erkeğiniz için yaptığınız en büyük çılgınlıklar.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaptığım en büyük çılgınlık sevgilim ünivde beni görmeye gelmişti,ilçede idi üniv,bütün oteller full dü askerlerin yemin töreni olduğu için aileler gelmişti,bende sevgilimi sokaga atacak halim yok sevgilimi KIZLARLA DOLU YURDA ALDIM :)))))) sevgilim ah zavallım öldü öldü dirildi ama yaaa gece teyze yoklamaya geldi tuvalete soktum,3 oda arkadasımı zar zor ikna ettim onlarda o gece tanıdıklarına gittiler sevgilimle basbasa bir geceydi harika idi :)))))9

Bir erkeğe katlanıyorum, kendimden başka bir kişiyi önemsiyorum, daha ne yapayım, içinde bulunacağım en son durumdu bu. :1closedeyes:

vuu bu güzelmiş

Erkegim ici yaptigim en buyuk cilginlik evlenmek oldu.

Komsulara yakalanmak pahasina onlara gittiğimi saymazsak :)
Sokakta sabahlamamız :) Pek te bi' bir güzel idi

Aklima gelen birkaç sey var hepside cok buyuk seylerdi benim icin

ex sevgilim için kalkıp 10 küsür saat yol gidip onu 3 saat görmek olmuş idi .

beni aldatan serefsiz için 8 saatlik yol gidip sadece 2 saat görüp apar topar zorla geri gönderilmiştim ve o gün hem aldatıldıgımı ögrendim hemde özür dilemiştim..evet en cılgınca sey buydu

Arkadaşımda kalıcam deyip beraber kalmıştık sevdiceğimle pehhhh

Benim su an sevgilim var bir buçuk saat abartisiz bekledim bu benim için bi cilginlik bbaşka cilginliklarimi soylerdim ama utanirim :)

Bugün üniversitede dans ettik

Geçen sene yurtta kalır iken sırf beraber uyuyabilmek için 3 ay boyunca arabada yattık. Sadece duş almak için vs ayrıldık, sonra hoop geri arabaya. İnsan aşık olunca her yeri tutulmuş olsa da hissetmiyor.

Esimle nisanliyken ramazanda annemle babama sahurda sahile inecegimizi soyleyip , bambaska yerlere gittigimizi hiiic unutmicam

Öncekiyle Nerdeyse okyanus ötesine gidiyordum:)Şimdikiyle de Avrupa'ya gideyazdım:)İşi bırakıp.Orda denklik almaya çalışarak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…