Birisini aşağılayanlar,aşağılık kompleksine sahiptir bence..Kendini büyük göstermek için başkalarını ezerler..
Çok şişkoysa çirkinse,öyle görüyorsan neden o insanla birliktesin diye sorarlar adama..
Sevgili dediğin insan aşağılanır mı hiç,saçma...
Tabi ki iyi birşey değildir canım. Aşağılama, küçük görme, hor görme gibi kompleksi davranışlar nasıl iyi olabilir. Yalnızca sevgili değil hiç kimse aşağılanmamalıdır... Garip bir konu olmuş harbiden...
Niye aşağılayım sevdiğim adamı delimiyim ben ya:)
Evet biraz tombuldur. Ama ben ona şişkosun demem sadece tosunum benim koca göbeklim diye severim onunda hoşuna gider bu tabirler ama aşağılamak çok saçma olur konu ne olursa olsun insan sevdiğini küçük görmez ki...
olur mu oyle sey ya.. canım dıyorum ben ona ınsan canını asagılar mı.. elestırırım belkı cok kılo aldı dıye takılırım cogu zaman ama kızgın oldugumda bıle kotu konusmamaya ozen gosterırım kendımı cok kotu hıssederım ben degılse..
ya insan sevdiğini aşağılar mı?
yani niye aşağılasın?hiçbişey anlamadım ben bu konudan:uhm:
aksine ben yüceltmek isterim.kastettiğiniz şey tartışma, kavga gibi durumlarsa eğer yine de aşağılamam..
herşeyin bi sınırı var canım düşmanım değil ki o benim sevdiğim:asigim:
ben arada söylerim şişkosun sen çirkinsin kelsin falan diye,
şakayla söylerim ama belki gerçek algılıyordur ınsanlar, ama ınsan sevdıgını pek aşağılamaz sanırım fisfisfis
aşağılanacak karaktersiz,şahsiyetsiz,yalancı düzenbaz insanları aşağılarım..acımam:umursamaz:
Allah acısın bana ne?mirmirmirmir
ama sevdiğimi,erkeğimi yada farketmez sevdiklerimi diye genele yayayım asla aşağılayamam..asla..:CüvCüv: