl duruyosunuz peki ?

Benim sevgilim benden 3 yaş küçüktü .
Çok güzel anlasirdik çok uyumlu olgun biriydi .
bende sorun yapıyordum zamanla tanıdıkça Sorun edilecek bişey yokmus anladım .

Komşum 32 yaşında iki çocuklu bekar bir kadındı. Eşi 27 yaşında asker ve hiç evlenmemiş.
Birbirlerini çok seviyorlar, kimsenin lafını kafaya takmıyorlar.

Bu yaş muhabbeti bir çeşit manipülasyon. Erkekler geç falan olgunlaşmaz, onlara tanınan imtiyazlar sebebiyle erken olgunlaşmaya ihtiyaç duymaz ve tabi genç kadınlara erişimi kolaylaştıran bu tespitler işlerine gelir.

Kadınların, erkeğin yanında güzel, genç görünmeliyim çabası da ne kadar saçma sapan şeylerin kadınlara yük olduğunun kanıtı. Neden öyle görünesin? Seninle hava atsıb diye mi? Neden daha iyi hissediyorsun? Bunlar sorgulanmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…