Erkeğini her an,her saniye,hergün düsünenler

Aşık olduğum erkeği düşünüyorum tabi ama her an,her saniye aklımdan çıkmayacak derecede değil.
Bilmiyorum ki sorun bende mi ? fisfisfis

Aşık olduğum erkeği düşünüyorum tabi ama her an,her saniye aklımdan çıkmayacak derecede değil.
Bilmiyorum ki sorun bende mi ? fisfisfis

yalnız değilsin,bende birlikte olduğum insana aşığım ama sabah akşam onu düşünmüyorum mantığımın gölgesinde mi kalıyorum acaba :1closedeyes:

yalnız değilsin,bende birlikte olduğum insana aşığım ama sabah akşam onu düşünmüyorum mantığımın gölgesinde mi kalıyorum acaba :1closedeyes:
Tam olarak mantıklada ilişkilendiremeyiz aslında.
Ama benimde kendime ait bir yaşantım var,gece gündüz her an da aklıma gelmiyor açıkçası.
Düşünmüyormuyum,düşünüyorum elbet ama bu paranoya derecesinde,şu an ne yapıyor ?nerede ? şeklinde değil.
Aklıma geldiği an onu sevdiğimi hissederim bir kez daha sesini duymak istediğim an ararım,görmek istediğim zaman görüşürüm ne zaman olursa olsun..
Haa,belkide kısıtlı görüşebilseydik ya da istediğimiz her an birbirimizi görememe durumumuz olsaydı belki o zaman daha farklı düşünebilirdim.
Bilemiyorum..

bende bu konuda aynı düşünüyorum,yanımda olan bir ilişki yaşadığım için rahat davranabiliyorum belki de,hiç uzak ilişki yaşamadığım için o anki davranışlarım hakkında bir öngörüde bulunamıyorum tabii ... yorumlarını takip ediyorum da hep yerinde şeyler yazıyorsun beğeniyorum,bu yazdığında tam ifade etmiş durumu :)

ayy evet benimde 1 saniye olsun aklımdan çıkmıyor.yemek yiyorum acaba o yedimi bugün ne yedi.bi yere gidiyorum keşke oda gelse şimdi nerde acaba =)

insallah GEMOLOG insallahh ..... caniim :Saruboceq::Saruboceq:
sagol gerçekten !! a.s.

her salise her saniye her dakika her saat her gün her ay her yıl vsvsvsvsvsv O VAR YA O BENİM ZEYTİN GÖZLÜM!!!HER AN AKLIMDA...:asigim:

her salise her saniye her dakika her saat her gün her ay her yıl vsvsvsvsvsv O VAR YA O BENİM ZEYTİN GÖZLÜM!!!HER AN AKLIMDA...:asigim:

benimkisi de ZEYTIN Gözlüum caniiimm... kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
lülülülülülü

YOK MU SEVDIGINI HER AN DUSUNEN KALMADI MI YANI ??
bu kadar cik misiniz kizlarr ???
:uhm: CADIARZU

geneli bekar yazanların çünkü insan evlenince artık böle şeylerin yerini geçim sıkıntısı karşı taraf ailelerin kaprisleri çocuklar derken maalesef insanda bölece aşk meşk kalmıyor,varsın bekarken düşünün bol bol bugünlerimizi aramayız inşallah.

uğrunda canımı verecek kadar seviyorum bitanemi
her an her dakika her saat düşünüyorum
yanımdayken bile özlüyorum

herkese merhaba arkadaşlar.sizinle bi sıkıntımı paylaşmak istedim.benim eşim askerde şırnakta.dün telefonda çok kötü tartıştık.ya bu adam hiçmi büyümiycek ya 28 yaşına geldi hala çocuk gibi davranıyo,bende bunu söyledım açıkça,bana ne dese beğenirsiniz,ben nerde nasıl davrancağımı bilcek yaştayım dedi.dumur oldum ya ve bugünde hiç aramadı hergün arardı içim okadar sıkıldıkı bide dertleşcek kimsem yok kafayı yıycem.nolur yardım edin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…