Erkeğin süslü kadın istemesi normal mi

pearly34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2025
64
19
3
31
Bi erkeğin evlendiğimizde evin içinde sürekli süslü gez güzel giyin saçlarını hep sarıya boyat demesi normal mi böyle erkekler neden bana güven vermiyor ben mi kafamda büyüttüm erkeğin yapısı mı böyle anlam veremedim

Bi erkeğin evlendiğimizde evin içinde sürekli süslü gez güzel giyin saçlarını hep sarıya boyat demesi normal mi böyle erkekler neden bana güven vermiyor ben mi kafamda büyüttüm erkeğin yapısı mı böyle anlam veremedim
Insanin bakimli birini istemesi gayet normal ama siparis verir gibi sarisin ol demesi hosuma gitmezdi.

Normal değil. Seven insan her türlü seviyor emin ol. Böyleleri aldatmaya meyilli manifülatif kişilikler oluyor. Genelde de kendilerini bir b.k sanıyorlar. Arkadaşlarımın bu tarz sevgilileri oldu evlenenler ya boşandı ya aldatıldı ya da çok mutsuz.

Ek olarak hastalık var doğum var kilo alma var var da var. Böyle biri ile sevgili olmamak evlenmemek gerek

Bakımlı olmanı talep edebilir ama evet yani saçını şu renge boyat demesi yanlış. Sarı saç boyası uzun vadede saçı çok yıpratıyor. Bana öyle dense beni sarı saçlı olmadan beğenmeyeceğini düşünürdüm yaptığı yanlış

Erkeğin de kadının da evleneceği insandan beklentileri olması normal. Ama öyle sipariş verir gibi olmaz.

Ben mesela evin içinde paspal dolaşan, pis gezen, eski püskü şeyler giyinen insandan hoşlanmam. Eşimi bu konuda uyarmışımdır zamanında, dikkat ederiz ikimiz de. Ya da sakal sevmem, traş olmasını isterim. O da sarı saç sevmez dikkat ederim.

Hayatımızı birleştirdiğimiz insanın gözüne hitap etmeyeceksek niye evleniyoruz?

Ben böyle dış görünüş, bakım, parfüm gibi konularda eşlerin beklentileri olmasını normal buluyorum. Ben de bakımsız erkek sevmem ve bazı beklentilerim var. Saçını sarı hep sarıya boyat diyor mesela siz değişik şeyler denediniz de sarıyı yakistirdi ise olabilir neden olmasın. Ha siz sac boyayan biri değilseniz baştan sarışın bulsaymis yani. Benim de eşim kısa saç hiç sevmez o yüzden kac senedir kestirmedim. Ben kirli sakal seviyorum onun tras olmasına izin vermiyorum falan.

Sarı saçlı istiyorsa gitsin sarı saçlı birini bulsun; neden bir ömür birinin keyfi için saçlarınızı boyatasınız ?

Bakımlı olmak güzel tabiki, her erkeğin ve kadının sevdiği hoşlandığı bir tarz vardır bence. Ama sarıya boyat demesi tuhaf. Sarışınlardan hoşlanıyor galiba. Seven erkek şekilden şekile sokmaz, kadınını olduğu gibi sever. Bu balkonlu kilolu, kel erkeklerin böyle beklentileri olması da komik geliyor bana. Kendileri sanki Brad Pitt

Sarı saçlıyım, zamanında öküzün biri beni böyle beğenerek flört etmeye başladı benimle. Bir hafta bile geçmeden o çok beğendiği sarı saçlarımı siyaha boyatmamı istedi, gerekçesi de çok dikkat çekiyor olmasıymış. Parlamayan "usturuplu" bir renk olmalıymış. E tabi ben de git siyah saçlı birini bul dedim, g*tüne tekmeyi koydum.
Kimse için saçımın rengini değiştirmem. Canım nasıl istiyorsa öyle görünme hakkım var. Size de tavsiye ederim, kimse için saçınızı başınızı değiştirmeyin.

Ben böyle dış görünüş, bakım, parfüm gibi konularda eşlerin beklentileri olmasını normal buluyorum. Ben de bakımsız erkek sevmem ve bazı beklentilerim var. Saçını sarı hep sarıya boyat diyor mesela siz değişik şeyler denediniz de sarıyı yakistirdi ise olabilir neden olmasın. Ha siz sac boyayan biri değilseniz baştan sarışın bulsaymis yani. Benim de eşim kısa saç hiç sevmez o yüzden kac senedir kestirmedim. Ben kirli sakal seviyorum onun tras olmasına izin vermiyorum falan.
Ben saçımı hep sarıya boyatıyorum ondan öncesi de sarıydı o bana dediki hep sarı olsun ben sarı saçtan hoşlanıyorum sürekli bakımlı süslü ol evlendiğimizde evin içinde cilveli ol deyince bu durum beni biraz rahatsız etti ayrılsam mı emin olamadım

evde sürekli podyuma cikar gibi kim gezmek ister? Yorgunluk var, hastalik var, dogumdu lohusalikti kilolardi derken insan esinin her haline sahit oluyor. Böyle birsey söyleyen birisine gicik olurdum acikcasi. Es degil baska birsey aliyor belli ki.
Bakımlı olmanı isterim demek ölüm döşeğinde de olsan süslenmen gerek demek değil ki. Niye hep en uç noktalar düşünülüyor?

Back
X