Erkeğinize nekadar güvenıyorsunuz asla yapmaz dıyebılırmısınız

almxixra

zuzum
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2008
523
2
96
39
hanımlar esınıze veya sevgılınıze güvenınız nekadar o bana hıc yalan söylemez benı hıc aldatmaz dıyebılırmısınız?yoksa hep ıcınızde kuskularmı var?bıyere gıttıgınde huzurunuz uykularınız kacıyomu?kendınızı kötü hıssedıyormusunuz?yoksa güven sızde sonsuz mu?gelın erkegınızı sızın dılınızden anlatın.paylasalım

güvenim sonsuz aşkıma çok güvenirim.. bi yere gidince yorulcak hava serinse dikkat etmez

üşütür diye uykum kaçar:asigim::asigim: diğer anlamda kesinlikle güvenim sonsuz asla yapmaz derim..

ama büyük konuşmak iyi değildir allahım büyük sözüme tövbe ama güvenirim hemde çok çok çok çok

sonsuz yani:asigim:..

sende benım gıbı bulmussun erkegını hadı hayırlısı.benım askım baskasına yan dönüp bakmaz bıle gözü benden baskasını asla görmezkı benım esım zaten cok kücükken kendısıne sz vermıs hayatta ılk ve tek karım olacak baskasıyla bırlıkte olmayacam dıye sebebı ıse Allah ve zına korkusu.yanı okadar sanslıyımkı askısım bende oda bende ılklerı yasadık.hernekadar ılk gece zor olsada bızım heycanımız herkesten onunkısı bıcok erkekten cok daha farklıydı.ona ılkı yasattım sımdı tek dılegım ömür boyu tek kalabilmekŞeniz

aynen canım ya allaha binlerce şükürler olsun ki buldum erkeğimi:asigim:

allahın izniyle tek kalıca herşeey yolunda gidicek allahım huzurumuzu bozmasın:Saruboceq:

ben hıc bır erkege guvenmıyorum malesefbenneyaptımki
ne yapmaz deıdgım erkekler yaptıbenneyaptımki
hatta bırı ıcın gözümle görsem acaba derım dıyodumbenneyaptımki
oooo meger adam kadına ev bıle acmıs arkadasım bosandı tabı hemenbenneyaptımki

benım kocam asla yapmaz gbı beylık laflar etmem arkadasbenneyaptımki

Asla ASLA demem.
Hayatta hersey olabilir.
Su an birsey yaptigini zannetmiyorum, ama ilerde ne olur belli olmaz.
Üstelik ben bu adamin cok acik sözlü olmasina, bir hata yapsada korkmadan yaptim diyebilmesine asIk oldum düsünün.
Yinede erkek milletine %100 güven olmaz, yeri gelir dünyanin en iyi erkegi zannettigimiz babamiz bile yapabilir. Herkesin cok takdir ettigi,saygiyla andigi bir babam olmasina ragmen bunlari söylüyorum.
Cünkü erkek milletinin nefsi cok zayiftir, heran ters birsey yapmaya meyillidir.
Yanilmiyorsam Islam'da bile kadinin 1 iken, erkegin 9 nefisli oldugu söyleniyor.
Cok güvendigimi söylerim, ama cok güvenmem.

Ben eşime çok güvenirim... Beni nciteceğini düşünmem bile ama asla yapmaz da demem tabiki insanız şaşabiliriz.. dışarı çıktığımızda elime yapışır hiç bırakmaz sanki flört dönemindeymişiz gibi gezeriz :asigim: Eşim çok hoş biridir kızlar çok bakar eşime:mymeka: kıskanırım ama dedim ya güveniyorum ona ben bugüne kadar yanıltmadı beni evden işe işten eve hep beraberizdir yani şansı bilem yok:1rolleyes::roflol:

hiç bir şey için asla dememek lazım...ama sevgilime güvenim tamdır,hiç aklıma bile gelmez bi yere gittiği zaman yanlış şeyler yapacağı..zaten son derece dürüst bir insandır hatta bazen abartır,o yüzden bana yanlış yapacağına ihtimal vermiyorum,...

Sevgilime fazlasıyla güveniyorum,hiçbir zaman şüphe duymadım kendisinden duymuyorum da.
O güveni verdi bana,gözlerine baktığım zaman görebiliyorum aynı şeyi hissedebiliyorum bunu.
Onu bir kız ordusunun içine gözüm kapalı bırakabilirim,ama asla yapmaz kavramı farklı birşey.
Asla yapmaz diyebiliyorum ama şartlamıyorum kendimi buna.

guvenmeseydim birlikte olmazdim...ama hayat bu her an hersey olabilir..o yuzden de acik kapi birakiyorum..

ben büyük konuşmayı sevmem insan ne olcam degil ne oldum demeli yani bunu bırakın bir erkek kadın bile yapıyor eşini aldatan yokmu ben cok gördüm artık erkek kadını kalmadı bu işin herkesin kendine göre bahanesi var ama erkekler daha mailli böyle durumlara bir kadın duygusal anlamda bişey hissetmedigi insana kolay kolay kendini verememz ama erkek ona bakmaz ben kimseye tam anlamıyla güvenemiyorum oyüzden nede olsa hepimiz kuluz hata yapabiliriz. erkeklerde bir nefis kadınlarda 9 nefis vardır biz 9 nefsimize sahip cıkabiliriz ama erkekler 1 nefsine sahip cıkamaz .bence asla yapmaz demeyin kimse hakkında şu hayatta olmaz dedigim seyler oldubüyük konuşmamak lazım ama inş diyorum sevdiklerimiz yapmazlar bunu bize ne yalan ne aldatma allah düşmanıma bile göstermesin AMıN...

Tamamen güvenirim asla yapmaz demem. Eşim çok açık sözlüdür. Hatta bazen bu beni çıldırtır. Ama erkektir. Hiç bir erkeğe %100 güvenmem. Çünkü asla yapmaz dediğim insanların neler yaptığını gördüm. Artık öğrendim. Bir erkeğe hayatta hiçbir zaman tamamen güvenilmez.

kesinlikle güvenmem.en güvendiğim,dinine baglı diye korkuyor dediğim kişi beni arkadasımla aldattıgı için kimselere güvenmiyorum.cok fazla güven saglamaya calısan erkeklerden de korkuyorum

erkeklere çok fazla güvenmemek gerkiyor sonra hayal kırıklığını bizler yaşıyoruz...

allah bozmasın o kadar açık sözlüki asla beni kandıracağını sanmıyorum kötü birşey yapsa bile idrekt gelir söyler:mymeka:

bende nişanlıma güneniyorum ama tabiki büyük konuşmamak gerekir o yuzden asla yapmaz dıyemıyorum

asla yapmaz benim aşkım kalıbımı basarım ...bu güne kadar birine baktını bile görmedim..içime şüphe falan sokmadı hiç yalan söylemezki benim canım zaten kötüde olsa yaptığı kızacağımıda bilse herzaman doğrusunu söylemeyi tercih eder adım kadar eminim..allahım mutluluğumuzu bozmasın aminnnn hepimizin :)

amın canım keske herkes erkegıne bızım gıbı güvenebılse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…