Erkeğiniz nelere kızar?

ben neyine kızarım;

sigarayı abartmasına
kahvaltı yapmayışına
rahat oluşuna,
dediğim dedik olusuna

o neye kızar;

aynı soruyu bırden fazla soruşuma(delirir adeta :)
hava karardıktan sora kız arkadslarım veya kuzenımle dısarı cıkmama,
üzerinde etki kurmaya çalışmama,
aşkımın başka da kızdıgı bırsey yok...............kıyafetıme karısmaz, aşırı kıskanmaz ,cokk bellı etmez yanı

Gerçekleri bu kadar güzel kelimelere dökmenden dolayı seni tebrik ediyorum...söylediklerine aynen katılıyorum vereliniortak

kendi ölümümle ilgili en ufak bir konu olmasına kızar, çok çalışmama kızar, öle işte fani şeyler bunlarrrrrrrrrrrrrrrr

acık gıyınmeme kızar en cok baska bır sorunu yok benle bıde bazenlerı gezmeyı abartıyorum dun gece gıbı o zmaanlar kıskanclık krızıne gırıyor cunku kendı arkadaslarıyla dısarıp cıkıp zmaan gecırmıyor sadece arada macları oluyor ben cogunlukla ona bıle gondermyıorum opuyorumnanaktan

Tartıstığımızda sesimi yükseltmeme sinir olur hatta deli olurmirmirmirmir
Ben de aksine bağırdıkca rahatlıyorum :jeyyar:

benimkide kızar.serttir benim erkegim ama benim yanımda masum küçük kediye benzer hahaha::)
valla yanımdayken beni arabaya bindirmeye geliordu kulagıma dogru geldi tip tip bakıolar bensiz gelmiyceksin böle yerlere deli etmesinler beniiii demişti öyle şeylere çok kızar....
otururken erkekler geçse ben görmesem bile sola dönme dio yahu :)
sora kıyafette dar şeylere
süslenmeme
kaş almama
parfüm sıkmama far sürmeme
haha :)kızmadıgı şey yokki yahu bebişimin ama ben onu öyle kabullendim önemli olanda bu seviorum napımmm

Benımki benım calısmama deli oluyo calısmıcaksın calsıma diyip duruyo ay daha evli deiliz nisanlı deiliz istemıo. kapalı giyinmeme kızar ona tafra yapmama kızar telefonuyla fotorgraf makinesine bakmama deli olur. ama o tafra yapıncada cok tatlı olyuo yaffff

nelere kızmaz ki herşeye kızar benim aşkım annemden beter valla:dilcikar:

esim en cok izin gunlerimizde evdeyken hep pijamali olmama kizar derki disari giderken nasil hazirlaniyorsan evdede benim icin hazirlan henp ayni seyi giyme biktiriyorsun ya der aynen boyle iste

kapalı giynmene niye kzııyor :SCADIARZU

açık renk pantolon ve kısa etek giymeme göğüs dekoltesine eğer otururken belim açıldıysa ona kızar
nette fazla zaman geçirmeme gece çok geç yatmama dolayısıyla geç kalkmama yemek yemememe kola içmeme bana zararı olan herşeye kızar kısacası benneyaptımki

benimkide herbişiye kızar yani bana zararlı herşeye dışarı çıkmama kızar

açık giyinmeme kızar ip askılıma kızar miniye kızar kızarda kızar kaydirigubbakcemile

Uykum oldugu halde uykum yok dememe kizar.
Cok fazla güler yüzlü olmama kizar (disarda sert duracakmisim, soguk davranacakmisim).
Aglamama kizar.

Simdilik bunlara kiziyor, ilerde daha nelere kizar bilemiyorum, yasayip görecegüz

Oooooooooo herseye sımdı hamıleyım hersyıme karısıyo yer egılme sunu yeme sunu yeee ayrıca ona gore kendıne ıtehat edılmesı sever mesele bırsey ıstedı getırmedım yaa bozulur fılan ama bu aralar cok akıllısın dıo bana

benim rahmetli roflol: ) nelere kızardı, arabanın camından dışarı kolumu çıkarmama,sigara içmeme, elime ve ayağıma bordo oje sürmeme,sırtı açık bluzlarıma,yolda sigara içmeye (ben içmezdim ama o her fırsatta sölerdi), sakıza..benim aklıma gelenler şimdilik bunlarzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…