Erkeğin Sürekli Küsmesi

Ben cok buyuk tartisma cikarirdim valla bu ne ya kiz cocugu gibi kusuyorsun ben bile yapmiyorum senin yaptigini derdim. Bence sen fazla alttan almaya alistirmissin. Biraz bastir bence masaya bir yumruk vurmak lazim. .. Hiç cekemem boyle seyleri. Cok sevsem de. O kuserse ben de hic konusmam keyfi bilir.

Arkadaslar 2 yillik iliskim var super gidiyor her sey orda sıkıntı yok ama sozlum cok sinirli onu gectim en ufak seyde sinirlenip küsüyor ve uzak kisa cevapli konusuyor..
Ben bayadir bir çözüm buldum hic takmiyom normal bir sey yok gibi davraniyorum bazen gun boyuda suruyor yaninda olunca tabi daha cabuk geciyor..
Kendisi basak burcu sinirini gectim ama bu Küsmesi bana dert ben aksine 1 kere bile yapmam boyle seyi cok sakinimdir sizin esiniz sevgiliniz boylemi sizin cozumleriniz nasil acaba nasil vazgecerler..
mesela simdi bile küstu ben onun sinav tarihini hatirlamadik saniyor ama o anlamadi anlattigimi soyledim ama neye yarar kafaya koydu bi kere onu sorsan kusmem der sinirliyim der bide kiskanc zaten ..
Tecrubelerinizi bekliyorum​
Ayy bu başak burcunun huyu sanırım benim eşimde hemen suratı düşer anlarım bişey olduğunu sorarım söylemez az konuşur tripli anlayacağın..yatağa girince arkasını dönüp yata ki normalde elimi tutmadan uyumaz..sabah işe giderken öpmeden gider falan..ilk zamanlar özür dileyen hep ben olurdum şimdi kendi haline bıraktım yani erkeğinde triplisi çekilmiyor ben onada dedim kadın olsan çekemezdi eşin seni diye..varsabir aklı olan banada akıl versin..

Ben yeni bir yintem daha buldum trip attigi zaman anliyorum zaten uzgun bir sekilde aşkım bana kizgin misin diyorum oda tabi hemen yoo der kisa cevap bende biliyordum beni uzmicegini bana kusemezsin uzmesin diyorum hele o uzmezsin kelimesi cok etkili bence hemenevet tabi ben uzmem aşkım diyor bu aralar bunu gelistirdum :)

Ben de basağim
Bir seye sinirlendiysem asla kolay kolay yumusayamam
Uzatirim da uzatirim yaptigim suratla insani canindan bezdiririm
Keske boyle olmayaydim ama huy bacim napcan:KK53:

Back
X