erkeğiniz için yaptığınız en büyük çılgınlıklar.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
arkadaşlar sevgililerimiz erkeklerimiz için yaptığınız en büyük çılgınlık nedir?

yada onun için aldğınız çılgınlıkrı diyeceğiniz riskler neleridir buyuruna.s.a.s.....

asiicim topişin hayırlı olsun a.s. :1hug:
şuan aklıma gelmıyor gelsın yazarım anacımm öptümm..

Asim bayiliyorum senin topiclerine kuzum Şeniz

Son düzenleme:
ünideyken harika bir doğum günü yapmıstım ne günledi ah ah

gece uni.de sabahlamistik birlikte :)
heryerimiz agrimisti ama super olmustu :)

tüm ailemi aarkamda bırakıp onunla evlenmek en büyük çılgınlık bence

sirf onu 36 saat gorebilmek icin 21 saatlik yol cekerek otobusle yurtdisina ciktim. degdi mi?? son dakikasina kadar!!!!! keske daha da cilgin bir insan olabilsem...

eşim ile yaptığım çılgın var tabii siz çılgın olarak nitelendirirmisiniz bilmem :)) sözlüydük,dayımlara gitmiştik,evden çıktık asansöre bindik,dayımda merdivenden iniyordu,eşimi öptüm asansörde :asigim: .eşim de tabii şaşırdı hiç benden böyle bir şey beklemiyordu.göreve gidicekti,ben de öptüm :)) pişman değilim iyi ki öpmüşüm.hem çok masumdu :1hug:

asiicim topişin hayırlı olsun a.s. :1hug:
şuan aklıma gelmıyor gelsın yazarım anacımm öptümm..

sağol canım benim:1hug:

sağol kuşum hevinimŞeniz

eşimle flört dönemlerimde annemle babam uyurken gece evden kaçıp sabaha karşı geliyordum hey ALLAHım ne günlerdi nsıl o kadar korkuyu göze alabiliyormuşum.

eşimle flört dönemlerimde annemle babam uyurken gece evden kaçıp sabaha karşı geliyordum hey ALLAHım ne günlerdi nsıl o kadar korkuyu göze alabiliyormuşum.

delikafaduldendelikafadulden

bencedeee anam ne korku ben daha beterini yapıodum delikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:

:1shok: :1shok: :1shok:
valla ne kadar cesurmuşsun:)

hımm düşünüyorum da çılgınlık olabilecek birşey yapmamışım.
ama çılgınlar gibi seviyorum desem geçerli midir asiciim:)

hadi senin için geçerlidir şekerim:):)

ayy aklıma geldı kuzum :))
bizim nikahımız olmustu evde nasıl dolu tıklım tıklım igne atacak yer yok yani..
sonracıma bızım ustumuzu değiştirmemıs gerektı ama aynı odada nası gıynıp soyuncaktık benıkıde dedim-git giyin gel sonra ben gıyıncem .. yok diyor artık nıkahlıyıss beraberr
sonra nası olduysa bi karambole geldım ve ikimizde yatak odasına gectık ustumuzu değiştirmek için..
daha ustumuzu değişstırmeden ben hoooppp kucagına atladım aşkımla mecburen o ani hareketım karsısında hem sasırdı hemde benı tutmak zorunda kaldı :roflol: :roflol: sarıldık,öpüştük filann :asigim:
onunda cılgınlıgı hazır ben kucagındayken benı dondurmek oldu :roflol: :roflol:

şu zamanda üç tane çocukdan daha çılgınca bişi yok sanırım üçüde birbirinden şirin eylemlerim devam edecek derrrrrrrrrrrmişim

yok anam artık okaa uzun boylu değil bukadar delilik yeter dimi

ankara karanfıl sokakta metro girişi varya oraya cıkıp gitme senı cok sevıyorum dıye bagırsmıtım butun mıllet bana bakıyo ama ben leyla kafam güzel di :roflol:
o gece donmedı ıstanbula o cılgınlıktan sonra 1 gun daha kaldı ankarada ertesı gunu de beraber gecırdık delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

Türkiyeye gitmek icin ucak bileti almistim kendime.
Uzun zamandir aklimdaydi, ama bizimkilere ne bahane uyduracagim diye düsünüyordum.
Üstelik yaz sezonuda degildi, kisindi. Kisin Türkiye'de ne isin var diyebilme ihtimalleride vardi.
Neyse aklima birsey gelmisti ve yalanda degildi. Izini kopardim.
Sevdigimi cok özlemistim, görüsmem sartti ve 2 hafta boyunca 2 günde bir görüstük, süperdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…