erkeğiniz için yaptığınız en büyük çılgınlıklar.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşimle evlenebilmek için istanbul dan ankara ya eşimin yanına kaçtım.ve kimselerin haberi olmadan nikah işlemlerimizi başlatıp yıldırım nikahıyla evlendik.benim annem hariç herkez 2 ay sonra ögrenmişti evlendigimizi.sanırım en büyük çılgınlıgı ben yapmışım.valla şimdi düşündüm de bendekide ne cesaretmiş şimdi olsa yapamazdım.

benımkıde ayrı bı cesaret:)))
gectıgımız yılbası annemle babam jest yaptı bana evı bana bıraktı benımde tum arkdslrım ve aşkımda geldı tabı sabaha kdr eglendık ıctık fln cok guzeldııı :)))
ertesı gun herkes evıne gıttı annem o gun gelmıcektı babm yokda gelıyorduu babam eve gelınce cıkıcaktım ben evden askımında benı asagıda sogukta beklemesıne gonlumm razı gelmedı.ne cesaretse askımla bız evde otururken babam geldı onu odama sakladım sora babam tuvalete gıttgınde evden cıktık beraber:)))ve yarında ıstemeye gelıyorlarr ahh ahh ne gunlerdııı smdı dıyo evlenınce babana anlatsam napar acaba dıekaydirigubbakcemile2

unattainable benimde sana benzer anım var

neyse ben siliyim kk da kim olduğum ailede herkes tarafından biliniyor ne olur ne olmaz o zaman yakalanmadım şimdi kendi kendimi ele vermiyim

Son düzenleme:
maviyeshillyalnız olmadığımı bilmek güzel tek cesur ben değilmişimdelikafadulden

hiimm benim için çılgınsaa ben aşkımla netten tanıstım sanırım hayatımın en buyuk çılgınlığı bu.. :asigim: benım için marmarısten eskısehıre gelmesıne onun cılgınlıgı :asigim:

hangi birini saysam bilmiyorum...pek normal biri olmadığımdan çoookkk şeyler yaptım:asigim:
halada yapabilirim..:jeyyar:

Yaptığım en büyük çılgınlıklardan biri onunla beraber Londra'ya gitmekti. delikafadulden

eşimle flört dönemlerimde annemle babam uyurken gece evden kaçıp sabaha karşı geliyordum hey ALLAHım ne günlerdi nsıl o kadar korkuyu göze alabiliyormuşum.

Bende bunu yapıyodum
-tatlicadiarzu-
Askerde olmasa yıne yapardım o heyecan kalpten goturur ınsanı
canımı okadar ozledım kı
gozlerıne bı kere baksamda yeter cok ozledım coook

Son düzenleyen: Moderatör:
Alt katta arkadaslarımız yemek yerken ust katta opusmustuk :)

kimseyi takmadan, aileler hazır değilken evlendik! daha ne olsun 8.8'in cazibesi de var tabii...

eşimle çıkıyorduk daha askere gittiğinde yanına gittim allahtan usta birliğine gittiği şehirde kuzenim oturuyodu onlara diye evdekilerden izni kopardım eşimde izin alıp birkaç saatliğine yanıma gelip beni alıyodu şehrin altını üstüne getiriyoduk :asigim: genelde annem bilirdi babam bilmediğine pembe yalanlar atmak zorunda kalıyodum ey aşk neler yaptırıyon insana-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

oo senınkı guzelmiş begendımmm

Küsüştüğümüz bir gün odasının camının baktığı kaldırımın üstüne kocaman harflerle seni çok seviyorum x yazmıştım sonra da zile basıp kaçmıştım kaydirigubbakcemile3 sonra silmişler yazıyı o ayrı kaydirigubbakcemile3

annemle babam haftasonu kuzenimin düğünü için ankaraya gitmişlerdi,ben de sınawlarımı bahane edip gitmemiştim :teytey:
ew 2 gün boyunca benimdi yani ben de aradım sewgilimi topla bohçanı bize gel dedim 2 gün boyunca bizde kaldık karı koca gibi akşamları falan dışarı çıkıp ewe geç dönüyorduk mükemmeldi... :dance:
sonradan apartmana kamera takıldı güvenlik nedeniyle,artık zor yaparım öyle birşeyi delikafadulden

bi de bi keresinde ben annemlere ankaraya gidiyorum diip sewgilimin ewinde kalmıştım 2 gün,aslında hala adanadaydım şakkıdı

sonra beraber istanbula gittik okul gezim var dedim sewgilimi kolundan tuttuğum gibi ver elini istanbul a.s

amma çok şey yapmışım yaa...hala da yapabilirim büyük bir zewkle :jeyyar:

bilmiorum çılgınlıkmıdır...cuma askerden gelmişti p.tesi okuduğum şehre geldi bigün beraber kaldık sabaha kadar ev arkadaşım var o uyudu odasında bizde film izledik askerlik anılarınndan bahsetti sırnaşık şey ve bunu ordaki arkadaşlarım dışında kimse bilmiyoo onunda benimde ailemin haberi yok :1shok: annem sadece salı beni almaya geldini ve o gün beraber döndümüzü sanıyo

Valla ben cok cesaretliyimdir cogu kez babamlar icerde otururken askimi camdan iceri aldim sonra bi gece babamlar uyurken evden ciktim motosikletle sehrin altini ustune getirdik bbi kerede bi dugunde tuttu kolumdan dans ettik herkes vardi bi benim ailem yoktu nisanli flnda deildik o gun ogrenmisti herkes kimseyi takmadan dans etmistik:) , bi kerede onlarda otururken gece ( kimse yoktu tabi ) balkonda uyuya kalmisiz sabah ezaninda uyandik bi baktikki disardayiz

Bu cilginliklarimin devami gelicek:)

düşündüm de..
sanırım onun için başka bi şehre gitmem yaptığım en büyük şeydi.
sadece barışmak için gittim. ve aynı gün döndüm..
hemde ağlaya ağlaya sıfır uykuyla gitmiştim.
annemede arkadaşlarla kafede oturuyoruz demiştim:)
seviyoduk tabi bi zamanlar.. gözümüz bişi görmüyodu.:asigim:

Babam erkek arkadaşım olduğunu duyduğunda çk kızmıştı çünkü daha hiç görüşmeden çıkmaya başlamıştık. Bende babama çok düşkünüm erkek arkadaşıma ayrılalım eğer görüşüp anlaşablrsek başlarız yine dedim ama tabi ayrılamadık sadece lafta kaldı o konuşmaya devam edıoduk Snra o izmire geldi ilk defa ben tabi ölüyorum heyecandan. Bbam işe gitmişti bende hazırlandım önce anneme söledim ben karışmam dedi ii dedim buluştuk işte sevglmle falan snra dukkana gittik tabi o girmedi ileride bekledi gidip babama baba gökhan geldi ben gidiorum dedim resmen tamam dedi ama akşam bi dünya kıyamet koptu tabi evde ben sana ayrıl demedimmi falan die. Kimse için babamı karşıma almamıştım ilk oldu o zaman

bi sürü varrr... :teytey:
sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz. aşkım çalışmak için marmarise gidecekti.otobüs gece 12 gibi otogarda olacaktı ve sadece 10 dk bizim şehirde kalacaktı.uzun zamandır görüşmemiştik ve ben süpriz yapıp otogara gittim ve sevgilimi otobüsün önünde bekledim ve iner inmez üstüne atladım aşkımm diye.. :asigim: babası ve bi sürü akrabası vardı sevgilim çok şaşırdı ve çok mutlu olmuştu. beni bırakıp gidemiyordu az daha :1hug: onun yaptığı süpriz sevgilim evden kaçıp benim yanıma gizlice gelmişti çok hoşuma gitmişti. kaydirigubbakcemile3 üniversiteye kıbrısa gitmişti.tabi çok sık görüşemiyoduk ve o bunalımdaydı alışamadı.sürekli bırak alışamadıysan dön özlüyorum seni diyip ağlıyordum. :gitme: bi gün tam süpriz yapıp kıbrısa gitmeye hazırlanıyordum.evden gizlice gidecektim .:lepi: o sırada sevgilimi aradım ve türkiye hattı çaldı.şok oldum normalde hep kapalıdır çekmiyo kıbrısta.hemen açtıı vee süprizzz türkiyeye döndüm sevgilim bıraktım üniversiteyi otogara gel özledim aşkıımm dedi bende kıbrısa gidiyodum tam da : sm_cool: birbirimize yaptığımız güzel bi süprizdi.:asigim::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…