- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
- Konu Sahibi eldevarhayat
Evet kesinlikle barışma. muhttapta olma. gör bak nasıl kuduracak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hattımı değiştirmicem çünkü bu numarayı iş başvurusu yaptığım birkaç yere vermiştim. geri dönüş yaparlarsa bulamazlar. bir de dediğin gibi değiştirdiğime değmez. numara engelleme bölümünü arıyorum telefonda ama bulamadım henüz.
tutuyorum kendimi. ağzıma geleni yazacağım yoksa ona. tutuyorum şu an kendimi. "beni bekleme ayın 23üne kadar. zaten bitti." yazmalı mıyım, yoksa sonsuza dek sessiz mi kalmalıyım bilmiyorum. bir cevabı bile hak etmiyor aslında.
eğer durabilirsen sessiz kal canım. cevap verirsen gene zeytinyagı gibi üst cıkar :))) sen daha iyi tanıyosun gerci...
neden 23 üne kadar acaba ???
kafada bitikten sonra kalp artık istemiyor canım
görüyorum ki
sende kafanda bitirmişsin haklı olarak.. umarım değişmez düşüncen. gercekten bu adamla hayat gecmez..
bende benzer bir seyi yıllar önce yaşadım
ben aradıgımda acmazdı cevap vermezdi o aradıgında konuşur mesajlaşırdık garipti.. 2 sene dayanmıştım bende dargın barışık
bende en son bu ne dedim ya böyle ne kadar sevsemde kafamda bitti yanii sonrada ne aradım ne sordum.. öyle bitti gitti..
sonra gercek aşkımı buldum ve evlendiiiimmm
Evet bir cevabı bile haketmiyor.
Şaştım kaldım size doğrusu.
Nasıl sizi hiç önemsemeyen ve sevmeyen bir adamla bu kadar uzatırsınız ilişkinizi ...
Odun deyip çekilmek kolay. Daha az acı verdiğinden o bahaneye sığınılıyor sanırım.
Ama bu durum bu adamın sizi zerre kadar önemsemiyor ve asla da sevmiyor olmasından kaynaklı.
Küsme olayına girmiyorum bile. Bir erkeğe hiç yakışmaz. Hiç çekilmez.![]()
ahh canim aynisi benimde basimdan gecti.. 2 bucuk iliskem sona vardi. Sebebini sorarsan, aradigimda zamanim yok, telefonu yüzüme kapatmalar. naz vede gurur. Suclu oldugu halde, sucu kendinde hic göremedi. kücük bir sebebden dolayi haftalarca benimle konusmamasi.
merak ettigimde "beni arama" deyisi..aglatdiginda ne agliyorsun kücük cocuk gibi, canimi yaktigi halde bana kötü davranmasi..hicbirsey umrumda degildi... senin yapabilecegin tek sey artik onu aramaman, onu daha fazla havalandirma. onu unutman gerekir. Gün gelir devran döner ve senin gibisini bulamayinca, aklina eskiler gelir ve o andan sonra pismanlik duygusu onu sarar. Merak etme sen, sevenin ahi tutar.. Allah yardimcin olsun..
bu arada attığı maille ilgili cevap vermeyince, sessiz kalınca mesaj atmış. maili okudun mu diye. ona da cevap vermedim.
son durum nedir?bu arada attığı maille ilgili cevap vermeyince, sessiz kalınca mesaj atmış. maili okudun mu diye. ona da cevap vermedim.