Erkeğiniz nelere kızar?

ismiyle hitap etmeme çok kızar bana da ismimle hitap ediyorsa anlarımki bi şeye kızmaıştırkaydirigubbakcemile3

sozunu dınlemedım zaman deli oluyor adam ... :roflol: adamı bigun katil edicem sanırım :))
hastane ,hastalık vb konularda kızıyor genelde son hadde varınca giderim cunku.
kıskanclık turu seylerde çok asabi oluyor yaa.. beni hiç kıskansın istemıyorum acıkcası ozaman yerıne baskası gelıyor tırsıyorum ondan :1ninca: :1ninca:

yaa abba sen yine son raddeye kadar bekliosun.. ben daha kedi dötünü görmüş hesabı daha bişeyim yokken hastane hastane gezdiriorum adamı.. oda ona deli oluor...delikafadulden napimm canım kıymetli...hihoyyyt

yaa abba sen yine son raddeye kadar bekliosun.. ben daha kedi dötünü görmüş hesabı daha bişeyim yokken hastane hastane gezdiriorum adamı.. oda ona deli oluor...delikafadulden napimm canım kıymetli...hihoyyyt

anacımm bu adamlara yaranılmaz falla .. ne bu boyle yaws...

ben son hadde sende can kıymetlı herseye kızıyor yaff bunlar AAA

benim ki beni hiç kıskanmaz .ama camaşırları asmama takar iç çamaşirlarını asıyormuşüm nerde kurucak bir türlü anlamadım

Güzel olmama takık şu sıralar neymiş efendim ben niye bu kadar güzelmişimm:1rolleyes:
Neyse işte beyaz bady giydiğimde iç çamaşırımın gözükmesine kızdı en son bütün gün surat yaptı:mymeka:
Sürekli makyaj tazelememe kızar
Telefonu meşgule atmama kızar
Erkek kuzenimin bana diloş demesine bile kızıyo yaa
Kısacası herşeye kızar.

*ailesiyle ilgili yaptığım eleştirilere :bbo:
*konuşurken ağız burun kıvırmama çok mimik kullanmama laelaelaelaelae
*tekrar tekraarrr sorduğu sorulara cevap vermekten sıkıldığımı söylediğimde naniknanik
*minnetsiz oluşuma :lepi:
*sigara içmeme

bi sürüüüü bii sürüüüüüü :) sırnaşık şey

sigara
beyaz ince tshirt
geç yatmama
eve ondan sonra gelmeme vb...
sağı solu belli olmaz .eser gürler arada.......

Nete girmeme
Çok gezip tozmama
Canlı müzik dinlemeye gitmeme kızıyo
deli oluyo resmen sen beni öldürcekmisin diyo kaydirigubbakcemile3
o internetin kablosunu koparıcam diyoo :sm_cool: ama çok hoşuma gidiyo açıkçası onu deli etmek çok eğleniyorum bu arada daha 1 ay oluyo çıkalı

bişi söledimi "sen herseye karışma" dediğimde kızar.
acık giyinmem ama o bulur bişiler:) ona kızar
telefonda konuşurken napıyosun dediğinde "hiiç oturuyom" dediğimde cook kızar :ecrin_bebek:

çok tw izlememe nete girmeme dışarı çıkmama dersaneye gitmiceksn der gtmiorum ztn erkeklerle konuşmama (konuşmam) giyimime karışçak bişide yok aslında makyaja saça başa ona msj atrkn bşksylada msjlaşmama terslememe istemediği bişi yptığımda geç yatmama geç kalkmama kuznlerime kalmya gtmeme gezmeye gitmeme erkk kuznlermle konuşmama ....

pardon canım dersaneye nie gitmicekmişsin??:uhm:

Ahhhhhhhhh Sıkıntı qeldii .
Hep onlarmı kızıcakkkkkk.Hadi kızlar biz onların neylerine kızıyoruzz =))

Siqara içmesine kıızııyorum.
Evlerinin altındaki cafelere inmesine kızıyorum.
Herkezi kendi gibi iyi nietli sanmasına kızıyorum.
Herşeyin annesinin istediği gibi olmasına kızıyorum.
Bekletmesine kızıyorum.
Sorumsuz davranışlarına kızıyorum.
Arabayı hızzlı kullanmasına kızıyorum.
Birlikte yürürken bana bakan erkeklere dik dik bakmasına ve işi kavqaya kadar uzatmasına kızıyorum.
Nefes almasına kızıyorum.
Habersiz birşeyler yapmasına kızıyorum.
Ablasına kalmaya gıtmesıne kızıyorum.
Bana kurallar koymasına kızıyorum.
Sacımı boyamama kızmasına kızıyorummm .
Her şeye burnunu sokmasına kızıyorummm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…