Erkeğin Nazlısı Kaprislisiyle Hiçbirşey Olmaz...

hattımı değiştirmicem çünkü bu numarayı iş başvurusu yaptığım birkaç yere vermiştim. geri dönüş yaparlarsa bulamazlar. bir de dediğin gibi değiştirdiğime değmez. numara engelleme bölümünü arıyorum telefonda ama bulamadım henüz.

Mesaj engellemek istiyorsan mesajlar bölümünde ayarlarda-metin mesajlarında numara engelle seçeneği olması lazım böyle olunca kişinin mesajı bir türlü iletilmiyor, uyarı veriyor ve kişi de anlıyor. Ben bi'kere birine yapmıştım da niye engelledin numaramı diye sıkıştırıp durmuştu:52:.

ayy ne zannediyo bu kendini yaa

fazla havaya girmiş beyfendi

aslında böylelerini boynuz takıp yollucaksın.. müstehak bunlara:47:

hyrrrr neden değistrceksin hattını asla değiştirme. bırak arasın aradığını gör acma. bukadar cekmissin o zevki yaşa. inan kendini tutarsan sen kazanırsın. şimdi senin herseyi kabul ediceğini düşünüyo o yuzden böyle davranıo sana ii davranmasına gerek yokki sen nasıl davranırsa davransın hep affedici olmussun nede olsa. oyuzden stres topu olarak görmesi kaçınılmaz seni. ararsa acma msg atarsa cvp atma ya da tek bi msg at kısa ve öz net olduğunu görsün. çok seviosan kazanmak için kaybetmeyi göze al . en azından kendine saygın kalır. cnk böyle değerin yok onun gçzündeee. bunları hep kendim yasadığım için yazıorum. dinle beni

mail atmış bir de. ayın 23üne kadar düşünelim yalnız kalalım. oturup konuşuruz. olmuyorsa zorlamayız demiş. şaka gibi ya.

Son düzenleme:
tutuyorum kendimi. ağzıma geleni yazacağım yoksa ona. tutuyorum şu an kendimi. "beni bekleme ayın 23üne kadar. zaten bitti." yazmalı mıyım, yoksa sonsuza dek sessiz mi kalmalıyım bilmiyorum. bir cevabı bile hak etmiyor aslında.

tutuyorum kendimi. ağzıma geleni yazacağım yoksa ona. tutuyorum şu an kendimi. "beni bekleme ayın 23üne kadar. zaten bitti." yazmalı mıyım, yoksa sonsuza dek sessiz mi kalmalıyım bilmiyorum. bir cevabı bile hak etmiyor aslında.

eğer durabilirsen sessiz kal canım. cevap verirsen gene zeytinyagı gibi üst cıkar :))) sen daha iyi tanıyosun gerci...
neden 23 üne kadar acaba ???

kafada bitikten sonra kalp artık istemiyor canım
görüyorum ki
sende kafanda bitirmişsin haklı olarak.. umarım değişmez düşüncen. gercekten bu adamla hayat gecmez..

bende benzer bir seyi yıllar önce yaşadım
ben aradıgımda acmazdı cevap vermezdi o aradıgında konuşur mesajlaşırdık garipti.. 2 sene dayanmıştım bende dargın barışık
bende en son bu ne dedim ya böyle ne kadar sevsemde kafamda bitti yanii sonrada ne aradım ne sordum.. öyle bitti gitti..
sonra gercek aşkımı buldum ve evlendiiiimmm

Son düzenleme:
içimden bir ses sen hala bu afedersin ama bu odunu seviyorsun diyor :20: bekliyosun ondan telefon vede özür vede seni seviyorum vs. vs. bence.... sakın duygularına kapılma bırak gitsin.... muhatap bile olma... :20:

Evet bir cevabı bile haketmiyor.
Şaştım kaldım size doğrusu.
Nasıl sizi hiç önemsemeyen ve sevmeyen bir adamla bu kadar uzatırsınız ilişkinizi ...
Odun deyip çekilmek kolay. Daha az acı verdiğinden o bahaneye sığınılıyor sanırım.
Ama bu durum bu adamın sizi zerre kadar önemsemiyor ve asla da sevmiyor olmasından kaynaklı.
Küsme olayına girmiyorum bile. Bir erkeğe hiç yakışmaz. Hiç çekilmez.:19:

canım ben onu 2 yıl boyunca çıkarsızca sevdim. ama şu an ona duyduğum sadece öfke. çünkü bana hak etmediğim şeyler yaşattı. mailin sonuna "olmuyorsa zorlamayız." yazmış bir de! sen neyi zorladın ki zaten benim için. dediğin gibi muhatap bile olmak istemiyorum artık.

eğer durabilirsen sessiz kal canım. cevap verirsen gene zeytinyagı gibi üst cıkar :))) sen daha iyi tanıyosun gerci...
neden 23 üne kadar acaba ???

kafada bitikten sonra kalp artık istemiyor canım
görüyorum ki
sende kafanda bitirmişsin haklı olarak.. umarım değişmez düşüncen. gercekten bu adamla hayat gecmez..

bende benzer bir seyi yıllar önce yaşadım
ben aradıgımda acmazdı cevap vermezdi o aradıgında konuşur mesajlaşırdık garipti.. 2 sene dayanmıştım bende dargın barışık
bende en son bu ne dedim ya böyle ne kadar sevsemde kafamda bitti yanii sonrada ne aradım ne sordum.. öyle bitti gitti..
sonra gercek aşkımı buldum ve evlendiiiimmm

ben de aklımda bitirdim onu canım. ve bu düşüncem değişmez, çünkü gerçekten kırıldım. bu kadar büyük kırgınlığın da telafisi olmaz. ayın 23 üne kadar demiş çünkü memleketine gidip gelecekmiş. mailde öyle yazmış. gerçek aşkını bulmana çok sevindim. ben bir daha birine güvenir miyim bilmiyorum. çok zor.

Evet bir cevabı bile haketmiyor.
Şaştım kaldım size doğrusu.
Nasıl sizi hiç önemsemeyen ve sevmeyen bir adamla bu kadar uzatırsınız ilişkinizi ...
Odun deyip çekilmek kolay. Daha az acı verdiğinden o bahaneye sığınılıyor sanırım.
Ama bu durum bu adamın sizi zerre kadar önemsemiyor ve asla da sevmiyor olmasından kaynaklı.
Küsme olayına girmiyorum bile. Bir erkeğe hiç yakışmaz. Hiç çekilmez.:19:

odun demek kolay haklısınız. olay dediğiniz gibi sadece beni sevmemesiydi. çünkü bu şahıs iş arkadaşlarına, normal arkadaşlarına o kadar kibar, o kadar iyi davranıyordu ki. onun derdi benimleydi. sadece böyle saçma bahaneler üretip hayatımdan bezdirmek yerine, yalandan "seni seviyorum" demek yerine keşke dürüstçe davransaydı. ben de bu vakte kadar beklemek yerine daha önce çekip gitseydim.

ahh canim aynisi benimde basimdan gecti.. 2 bucuk iliskem sona vardi. Sebebini sorarsan, aradigimda zamanim yok, telefonu yüzüme kapatmalar. naz vede gurur. Suclu oldugu halde, sucu kendinde hic göremedi. kücük bir sebebden dolayi haftalarca benimle konusmamasi.
merak ettigimde "beni arama" deyisi..aglatdiginda ne agliyorsun kücük cocuk gibi, canimi yaktigi halde bana kötü davranmasi..hicbirsey umrumda degildi... senin yapabilecegin tek sey artik onu aramaman, onu daha fazla havalandirma. onu unutman gerekir. Gün gelir devran döner ve senin gibisini bulamayinca, aklina eskiler gelir ve o andan sonra pismanlik duygusu onu sarar. Merak etme sen, sevenin ahi tutar.. Allah yardimcin olsun..

Kendini ne saniyor bu ??
Ay nebicim insan ya ben sinirden catladim burdaaaa :47:
yok ayin bilmem kacina kadar bekliyecekmis
yürü anam sen yürü

ahh canim aynisi benimde basimdan gecti.. 2 bucuk iliskem sona vardi. Sebebini sorarsan, aradigimda zamanim yok, telefonu yüzüme kapatmalar. naz vede gurur. Suclu oldugu halde, sucu kendinde hic göremedi. kücük bir sebebden dolayi haftalarca benimle konusmamasi.
merak ettigimde "beni arama" deyisi..aglatdiginda ne agliyorsun kücük cocuk gibi, canimi yaktigi halde bana kötü davranmasi..hicbirsey umrumda degildi... senin yapabilecegin tek sey artik onu aramaman, onu daha fazla havalandirma. onu unutman gerekir. Gün gelir devran döner ve senin gibisini bulamayinca, aklina eskiler gelir ve o andan sonra pismanlik duygusu onu sarar. Merak etme sen, sevenin ahi tutar.. Allah yardimcin olsun..

evet canım hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. nedense haftanın her günü hep yoğundu, hiç zamanı yoktu, hep yorgundu. saat 8 akşam 5 çalıştığı halde... o hastalanır, ben ona bakardım. ama ben kolumu yaktım, düzgün bir şekilde niye bir defa bile aramadın?" dedim diye olay çıktı. küçücük sebeplerden haftalarca konuşmama olayı bizde de vardı. hatta o küçük sebepleri neredeyse her zaman kıyısından köşesinden o bulup çıkarıyordu. ama ben ne zaman naz yapmak istesem "sen peşinde koşacak adam arıyorsun" diye suçlandım. şımarıklıkla suçlandım. oysa 2 yıldır naz yapmayı, şımarmayı bile unuttum. aynen senin gibi merak edip aradığımda ya da merak edip mesaj attığımda bile arkadaşının yanında rahatsız etmekle suçlandım. sadece dediğin gibi bir gün ahımın tutacağına inanıyorum. çok sağol canım.

bu arada attığı maille ilgili cevap vermeyince, sessiz kalınca mesaj atmış. maili okudun mu diye. ona da cevap vermedim.

çok iyi gidiyorsun ..
gercekten kızgınlık geciyor ama kırgınlık inan hiç gecmiyor.
Kalp bi kere kırıldımı birine artık hiç bişey eskisi gibi olmuyor.

hem gercekten seven biri böyle davranmaz emin ol
karşına öyle biri cıkıcakki ay ben neden vaktimi onunla kaybetmişim diceksin( tecrube konuşuyor;) ) tabi suanda inanması imkansız biliyorum...

birde bitti filan denmeyince daha kolay unutulıyo şimdi arasanız tamam bu iş bitti deseniz aayy bi yanıp tutuşursun böyle sen arama o bir süre daha mesaj çeker filan bilmem nee sonra o da atmaz sende bir bakmışsın unutmuşsun..
inan aynı sey geldi başıma
hatta benimki arayıp son kez görüşmeye cagırmıştı gitmemiştim nasıl bitirdiysem kafamda..

sonra ne oldu biliyomusun
aradan yaklasık 6-7 ay belki 1 yıla yakın bi zaman gecti bu beni aradı tabi ben şok
ama sevgilim filan yoktu halen ... aradı gelmiş gel göreyim seni dedi
benimde nasılsa sevgilim yok diye gittim
bunun sevgili varmış resmini gösterdi çok da çirkin bi kızdı (sonra evlendi onunla)
ıyy bu mu dedim iyi bari benden çirkinmiş dedim.. :1:ahah ooohh,, ne kadar kötüsün dedi bana..
giderken halen öpmemi bekledi bende arkama bile bakmadan cektim gittim
o an o kadar huzurluydum ki hem benden cirkin sevgilisi vardı hemde sevgilisi oldugu halde beni görmek istemişti işte Zafer benimdi!!!!
ve ben kazandım...

Sende kazanıcaksın!!!

Back
X