• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğin takip ettiği hesap

kimsesizkalmisbirkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21
Puanlar
3
Kizlarrr böyle bir konu açmıştım, çocuk p*po resimleri paylaşan hesabı takip ediyor diye. Bu çocukla date çıktım, çocuk popoma baktı, fotoğrafını çekerken yakaladım, o ân kavga ettim. Ne yapiyim güzel diyor bir de??? Afedersiniz gün boyu popomda döndü anlamaliydim aslında ama ne bileyim, ilgili zannettim. bu nasıl bir sapıklık, sapkınlık. her yerden engelledim 😂

Toto övme konusu gibi olmuş .
Ya niye gitsin, sapık herif iste. güzel falan dedi de bende biliyorum güzel olduğunu o kadar spor yapiyoruum, elbette güzel olacak😂

Hiç komik değil ayrıca anlattığınız şey

Ya niye gitsin, sapık herif iste. güzel falan dedi de bende biliyorum güzel olduğunu o kadar spor yapiyoruum, elbette güzel olacak😂
Bu komik mi gerçekten ? Şu an sizin görüntünüzü paylaşmadığı ne malum?

Ne güzel spora gidiyorsunuz sosyal aklı başında gibisiniz ama instagramda p*opo paylaşan kadınları takip eden bi erkekle buluşacak kadar da kendini bilmez... Fotoğrafları yayar mı yaymaz mı bilemiyorum ama erkek arkadaşlarına sizi meze edeceği belli sırf övünmek için :))) sizde gülün tabi.

Tepkiniz sadece her yerden engellemek olmamalıydı. Bir de avukatmış. Hak hukuk ceza suç kavramları var güya. Ben olsam içinden geçmiştim . Sizde övün'ün güzel çünkü ppm spor yapıyorum o kadar diye.

Toto övme konusu gibi olmuş .

Hiç komik değil ayrıca anlattığınız şey
Bence de değil, gülmüyorum tabiii kii, emoji koydum diye gülmüş mu oluyorum gerçekten, o emojiyi kriz anında kullanıyorum ben, tabi yakinen tanımadığımız için sorun oluyor🥲

Size kalcaniz güzel mi dedi. Siz de yakında ne varsa kafasına gecirmediniz mi

Anladım spor falan yani guzelmis toton. Gevrek gevrek ona da gulduysen istemem yan cebime olmuş. Mevzun ne anlamadım, neyi neden paylaştın şimdi bizimle?
Gülmedim arkadaşlar, gülmüyorum da. Sizler de dikkat edin diye paylaştım. Ben burada o konuyu açarken normal mi diye sormuştum aslında. Çok normal karşılayıp beni mağara insanı yapmıştınız. Bende normal kabul edip date çıktım, çokta normal değilmiş yani. Gulme emojisi koydum diye ciddiyetsiz gevrek ve laubali mi oldum cidden

Ne güzel spora gidiyorsunuz sosyal aklı başında gibisiniz ama instagramda p*opo paylaşan kadınları takip eden bi erkekle buluşacak kadar da kendini bilmez... Fotoğrafları yayar mı yaymaz mı bilemiyorum ama erkek arkadaşlarına sizi meze edeceği belli sırf övünmek için :))) sizde gülün tabi.
Edemez sildim, gözü de korktu zannetmem yani

Gülmedim arkadaşlar, gülmüyorum da. Sizler de dikkat edin diye paylaştım. Ben burada o konuyu açarken normal mi diye sormuştum aslında. Çok normal karşılayıp beni mağara insanı yapmıştınız. Bende normal kabul edip date çıktım, çokta normal değilmiş yani. Gulme emojisi koydum diye ciddiyetsiz gevrek ve laubali mi oldum cidden
Anlattığın konu gülünecek bı mevzu mu? Kriz anında bu emojiyi kullanma bence, saçma çünkü.

Ha birde isteyen istediğini takip eder, öyle biriyle olmak ya da olmamak senin tercihindi, seninde sevgilin falan değildi, çoğunluk bunu anlatmış ama senin anladığın begenmedigin hareketleri yapan biriyle görüşmek olmuş.
Tercih senindi yani, mağara zart zurt hikayesi yok ortada. Sen işine gelen kısımdan anlamışsın biraz.

Son düzenleme:
Ya vallahi gülmüyorum ses kaydı atma butonu yok mu buralarda ciddiyetimi anlarsınız aslında. Maalesef bende şok oldum. Dikkat edin şöyle heriflere. Ama ne yazık ki insanların mesleğine güvencemiz kalmamış artık. Bana yapan herkese yapar, yollarda popo çeken herifler olabilir Allah hepimizi korusun

Back
X