• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğinize nekadar güvenıyorsunuz asla yapmaz dıyebılırmısınız

Erkeğe değil, insana %100 güven saflıktır. Sürekli bişileri kurcalayalıp paranoyak olalım demiyorum ama her zaman bir erkek gözlerinizin üzerinde olduğunu bilmesi gerekir.

okul yillarimda cok guvenirdim acikcasi aklima kadin kiz aldatma hic gelmezdi yalanda ama yalanlari yakalayinca,yapmadigim dediklerini yapmissa (asla inkara gelemem hislerime inanirim inandiklarim cikar kanitlariylada bulmusumdur buldugum halde inkar edilmeside komikti:)) gozunun icine baka baka yine yalan),ve bu hic ummadigin sevgi,emek verdigin biriyse buyuk hayal kirikligi,yikima ugruyorsun..bunu bir daha yasamamak icin hep acik kapi birakmam gerektigine inandim adi ustunde 'insan' adi ustunde 'hayat' ...

güvenmem hem şu içinde yaşadığımız zamandan dolayı hemde her zaman erkekle kadının arasında şeytan olur o en imanlısını bile kandırır o yüzden güvenemiyorum...kendisinin beni bilerek ve isteyerek aldatmayacağından eminim ama dediğim gibi çevre ve diğer şeylerden dolayı güvenemem...

Hiç kimse tam anlamıyla güvenmiceksin tabikii ama güven olmadanda bir ilişki sağlıklı yürümez ASLA demesemde güveniyorum ben:delphin:

Eşime güvenirim. Hayatımı kuşku içinde geçirmek istemem ama asla yapmaz diyemem. Çünkü asla yapmaz denen insanların hiç de dedikleri gibi olmadıklarını da gördük.

kızlar bence başkalarına olan güvenden daha önemlisi kendimize güven kendimize ne kadar güvenirsek diğerlerine de okadar güveniriz ama benim kocam asla yapaz demem ben de asla yapmam diyemem. hayatın kime neler getireceği belli olmaz ama paranoyak düşüncelerle sürekli birşeyleri kontrolle de ömür geçmez ne huzur kalır ne mutluluk ne de sağlık. en iyisi insanlara güvenmek ama her zaman da bize yapılabilecek yanlışlara karşı hazır bulunmak gerekiyo bence.

asla yapmaz demez hiçbir zaman ona güvensemde çevredeki bayanlara güvenmem.büyük lokma ye büyük söz söyleme demiş atalarımız.

asla diyenlere çok üzülüyorum
çünkü allah korusn başlarına geldimi hayal kırıklığı olur hem nasıl
asla yapmaz derlerr okadar çalıtım okadra ortam gördümde yapmaz bu adam
diyenini görmedim

biyere gittiği zaman aldatırmı diye aklım takılmaz merak ederim iyimi diye ama huzursuz olmam şüphelenmem şimdiye dek şüphelenecek bir davranış sezmedim ama yüzde yüz yapmaz diyemem hiç kimseye tam olarak güvenmiyorum insan oğlu ne yapacağı belli olmaz allah şaşırtmasın.

Back
X