• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğin takip ettiği hesap

😂😂😂😂sana yemin ederim sinirden senin yazdığını da yanlış anladım sonradan düzenledim zaten .

beni linçlediniz mağara adamı ilan ettiniz eski konumda demiş orda gitti bilincim , hayır çocuk poposuna bakan birini kim aklar diye fıttırdım😂😂😂😂 sağolasın içim soğudu ban almadan
Ben de düzenlediğini geç gördüm 2 kez yazmış bulundum🤓😂 güzel sövdün ama şimdi sen de ldldldldld. Farklı şekilde de olsa sapık zaten yine de

İşte onu demeye çalıştım adam çocuk poposuna falan bakmıyor. Yetişkin kadınların falan seksi foto paylaştığı hesapları takip ediyordu eski konusunda yazmıştı. Yukarıdaki cümlede Çocuk derken buluştuğu adamı kastetmiş araya virgül koymadığı için çocuk poposu diye anlamışsınız.
Vallahi ben de pedofili falan zannettim herifi, keşke poposuna ayıracağı vakti biraz da dilbilgisi için ayırsaydı hanımefendi.

😂😂😂😂sana yemin ederim sinirden senin yazdığını da yanlış anladım sonradan düzenledim zaten .

beni linçlediniz mağara adamı ilan ettiniz eski konumda demiş orda gitti bilincim , hayır çocuk poposuna bakan birini kim aklar diye fıttırdım😂😂😂😂 sağolasın içim soğudu ban almadan
Ya ben "çocuk," diye anladım sonra senin yorumlarını görünce ben mi yanlış anladım diye yükseliyordum ki direkten döndüm 😂
Akıl tutulması yasamiyordur heralde konu sahibimiz, yani en azından o kadar yasamiyordur 🙄

Ya ben "çocuk," diye anladım sonra senin yorumlarını görünce ben mi yanlış anladım diye yükseliyordum ki direkten döndüm 😂
Akıl tutulması yasamiyordur heralde konu sahibimiz, yani en azından o kadar yasamiyordur 🙄
ya Allah aşkına minimum 25-26 yaşındaki erkekten bahsederken çocuk diye mi hitap edilir, hadi ettin virgül at özneyi belirt. popo egzersizi yapacağına biraz türkçe egzersizi yapsın . "bana normal dediniz" mesajında kendimi kaybettim aslında çocuk poposuna bakmayı kim nasıl normalleştirdi diye delirdim boynumdaki ipten Psikologhanim93 Psikologhanim93 kurtardı😃

Kizlarrr böyle bir konu açmıştım, çocuk p*po resimleri paylaşan hesabı takip ediyor diye. Bu çocukla date çıktım, çocuk popoma baktı, fotoğrafını çekerken yakaladım, o ân kavga ettim. Ne yapiyim güzel diyor bir de??? Afedersiniz gün boyu popomda döndü anlamaliydim aslında ama ne bileyim, ilgili zannettim. bu nasıl bir sapıklık, sapkınlık. her yerden engelledim 😂
Açık açık böyle bir sayfa takip eden adam çok da şaşırtmadı :işsiz:

Kizlarrr böyle bir konu açmıştım, çocuk p*po resimleri paylaşan hesabı takip ediyor diye. Bu çocukla date çıktım, çocuk popoma baktı, fotoğrafını çekerken yakaladım, o ân kavga ettim. Ne yapiyim güzel diyor bir de??? Afedersiniz gün boyu popomda döndü anlamaliydim aslında ama ne bileyim, ilgili zannettim. bu nasıl bir sapıklık, sapkınlık. her yerden engelledim 😂
Aaahhh bana denk gelecekti kiiiii... Onu poposundan vurdururdum. Bir daha kimsenin kizinin poposunun resmini cekemezdi bakamazdi. Pezev*nk. 🤬

Bir Gezep kişisi dedi geçenlerde "İmla önemli !"

Gerçekten bende çocuk poposu paylaşan hesap sandım. O pedofili hesabı söylede içinden geçelim önce diyecektim. Kazık kadar için çocuk demiş galiba 🤔 Kendisi bizi aydınlatsa kime söveceğimizi bilsek iyi olacak.

.
Bir Gezep kişisi dedi geçenlerde "İmla önemli !"

Gerçekten bende çocuk poposu paylaşan hesap sandım. O pedofili hesabı söylede içinden geçelim önce diyecektim. Kazık kadar için çocuk demiş galiba 🤔 Kendisi bizi aydınlatsa kime söveceğimizi bilsek iyi olacak.
Ortaya sövduk resmen adres yok, kime sovecegimiz belli değil 🤷🏻‍♀️

Komik olan nedir peki?

Sana söylemiştik olmaz diye, inanmamışsın görüşmüşsün

Back
X