- Konu Sahibi esmergirl356
-
Aşık olduğum erkeği düşünüyorum tabi ama her an,her saniye aklımdan çıkmayacak derecede değil.
Bilmiyorum ki sorun bende mi ? fisfisfis
Tam olarak mantıklada ilişkilendiremeyiz aslında.yalnız değilsin,bende birlikte olduğum insana aşığım ama sabah akşam onu düşünmüyorum mantığımın gölgesinde mi kalıyorum acaba :1closedeyes:
Tam olarak mantıklada ilişkilendiremeyiz aslında.
Ama benimde kendime ait bir yaşantım var,gece gündüz her an da aklıma gelmiyor açıkçası.
Düşünmüyormuyum,düşünüyorum elbet ama bu paranoya derecesinde,şu an ne yapıyor ?nerede ? şeklinde değil.
Aklıma geldiği an onu sevdiğimi hissederim bir kez daha sesini duymak istediğim an ararım,görmek istediğim zaman görüşürüm ne zaman olursa olsun..
Haa,belkide kısıtlı görüşebilseydik ya da istediğimiz her an birbirimizi görememe durumumuz olsaydı belki o zaman daha farklı düşünebilirdim.
Bilemiyorum..
merhaba esmergirl arkadaşım bundan 1 hafta öncesine kadar bende aynı durumdaydım psikolojim bozuktu ve senin aklından geçenlerin hepsi belkide daha fazlası benimde aklımdan geçiyordu ama çok şükür geri döndü inşallah senin sonunda mutlu olur
Aşık olduğum erkeği düşünüyorum tabi ama her an,her saniye aklımdan çıkmayacak derecede değil.
Bilmiyorum ki sorun bende mi ? fisfisfis
hiç aklımdan çıkmıyorki... heran aklımda..
hayret beynim nasıl olurda yorulmaz :)))
her salise her saniye her dakika her saat her gün her ay her yıl vsvsvsvsvsv O VAR YA O BENİM ZEYTİN GÖZLÜM!!!HER AN AKLIMDA...:asigim:
ben bu kadar duşunmuorum şımarır :dilcikar:
:smiley-cool:
N€RGİS;8249616 .!.:hiç aklımdan cıkmıyokiii askerim yarimmmm :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?