- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.994
- 548
Cunku toplum dayatmasi bu.. yeni doguran kadina bileBu yaş muhabbeti bir çeşit manipülasyon. Erkekler geç falan olgunlaşmaz, onlara tanınan imtiyazlar sebebiyle erken olgunlaşmaya ihtiyaç duymaz ve tabi genç kadınlara erişimi kolaylaştıran bu tespitler işlerine gelir.
Kadınların, erkeğin yanında güzel, genç görünmeliyim çabası da ne kadar saçma sapan şeylerin kadınlara yük olduğunun kanıtı. Neden öyle görünesin? Seninle hava atsıb diye mi? Neden daha iyi hissediyorsun? Bunlar sorgulanmalı.
3 yaş çok büyük bir fark değil. Olgun mu kafa yapınız uyuyor mu önemli olan buHerkese merhaba bir aydır biriyle tanıştım ve konuşuyorum öyle normal konuşması güzel kibar efendi ilgili biri farkediyorum beğeniyo arkadaşlarımda farketti ama gelin görün ki yaş sorunu var . Ben 26 ya girecem kendisi de 23 yaşında. Ben öğretmenim o asker Yaş sorun değil aslında yaştan önemli olan dış görünüşüde büyük göstermiyor. Ben de çok büyük durmam ama o da hiç büyük durmuyo benden ve ben takıntılıyım sevgilimin yanında daha genç ve güzel gözükmeye. Yaşı da küçük geliyo daha kafa yapısı çok değişir daha çok kişiye aşık olur gibi düşğnüyorum. Fikirleriniz nedir şuan konuşuyoruz sadece ne yapmalıyım o sorun etmiyo ama benim en küçük sevgilim bile benden 5 yaş büyüktü. Böyle alışıkta değilim fikirlerinize ihtiyacım var
Ee bunu içselleştirerek nasıl değişsin. Küçücük kızlar hırboların yanında ay memem, ay oram şuram hasta oluyolar. De get demek, bilinçlenmek lazım. Her şey duruş meselesi.Cunku toplum dayatmasi bu.. yeni doguran kadina bile
Baski yapiyo bizim insanimiz.. kilon var gobegin var vs vs. Bakimsizsin kendini saldin.. kadindan beklenti o kadar cokki .. her daim bakimli dinc olsek gebersek bile iyiyim denmesini bekliyolar.. kisaca kan kussak kizilcik serbeti diyoruz bazen
Sizin fikriniz önemli yapamayacağınızı düşünüyorsanız ilerde sorun yaşayabilirsinizHerkese merhaba bir aydır biriyle tanıştım ve konuşuyorum öyle normal konuşması güzel kibar efendi ilgili biri farkediyorum beğeniyo arkadaşlarımda farketti ama gelin görün ki yaş sorunu var . Ben 26 ya girecem kendisi de 23 yaşında. Ben öğretmenim o asker Yaş sorun değil aslında yaştan önemli olan dış görünüşüde büyük göstermiyor. Ben de çok büyük durmam ama o da hiç büyük durmuyo benden ve ben takıntılıyım sevgilimin yanında daha genç ve güzel gözükmeye. Yaşı da küçük geliyo daha kafa yapısı çok değişir daha çok kişiye aşık olur gibi düşğnüyorum. Fikirleriniz nedir şuan konuşuyoruz sadece ne yapmalıyım o sorun etmiyo ama benim en küçük sevgilim bile benden 5 yaş büyüktü. Böyle alışıkta değilim fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?