• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğinize nekadar güvenıyorsunuz asla yapmaz dıyebılırmısınız

asla yapmaz benim aşkım kalıbımı basarım ...bu güne kadar birine baktını bile görmedim..içime şüphe falan sokmadı hiç yalan söylemezki benim canım zaten kötüde olsa yaptığı kızacağımıda bilse herzaman doğrusunu söylemeyi tercih eder adım kadar eminim..allahım mutluluğumuzu bozmasın aminnnn hepimizin :)

Çok büyük bi konuşma...
Allah yapılan kötülüğüde, söylenen büyük sözleride unutmaz ama geciktirir.. Aklınızda olsun...
Bu kadar güven iyi değildir.sadece bi tavsiye sana ve senin gibi düşünenlere...
Bi laf söylerken hele ki böyle konularda 10 kere düşünün bi kere ağzınızdan çıkarın derim.

asla yapmaz demem kimse için :delphin: Allah kimseyi şaşırtmasın sadece kaydirigubbakcemile

ben sevgilime güvenirim ama körü körüne bi güven değil bu. birlikte olduğumuz iki buçuk yılda onun sağladığı bi güven

ay ben vallahi korkuyorum.ar damarı çatlamış artık insanların.bekar mı evlimi hiç takmıyor kimse.ne oldu bu insanlara ne olur birşey söyleyin.

geçenlerde duydum bir kız itiraf ediyor yasak aşkını birine ve ne diyor biliyormusunuz?
''benim ne suçum var karısı kendisine bakıp,karılık yapıp,kocasını elinde tutsaymış.banane''

olacak iş mi bu yaa?bu kadar kolay harcanırmı insanlığımız,kişiliğimiz?

benim eşime güvenim sonsuzdur ama asla yapmaz diyemem.
şeytana uyarmı bilemem.
valla yaparsa herşeyin bitecegini çok iyi biliyor.

çok güveniyorum çünkü kendisinin benden önce başına gelmiş bazı şeyler var
o yüzden yapmaz

eşime güvendiğim için evlendim zaten bir evlilikte önce güven sadakat saygı ve sevgi gelir içimde en ufak bir şüphe olsaydı ona karşı evlenmezdim zaten. yasakkelime.9 yıldır oldu eşimle beraberim flört ve nişanlılık dahil evliliğimi inciltecek birşey yapmadı yapamazda biliyorum..gizli birşeyler yapmaya kalksa gözlerinden anlarım çünkü onu ondan iyi tanıyorum..:hooray:.diyelim yaptı vicdanının altındaki eziklik ona yeter ama yapmaz eminim 24 saat bereberiz iş yerinde evde o yüzden içim çokkk rahat Çok üzgünüm çoook

benım erkeğım asla üstüme gül koklamaz.ona sonsuz güvenıyorum.cünkü biz cok büyük bi askla evlendik,hala deli gibi asığız ayrı kalamayız birbirimizden.ayrı kalsakta telefonda hep ağlasırız kocamla.

olmaz yapmaz dememk lazım..
ben nice ilişkilere tanık oldum.. nice aileler nice hayatlara.. en basta dedem bile neler yapmamıskş zamanında... güvenmek ayrı bişey ama yapmayacagından %100 emin olmak baska bişey sanki... ben hiç bir erkege %100 güven duymam.. güvenirim mesela.. merttir dobradır.. üzmez incitmez.. ama iş aldatma olunca en masum görüneni en sadık görünenin bile içinde neler olacagını bilezsiniz.. adam gözünü kapatır 10larca kadınla birlikte oldugunu hayal eder.. sizle birlikteyken baskasını hayal eder.. bunlar en basiti.. erkeklere cinsellik konusunda güven duymak bence kandırmaca... mertlik sahsiyet ihumanistlik vefa merhamet baska...

buyuk konusmayı sevmem basıma gelmesın..ne kadar severse sevsın ve bende bundan ne kadar emınsemde ne olursa olsun guvenım tam degıldır ..kendıme guvenım sonsuz esımede aslında oyle ama cok guclu degıl guvenım.yanlıs yapmadı bana allah korkusunuda bılırım ama ne olursa olsun..

insan oğlu çiğ süt emmiş.. :1closedeyes:
bugün cok iyi hoştur.. yarın bir okadar fena olabilir..

diyorum çünkü cokkkkkkkkkkk ccoooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkk güveniyorum ona kendimden süphe ederim ondan etmemeeeeeeemmmmmmmmmm

güvenmesem yanında hala ne işim olurdu diye düşünüyorum allah eşimden razı olsunki yastığa kafamı koyduğumda acabalar getirmiyor hiç aklıma gerçekten güveniyorum ona güvenmesem bir çocuk yaparmıydım ona eşim benim geçmişim oğlumsa geleceğim

büyük lokma ye buyuk söz konusma demısler..
tek diyecegim güvenim var elbet ama Allah utandırmasın.. ve kımsenın basına da vermesın.

Güveniyorum ama güvenin suistimale en açık duygu olduğunu da çok iyi biliyorum..
Güvensizliğin hayatımı eline geçirip mahfetmesine izin vermediğim gibi temkinli olmayı da elden bırakmam..
Kimseye önyargıyla yaklaşmamaya çalışır , 1 kez hata yapmışsa affeder , aynı hata 2 kez olmuşsa onu hayatımdan çıkartırım..
Kolay değil ama kolay olan ne var ki?

Back
X