güvenim sonsuz aşkıma çok güvenirim.. bi yere gidince yorulcak hava serinse dikkat etmez
üşütür diye uykum kaçar:asigim::asigim: diğer anlamda kesinlikle güvenim sonsuz asla yapmaz derim..
ama büyük konuşmak iyi değildir allahım büyük sözüme tövbe ama güvenirim hemde çok çok çok çok
sonsuz yani:asigim:..
sende benım gıbı bulmussun erkegını hadı hayırlısı.benım askım baskasına yan dönüp bakmaz bıle gözü benden baskasını asla görmezkı benım esım zaten cok kücükken kendısıne sz vermıs hayatta ılk ve tek karım olacak baskasıyla bırlıkte olmayacam dıye sebebı ıse Allah ve zına korkusu.yanı okadar sanslıyımkı askısım bende oda bende ılklerı yasadık.hernekadar ılk gece zor olsada bızım heycanımız herkesten onunkısı bıcok erkekten cok daha farklıydı.ona ılkı yasattım sımdı tek dılegım ömür boyu tek kalabilmekŞeniz
aynen canım ya allaha binlerce şükürler olsun ki buldum erkeğimi:asigim:
allahın izniyle tek kalıca herşeey yolunda gidicek allahım huzurumuzu bozmasın:Saruboceq:[/QUOT
AMIN
hanımlar esınıze veya sevgılınıze güvenınız nekadar o bana hıc yalan söylemez benı hıc aldatmaz dıyebılırmısınız?yoksa hep ıcınızde kuskularmı var?bıyere gıttıgınde huzurunuz uykularınız kacıyomu?kendınızı kötü hıssedıyormusunuz?yoksa güven sızde sonsuz mu?gelın erkegınızı sızın dılınızden anlatın.paylasalım
asla yapmaz benim aşkım kalıbımı basarım ...bu güne kadar birine baktını bile görmedim..içime şüphe falan sokmadı hiç yalan söylemezki benim canım zaten kötüde olsa yaptığı kızacağımıda bilse herzaman doğrusunu söylemeyi tercih eder adım kadar eminim..allahım mutluluğumuzu bozmasın aminnnn hepimizin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?