• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğin takip ettiği hesap

Tepkiniz sadece her yerden engellemek olmamalıydı. Bir de avukatmış. Hak hukuk ceza suç kavramları var güya. Ben olsam içinden geçmiştim . Sizde övün'ün güzel çünkü ppm spor yapıyorum o kadar diye.
Ovunmuyorum ya, ama aklıma geldi. Kendisi avukat olduğu için bu işin içinden kolayca çıkabilir ben uğraşmakla yetinmis olurum

Tepkiniz sadece heryerden engellemek olmamalıydı. Bir de avukatmış. Hak hukuk ceza suç kavramları var güya. Ben olsam içinden geçmiştim . Sizde övün'ün güzel çünkü ppm spor yapıyorum o kadar diye.
Geçirmedim, geçiremezdim çünkü kendisi güçlü birisi.. o an fotoğrafı her yerden silip orayı terk ettim
Kız polisi var bu memleketin halkı var bir çığırsan taciz ediyor diye bizim milletimiz gereğini yapar hadi onlar izledi polisi ara iletişim bilgileri sende var zaten. Bu düpedüz taciz. Yani karakterini bile bile buluşan sende de hata var ama hadi oldu bir yanlışın gittin. O sana bunu yapamaz izin vermemeliydin. İyisimi tenhada buluşmadın. Dikkatli olmalısın

bu kişiyi engellemekle iyi yapmışsınız. Mesleğinin avukat olduğunu okudum, daha çok şaşırdım. Adam bildiğiniz baya baya sapık… bu arada adam kendini aslında belli etmiş açık siteleri takip etmesi vs… aman aman uzak dursun böyleleri.

Kizlarrr böyle bir konu açmıştım, çocuk p*po resimleri paylaşan hesabı takip ediyor diye. Bu çocukla date çıktım, çocuk popoma baktı, fotoğrafını çekerken yakaladım, o ân kavga ettim. Ne yapiyim güzel diyor bir de??? Afedersiniz gün boyu popomda döndü anlamaliydim aslında ama ne bileyim, ilgili zannettim. bu nasıl bir sapıklık, sapkınlık. her yerden engelledim 😂
neyine gülüyorsun bu iğrençliğin ? kafanın içindeki ağırlığı amacına uygun kullanıp podofili bir sapıkla date çıkmayı reddedebilirdin ! çocuğa bakan sana mı bakmayacaktı midesiz , götünü beğenmesi hoşuna mı gitti!!!!

Anlattığın konu gülünecek bı mevzu mu? Kriz anında bu emojiyi kullanma bence, saçma çünkü.

Ha birde isteyen istediğini takip eder, öyle biriyle olmak ya da olmamak senin tercihindi, seninde sevgilin falan değildi, çoğunluk bunu anlatmış ama senin anladığın begenmedigin hareketleri yapan biriyle görüşmek olmuş.
Tercih senindi yani, mağara zart zurt hikayesi yok ortada. Sen işine gelen kısımdan anlamışsın biraz.
gülmesine ayrı böyle bir sapıkla buluşmasına ayrı sinir oldum , gereksiz şey ya ! şikayet edip dünyayı dar edecekken sevgilisi olmak için buluşmaya çıkmış götü beğenildi diye de havalara girmiş !

Kizlarrr böyle bir konu açmıştım, çocuk p*po resimleri paylaşan hesabı takip ediyor diye. Bu çocukla date çıktım, çocuk popoma baktı, fotoğrafını çekerken yakaladım, o ân kavga ettim. Ne yapiyim güzel diyor bir de??? Afedersiniz gün boyu popomda döndü anlamaliydim aslında ama ne bileyim, ilgili zannettim. bu nasıl bir sapıklık, sapkınlık. her yerden engelledim 😂
Sevgili olursun, sevdiğinin kişinin dış görünüşünü beğenir hoşlanırsın falan filan bunlar normal şeyler ama takip ettiği sayfaları bilmenize rağmen onunla görüşmeniz gereksiz olmuş. Bu herif sizin arkadan fotoğrafınızı çekmiş, bir de ne yapayım güzel demiş. Ağır abaza mi desem sapık mi desem bilemedim. Engellemekle iyi yapmışsınız .

Gülmedim arkadaşlar, gülmüyorum da. Sizler de dikkat edin diye paylaştım. Ben burada o konuyu açarken normal mi diye sormuştum aslında. Çok normal karşılayıp beni mağara insanı yapmıştınız. Bende normal kabul edip date çıktım, çokta normal değilmiş yani. Gulme emojisi koydum diye ciddiyetsiz gevrek ve laubali mi oldum cidden
çocuk poposunu stalklayan adamı normalleştiren seni mağara adamı ilan eden kim bana etiket yap tek bir kişiyi etiket yap hadii !

Sevgili olursun, sevdiğinin kişinin dış görünüşünü beğenir hoşlanırsın falan filan bunlar normal şeyler ama takip ettiği sayfaları bilmenize rağmen onunla görüşmeniz gereksiz olmuş. Bu herif sizin arkadan fotoğrafınızı çekmiş, bir de ne yapayım güzel demiş. Ağır abaza mi desem sapık mi desem bilemedim. Engellemekle iyi yapmışsınız .
orrrrrrrssssspppppuuuuuu çoccccuuuuuu diyebilirsin. günahı bana.

orrrrrrrssssspppppuuuuuu çoccccuuuuuu diyebilirsin. günahı bana.
O değil de suç sadece adamda değil,konu sahibi herifin takip ettiği sayfaları görüp bilmesine rağmen görüşmüş. Belki de kalçasının beğenilmesi hoşuna gitmiştir. Ama arkadan fotoğraf çekmek nedir ya. Daha önce haberde gördüğüm kızları taciz eden, gizlice fotoğraf çeken abaza dayılar gibi. 😑

Gülmedim arkadaşlar, gülmüyorum da. Sizler de dikkat edin diye paylaştım. Ben burada o konuyu açarken normal mi diye sormuştum aslında. Çok normal karşılayıp beni mağara insanı yapmıştınız. Bende normal kabul edip date çıktım, çokta normal değilmiş yani. Gulme emojisi koydum diye ciddiyetsiz gevrek ve laubali mi oldum cidden

O değil de suç sadece adamda değil,konu sahibi herifin takip ettiği sayfaları görüp bilmesine rağmen görüşmüş. Belki de kalçasının beğenilmesi hoşuna gitmiştir. Ama arkadan fotoğraf çekmek nedir ya. Daha önce haberde gördüğüm kızları taciz eden, gizlice fotoğraf çeken abaza dayılar gibi. 😑
götünün güzelliğini tescillemek istemiştir ! böyle zihniyette biriyle buluşan kişiden ahlak, akıl , fikir, düşünce, beklemem. su testisi su yolunda kırılmış der geçerim.

Ya vallahi gülmüyorum ses kaydı atma butonu yok mu buralarda ciddiyetimi anlarsınız aslında. Maalesef bende şok oldum. Dikkat edin şöyle heriflere. Ama ne yazık ki insanların mesleğine güvencemiz kalmamış artık. Bana yapan herkese yapar, yollarda popo çeken herifler olabilir Allah hepimizi korusun
Evet Allah hepimizi korusun. Ama sizin burda "güzel olacak tabi o kadar Spor yapıyorum he hee" dediğiniz gibi demez kimse. Sinirden delirir normalde. Siz de belki çok sinirlendiniz ama burda gülücük emojileriyle anlatmanız, tabi güzel olacak falan demeniz tepki çekti burda.

neyine gülüyorsun bu iğrençliğin ? kafanın içindeki ağırlığı amacına uygun kullanıp podofili bir sapıkla date çıkmayı reddedebilirdin ! çocuğa bakan sana mı bakmayacaktı midesiz , götünü beğenmesi hoşuna mı gitti!!!!
“Çocuk popo resimleri” değil, “çocuk, popo resimleri paylaşan hesabı takip ediyor” demeye çalışmış. Çocuk diye buluştuğu adamı kastediyor, noktalama işaretlerinin/virgülün önemi. “Oku baban gibi, eşek olma” örneği gibi olmuş cümlesi ldldldldl

“Çocuk poposu” değil, “çocuk, popo resimleri paylaşan hesabı takip ediyor” demeye çalışmış. Çocuk diye buluştuğu adamı kastediyor, noktalama işaretlerinin/virgülün önemi. “Oku baban gibi, eşek olma” örneği gibi olmuş cümlesi ldldldldl
sinirden senin yazdığını da yanlış okudum 😂inşallah senin dediğin gibidiir.

gülmesine ayrı böyle bir sapıkla buluşmasına ayrı sinir oldum , gereksiz şey ya ! şikayet edip dünyayı dar edecekken sevgilisi olmak için buluşmaya çıkmış götü beğenildi diye de havalara girmiş !
Göt önemli çünkü spor yapmış kiskanmayalim lütfen 😏
Avukatms bir de sorsan, gucluymus falan 🥱

ne fark ediyor ? sonuçta bu döl israfı pislik çocuk poposuna bakıyor mu bakıyor , içim kin doldu yemin ederim böyle biriyle nasıl buluşabilir insan ?
İşte onu demeye çalıştım adam çocuk poposuna falan bakmıyor. Yetişkin kadınların falan seksi foto paylaştığı hesapları takip ediyordu eski konusunda yazmıştı. Yukarıdaki cümlede Çocuk derken buluştuğu adamı kastetmiş araya virgül koymadığı için çocuk poposu diye anlamışsınız.

İşte onu demeye çalıştım adam çocuk poposuna falan bakmıyor. Yetişkin kadınların falan seksi foto paylaştığı hesapları takip ediyordu eski konusunda yazmıştı. Yukarıdaki cümlede Çocuk derken buluştuğu adamı kastetmiş araya virgül koymadığı için çocuk poposu diye anlamışsınız.
😂😂😂😂sana yemin ederim sinirden senin yazdığını da yanlış anladım sonradan düzenledim zaten .

beni linçlediniz mağara adamı ilan ettiniz eski konumda demiş orda gitti bilincim , hayır çocuk poposuna bakan birini kim aklar diye fıttırdım😂😂😂😂 sağolasın içim soğudu ban almadan

Back
X