erkeğinızı genelde aşağılar mısınız?

bende aşağılamam lmaz: onu aşağılıyıpta kendini kötü hissetmesini neden isteyim ki ayrıca gurur duymadığım,beğenmediğim bir insanla neden birlikte olayım ki.Arada şakayla birbirimize takılırız ama alınmayız çünkü şaka olduğunu biliriz ikimizde ama sürekli söylemek,aşağılamak saçma

kimseyi aşağılamak haddim değil
kaldı ki sevgili aşağılayayım
insan sevdiğini niye aşağılasın ki hem :uhm:

Aşağılamaz olur muyum?..:mymeka:
İnsan sevgisini nasıl belli eder ki?..
Tabi ki aşağılıyarak..:asigim:

:1ninca::1ninca:

kişiliksizliğini göstermek istiyordun o yüzden elin oğlunu aşağılıyordur

başka bi ifade ile akıl sahibi insanların yapacağı birşey değil

ben arada söylerim şişkosun sen çirkinsin kelsin falan diye,
şakayla söylerim ama belki gerçek algılıyordur ınsanlar, ama ınsan sevdıgını pek aşağılamaz sanırım fisfisfis

Üç aşağı ,beş yukarı,Senin kullandığın sıfatlara benzer şeyler..:lepi:

öyle bir başlık atmışsın ki sanki normal olan ya da yapılması gereken aşağılamakmış gibi...

evet çok iyi bir şeydir yapın....
böyle şey olur hiç mantığınız alıyor mu?
başımın üzerinde taşırım ben onu, incitecek tek kelime söylemem... herşeyden değerli benim için herşeyden.....

elbette bayram sabahı önce eşimle bayramlaşıyorum...
el öpme olayı bende yok... aman o benden üstün onu kabul etmiyorum diye değil de ben genelde başka yerlerini öpüyorum ...
ellerimi o öpsün...

doğru soyluyor olabılırsın lotus, basının ustunde tasıyorsun ama elını opemıyorsun oyle mı. vay vay vay

aşağılayacağım bi adamla neden olayım
sevmediğim saymadığım kişiyi aşağılarım
o kişiylede zataen beraber olmam
bu ne saçma konu böyle

ben aşağılayabileceğim erkekle olurum ........
sevıp yuceltıcegım erkekle pek olmam cunku ezilebilme ihtimalim olur,
o yuzden benden vasat olmalı adam dediğin.!.. hatta asagılamama gerek bıle kalmadan kendısını ezık hıssetmelı her daim :hulya:

Aşağıladığın adama ne sevgin ,ne de saygın yok o zaman.Ezebildiğin kişi seni gözünde yüceltse ne yazar.Tek taraflı bir birlikteliğin sonucu bellidir.
Sizden üstün bir sevgiliniz olsa,sizi beğenmese,sürekli aşağılasa onu daha mı çok seversin,yoksa ondan iğrenir misin ?

''Ben aşağılarım,gözünün yaşına bakmam,siz de aşağılayın,gözünüze kestirdiğiniz yerden vurun !''diyecek biri çıkar mı dersiniz?
Bu nasıl bir konu böyle?-tatlicadiarzu-
........
Ben yazana kadar nadya cevap vermiş bile....Çok enteresan..

Son düzenleme:
sevdiğim insanı neden aşağalayım ki?...
aşağalayarak ne kazanılır ne elde edilir...

bence nadyaya hiç değer veren biri olmamış hep aşağılanmış oda intikam almak istiyor
değer görse değer vermeyi öğrenirdi çünkü

aşşağılayacak kadar sığ biri olmadığım gibi , aşşağılayabileceğim bir adamda erkeğim olamaz !

aşağılıyorsam saymıyorumdur..
saygının olmayacağı yerde hiç birşey barınmaz yani sevmemiş olurum..o zaman sadece kullanırım kendi menfaatim için, içim acımaz..

doğru soyluyor olabılırsın lotus, basının ustunde tasıyorsun ama elını opemıyorsun oyle mı. vay vay vay

vay bana vaylar bana...
şekerim sanırım o konu bayramda eşinizin elinizi öpermisiniz idi... şimdikkk benim el öpme adedim yok... bizim ailede kadınlar erkeğin elini öpmez... biz yani kuzenlerim ben 16-17 yaşına geldik babam olsun amcalarım olsun dayılarım olsun el öptürtmediler, büyüdünüz artık dediler... öyle gördük... yani sarılıp öperek kutlarız biz bayramlarımızı el öperek değil... yok böyle bir adedimiz, geleneğimiz, görgümüz... reddediyoruz... inanmıyoruz... kabul etmiyoruz... sayayım mı daha...
işte bu nedenledir ki bayram denilince aklıma el öpmek gelmez... yoksa ellerini de öperim ayaklarını da öperim, her bir noktasını öperim kocamın... işte böyleŞenizŞeniz
buradaki konu onu aşağlar mısınız... ben aşağılık mıyım ki layığımı aşağılayayım... elbette kendimi nasıl taşıyorsam onu da öyle taşırım... böyle ifade etmek istedim, böyle ettim... siz aşağılayın canım... bana ne öyle mutluysanız...
bu topikte benim kocamı seviş tarzım bir çok insana dert olmuştur zaten... sizde onlardan birisiniz sanırım... neyse hoşgeldiniz... benim sevgim bambaşka... hiç bir kurala, şekle, inanışa bağlı değil... o benim içimden çıkıp bana gelmiş bir adam... başımın üzerinde taşıyorum onu... gönlümde tütüyor her daim... var mı ötesi, var mı merak ettiğiniz başka bir şey...hazır bu kadar gıcırkennn anlatayım....opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Yok ,genelde aşağılamam arasıra aşağılarım töbeeee.Böle saçma sapalak bi konu başlığı olmaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…