erkeğinızı genelde aşağılar mısınız?

Karşısındaki insanı aşağılamak için çabalayan kişide aşağılık kompleksi vardır,egolarını tatmin etmeye çalışıyordur...

hayır aşağılamam ama tanımak amaçlı dalga geçtiğim çok olmuştur.

mesela eski sevgilime giydiği marka,pahalı birşey için ''giymişsin yine çakmaları'' demiştim,direk komplekse girmişti ben bunu bilmem nerden bilmem kaça aldım gibi.

ve bu özelliği onu tanımamda yardımcı oldu,3 kuruş kazanıp markaya gösterişe yatıran,kredi kartları borcunu son güne denkleştiren biriymiş mesela.

şimdiki sevgilimle her konuda fazlasıyla dalga geçtim ama hepsinde o da benimle beraber eğlendi.

ama başta dediğim gibi,aşağılamadım dalga geçtim.

Hiç aşağılamadım, sadece eşimi değil hiçkimseyi aşağılayamam sanırım... aşağılayanlarda, kendilerinde gördükleri eksikliklerini başkalarının farketmemesi için aşağılarlar bence...

hayatındaki insana asagılayacı kelime kullanabilen birileri warsa onu sewgisinden süphe duyarım..insan sewdgi asık oldgu birini istesede asagılayamaz kiii...

çok büyük bi terbiyesizlik olur insanın sevgilisini aşağılaması.ilişkiler bu kadar seviyesiz olmamalı.yanılıyor muyum arkadaşlar?

insan aşağılayabildiği birine nasıl erkeğim der ki..:) diyebiliyorsa erkeği kadar kendisi de aşağılıktır!
bu kadar!!!

Sizden üstün bir sevgiliniz olsa,sizi beğenmese,sürekli aşağılasa onu daha mı çok seversin,yoksa ondan iğrenir misin ?işte ben bu dediğini yaşadım.bu yüzden de içimde az da olsa sevgi olsada hep nefret taşıdım.birtülü sindiremedim.çok kırıldım çok...bu saçma bir başlık değil.çünkü bazen sevgiliniz sizi aşağılayabiliyor,karşılaştırabiliyor başka kızlarla,beğendiğinizi basit görebiliyor...ben bunları yaşadım...ve o yüzden bende hakaret ettim.hatta bu kişiyle konuşurken başka biriyle konuştum.tabi ona da dedim.ben başkasıyla konuşuyorum haberin olsun.hem aşağılıyor hem de ilgi göstermiyordu...niye böyle yaptı tam olarakta çok zaman geçmesine rağmen anlamadım.amaannn ne lüzumsuz insanlar var.:mymeka:

aşağılamam ama poposunu da kaldırmam yani
tapan tepilir, tepen tapılır demek istiyorem

hee aşağılarım
yukarlarım
hatta yuvarlarım
top yaparımsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…