Erkeğiniz nelere kızar?

wala benımkı dengelı dengesız canının ıstedıgıne kızar

bı kere telı acmamama gec acmama cok kızar,
telde duzgun konusmamama konusamıcaksam konusmaya calısmama
sonra soyledıgı yalana ınanmamama kızar
sagdan soldan tanıdıklarımıza cevap vermeme kızar
nete gırmeme kızar
çalışmadıgıma kızar

uhuuuuu kızar da kızar canı ısteyınce yaratır walla kızar

Açık giyinmeme
Onsuz bir yerlere gitmeme
Herşeyi kafama takıyor oluşuma
Kardeşlerime bağırmama
Çok fazla sinirlenen bir insan değildir.O yüzden çok birşeye kızmaz

beyaz pantolon giymeme,

buzdolabında bozulmaya başlayan bir sebze meyveyi farketmediğime kızar, bozulmaya başlamış niye atmıyorsun der, her dk dolap kontrolü yapamam ki:icecream:

yeri gelince laf sokuşturmama kızar.:jeyyar:

her şeye kızarlar dengesizler çünkü ..

gönlünü hoş tutunca tamam senden iyi yok ama birşey oldugunda içine atma iki söylen tamam açar o kadın ömrünü yiyen çenesini .. cinnet geçirirsin ama yapcak bişi yoktur .. takii bir gün gözün dönüp kafasına bişi atana kdr

araba kullanırken hız yapmama kızar...
her işimi kendim halletmeme kızardı eskiden, bunu artık çözdük...
yemeği ben yapayım, gömleklerini ben ütüleyim ister...bir başkasının yaptığı yemeği yemez...
başka hiç bir şey yapmayayım ama bu iki konuda hassas ve takıntılıdır benim kocam....
fazla iş düşünmeme, iş kolik olmama da kızar....
aklıma gelirse yazarım gene...

ayyyyyyyyyyyyyy aynısı bende de vardı bugün bitti ama çok üzüldüm.olsada dediklerini yapsam

benimkide bozuk ne varsa atmama kızar.. neymiş onlar hala yenirmiş....kaydirigubbakcemile3 delimidir nedirkaydirigubbakcemile

benim sevgilim en başta ağlamama kızar.biraz duygusalımdasenağlama
sonra cok makyaj yapmama kızar.zaten güzelim o zaman tam süper olurum:jeyyar:
ve son olarakta çok konuşmama kızar.kadın dediğin cook konuşmazmışlülülülülülü

bnm sevgilim onu öpmediğimde kızar ondan uzaklaştığımda kızar sürekli yapışık gibiyiz zaten benimde nefes almaya ihtiyacım var desem onada kızar erkeklerin bana bakmasına kızar o yemek yiyip ben yemeyince kızar zorla yedirir bakkala bile birlikte gitme kuralımız olduğundan dolayı o kuralı ihmal etsem onada kızar galiba en kızılan kişi benim:asigim: olsun hoşuma gidiyo beni böyle sahiplenmesi aşkımın

açık giyinmeme,
ondan habersiz bişiler yapmama,
meyve sebzeler çürüse evde ona kıza,
ailesine karşı gelmeme kızar bazen.

herşeyi çok kafama takmama, endişelenmeme
bi dee yorulup da " ay ölecem ölmek istiyom " gibi cümleler kurunca çok sinirleniyur

eeen çok mükemmeliyetçi olmama kızar... 2 yıldır düzeltmeye çalışıyo..

çabuk parlamama kızar.. kendisi çook sakindir..

insanlara sert davranmama kızar..

nelere kızmaz onları unuttum..

her erkek gibi beklemeye kızmaz..sabırla bekler beni ben hazırlanırken..yada arabada beni beklerken..
hatta bide üstüne övgüler yağdırır sen çok pratiksin diye:)

canım sıkılsa yemek yapmasam sorun etmez..
ne istersin yemeğe diyince canın istemiyosa yapma der..

erkeklerin ailelerine olan körü körüne bağlılığı yoktur çok objektif bakar eleştirince haklıysam bana katılır,kızmaz..

dışarıdaysak yükses sesle gülmeme yada konuşmama kızar,koyu renk oje sürmeme kızar,zaten açık giyinmem ama genelde giyimimde kızacak bişey bulur,ben çok sakarım herşeyi kırar dökerim eskiden dikkat et diye kızardı artık kızmıyoay çok şikayet ettim kıyamam ben aşkıma:asigim:

valla koyu renk ojeye bişey emiyo ama cok acık renk sürünce yüzü buruşur...aynen acık renk makyaj yaıncada.. kızmaz öyle ama yüzü bi ekşir buruşur yani.. sac konusunda tamemen serbestim.. ilginc ne varsa yapabilirim...giyim konusundada öyle...

evde terliksiz dolaşmama cok kızar ama..
eskiden yüzümle oynamama cok kızardı akne sorunum vardıııı elim yüzümde dolaşan tiplerdendim..=).. artık roaccutane/zoretanin kullanmaya basladım sırf onun sayesinde..

bide dagınıklıgıma... hımm bide cok cabuk hasta olmama sözde kendime dikkat etmeme cok kızar.. bide onu gıcık etmeme deli olur... =)).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…