• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğinize nekadar güvenıyorsunuz asla yapmaz dıyebılırmısınız

bugün ona telefonda bir test yaptım vakit geçirmek için örn;

bi kafeye gittin yanına hoş bi bayan geldi oturmak istediona cevabın ne olur...

a)hayır :1no2:
b)tabiki buyrun cokacimcoook
c)siz oturun ben zaten kalkıyordum sengözlerimebaksanab
d)burada eşimin tanıyanlar var sen bana numaranı ver ben seni arayacağım :tomato:

o da c şıkkını tercih etti.mirmirmirmir..niye diye sordum ee hayır desem belki oturup başka şeylerde söyliyecek en iisi ben kalkayım dedi kaydirigubbakcemile3

bunun gibi daha bi sürü o an uydurduğum şey sordum..tabi eşim beni tanıdığı için hep nabzıma göre şerbet verdi...ona güvenirim ama yapmayacak die bişey yok

hayatta bizi nelerin beklediğini bilemeyiz :sm_confused:

kadınlar elbettekı güvenmedıgı erkeklere cok ask yoksa eger ortada evlenmezler ancak bı erkege taparsa bı kadın onun ne oldugunu bıle bıle evlenır onun dısında mantık evlılıgı tabıkı en dogrusu ama bıde güvendıgın daglara kar yagması varkı o en acısı en kötüsü

benim esime güvenim sonsuzdur beni asla aldatmaz diyebilirim evleneli 1 sene olacak asla yalan söylemedi bana yalanini yakalamadim sigarayi sevmedigimi bildigi icin bile icecegi zaman her zaman izin alir o kadar deger verir bana benim ona güvenim sonsuzdur canim esim

Hayatta hiçbir şeye şaşmam ben..
insanın oldugu yerde her sey oluyor..nişanlım inançlı,temiz niyetlidir ama ben yarının garantisi olmadıgını iyi biliyorum..basıma geledebilir Allah korusun ama beşer şaşar..
şöyle bir sey derdi anneannem ÇOCUGUNLA KOCANI ASLA ÖVME..

Hayatta hiçbir şeye şaşmam ben..
insanın oldugu yerde her sey oluyor..nişanlım inançlı,temiz niyetlidir ama ben yarının garantisi olmadıgını iyi biliyorum..basıma geledebilir Allah korusun ama beşer şaşar..
şöyle bir sey derdi anneannem ÇOCUGUNLA KOCANI ASLA ÖVME..

vaaaaaaaayyyyyyyyyy anneannenın lafının üstüne laf olmaz tabıkı

asla yapmaz falan diemem buyuk konuşamam ama hiç bi zamanda acaba yapıomudur benden uzakta die duşuncelere dalmadım..guvenıorummm

asla yapmaz diye bişey yok yani ben diyemem nitekim her giden bi öncekinden daha beter kazık atarak gidiyo hayatımdan..

bu dünyada babana bile güvenme demişler kardeş ben de kocama çok güvenirim asla da aldatmaz derim ama hayat bu yarınımız saniyemiz belli değil o yüzden insanoğlu bu neler neler yapmıyor

Hiç kimse için asla yapmaz dediğim hiçbirşey yok...
Bütün herşey insanlar için...
Şeytana uymak an meselesi...
Büyük konuşmam hiç bi konuda... Ve hiç erkeğe yada şöyle söyleyim hiç bir insana çokta güvenmem...

hıc bır sey ı kımse ıcın asla yapmaz demem herkes ılk etapta ben duygusunu barındırır
psikologlar soyluyor ve
o yuzden cok cok guvenemem asla yapmaz demem

nefis var, şeytan var. insanoğlu bu. büyük konuşanlara hayret ettim doğrusu. bende güvenirim ama asla asla demem, ne kendim için nede başkaları için.

Hiç yalanını yakalamadım,karıyla kızla pek işi olmaz,güvenıyorum ama asla dıyemem.Şeytan bu...:1closedeyes:

bende güvenirim ama herkesin acık kapısı vardır bende
ne olur ne olmaz herşeybizler için
ister duygusal ister fiziksel olsun aldanmak çok kötü
yazık ki hepimiz bir bagımlılık yasıyoruz
sahip çıkıyor vazgeçilmez görüp merkez noktası yapıyoruz
ama sahip olduğumuz sonucta gene kendimiziz
hal böle oluncada herkese acık kapı bırakmak gerekiyor
sonuçta hayat bir tane
acısıda tatlısıda bizler için

eşimi 10 senedir tanıyorum.. 8 yıllık evliyiz.. ama eve geldiğinde dış kapının açıldığını duyarım.. kalp atışlarım hızlanır... onu her geçen gün artan bi sevgiyle seviyorum.. biliyorum duygularımın karşılığının fazlası var eksiği yok... bana bakarken gözlerinin içinin güldüğünü görmek benim için dünyaya bedel... ona güvenim de tam... ama asla asla demem.. çevremde o kadar çok gördüm ki aldatılan arkadaşım çoook...
ama eşleriyle de benim kocişimi kıyaslama bile yapamam.. insan ilk bakışta verir ya kendi hakkında tiyoları.. aynen öyle..

ama aşşkımı hayatıımı kocişimii herşeyiimi çokk seviyorum.. ve ona çoook güveniyorum...
değil beni aldatmak bana ufacık minnacık bi yalancık bile söylemesine ihtimal bile vermiyorum.. allahım şaşırtmasın kimseyi.. benimde güvenimi boşa çıkarmasın...

bende güvenirim ama herkesin acık kapısı vardır bende
ne olur ne olmaz herşeybizler için
ister duygusal ister fiziksel olsun aldanmak çok kötü
yazık ki hepimiz bir bagımlılık yasıyoruz
sahip çıkıyor vazgeçilmez görüp merkez noktası yapıyoruz
ama sahip olduğumuz sonucta gene kendimiziz
hal böle oluncada herkese acık kapı bırakmak gerekiyor
sonuçta hayat bir tane
acısıda tatlısıda bizler için

canım arkadasım tesekkür ederım düsüncelerın ıcın

şeytan bu şaşırtır beşirtir
beklemem tabi ama karşılaştığımda da yıkılmamak adına asla demem :delphin: