erkeğinızı genelde aşağılar mısınız?

nadya83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
882
6
96
Antalya
şişkosun osun busun şusun deyip asagılama yolunu seçer mısınız,
bunu yapanlar neden yaparlar, ıyı bır sey midir ?

Birisini aşağılayanlar,aşağılık kompleksine sahiptir bence..Kendini büyük göstermek için başkalarını ezerler..
Çok şişkoysa çirkinse,öyle görüyorsan neden o insanla birliktesin diye sorarlar adama..
Sevgili dediğin insan aşağılanır mı hiç,saçma...

ne haddime ? asla aşağilamam ben ki en nefret ettiğim şey insanları aşağilamak hor görmektir deil ki sevdiğim adamı aşağilayacam..

Ne kadar saçma bir konu bu, yazmadan geçemeyeceğim.insan sevdiklerini aşağılar mı hiç lmaz:. Tam tersine her durumda onu yüceltir

hiç kimseyi aşağılamak başka birine düşmez sokakta dilenen birinden tut en sevdiğin insana kadar ...

manyakmiyim ben???niye asagliyim???
harbi nadya konu biraz saçma olmuş..insan sevdiğini niye asaglasin??

insanları aşağılayan insan kendi içinde ezik insandır...sevdiğini aşağılayan insansa zaten sevmiyordur!!! lmaz:

en aşağılık insanı bile aşağılamam kaldıki eşimi asla
aşağılık insanları aşağılamaya gerek yok ki onlar kendi kendilerine bunu yapıyorlar zaten

Tabi ki iyi birşey değildir canım. Aşağılama, küçük görme, hor görme gibi kompleksi davranışlar nasıl iyi olabilir. Yalnızca sevgili değil hiç kimse aşağılanmamalıdır... Garip bir konu olmuş harbiden...

Niye aşağılayım sevdiğim adamı delimiyim ben ya:)
Evet biraz tombuldur. Ama ben ona şişkosun demem sadece tosunum benim koca göbeklim diye severim onunda hoşuna gider bu tabirler ama aşağılamak çok saçma olur konu ne olursa olsun insan sevdiğini küçük görmez ki...

olur mu oyle sey ya.. canım dıyorum ben ona ınsan canını asagılar mı.. elestırırım belkı cok kılo aldı dıye takılırım cogu zaman ama kızgın oldugumda bıle kotu konusmamaya ozen gosterırım kendımı cok kotu hıssederım ben degılse..

ya insan sevdiğini aşağılar mı?
yani niye aşağılasın?hiçbişey anlamadım ben bu konudan:uhm:
aksine ben yüceltmek isterim.kastettiğiniz şey tartışma, kavga gibi durumlarsa eğer yine de aşağılamam..
herşeyin bi sınırı var canım düşmanım değil ki o benim sevdiğim:asigim:

sevgilimi aşağılamak mı??
bilakis gurur duyarım onunla. bunu da belirtirim.

ben insanları aşağılayan biri de değilimdir, haddime düşmez zaten.
hem nasıl bir densizliktir, şişkosun , çirkinsin demek bir insana.

Aşağıladığı adamın yanında ne işi olur ki insanın ? kaydirigubbakcemile2

ben arada söylerim şişkosun sen çirkinsin kelsin falan diye,
şakayla söylerim ama belki gerçek algılıyordur ınsanlar, ama ınsan sevdıgını pek aşağılamaz sanırım fisfisfis

aşağılanacak karaktersiz,şahsiyetsiz,yalancı düzenbaz insanları aşağılarım..acımam:umursamaz:
Allah acısın bana ne?mirmirmirmir
ama sevdiğimi,erkeğimi yada farketmez sevdiklerimi diye genele yayayım asla aşağılayamam..asla..:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…