Erkeğinizi kıskanır mısınız?

eskiden çok kiskaniyodum dışarı bile cikamiyodu cocuk..ama artık düzeldim :) zaman zaman cadiligim tutuyo :))

kızlar bilirsiniz psikoloji de bi "hastalık" vardır bi de "karakter"...karakterimde kıskançlık var..ama sanırım benimki hastalığa doğru yol alıyor kıskandığım an mideme kramplar giriyo, ellerim geriliyo..bambaşka biri olup çıkıyorum ...işin en zoru da "kıskansan da belli etme sakın " durumu...bu mümkün mü yaaa...ben çatlarken, içimdeki öfkeyi dışa vurmazsam nasıl rahatlıcam ? (((((

kıskanırım bende ama laf sokarak belli ederim yani bağırıp çağırmam :)
mesela beni kızdırmak için geçen gün bi masaj salonuna gideyim bari dedi bende çok ii yaparsın hayatım bende gideyim ozaman ii gelicek dedim kıskandığımı böle belli ediyorum ama o ben böle yapınca benim 50 katım daha cok sinir oluyo kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

çok kıskanıyorum valla ya nereye giderse aklım hep onda kalıyo ona bakan kızları parçalamak istiyorumklava:ne olacak bu böyle bilmiyorum:çok üzgünüm:

kıskanmam mı herşeyden herkesten daha çok kıskanıyormmmm :jeyyar:
mümkün olsa bi odaya kitlicem kalsın orda ömür boyunca benim olsun tek :dance:

kıskanırım o da buna bayılır
ama kıskançlık yüzünden hayatını cehenneme çevirmem onun bana yaptığı gibi :mymeka:

Ben çok kıskanırım bazen onu bunalttığımında farkındayım ama elimde değil
ne yaparsam yapıyım kıskanıyorum işte engel olamıyorum
sen bana güvenmiyorsun der her seferinde, hayır güveniyorum ama bunun güvensizlikle de ilgisi yok engel olamıyorum kendime

kıskanmamam için elinden geleni yapar.. hayatta bir vukuatını görmedim... istemediğim halde kız arkadaslarıyla bile mesafe koydu arasına ki en karsı olduğum şey arkadaslara karısılmasıdır..mesafe koymasaydı hayatta karısmazdım ama kıskanabilirdim ara sıra... elimde değil uçan kuştan kıskanıyorum belli etmesem de =( ama beni kıskançlık krizlerine sokacak bişeyi olmadı.. benim oldu ama ne kadar kıskansa da beni boğmadı sevdiğim sen bana aitsin gerisi umrumda bile değil dedi

ahhh bu kıskancLıgımmm :sinifsinif:
cok fazLa kıskanıyorum az daha zorLasam hastaLık derecesi de denebiLir :gitme:
amaaa napayım engeL oLamıyorum

ben mi?hayatta kiskanc olmadim hic.
bugun esim disardaydi.arkadasla bulusucaz dedi.iyi dedim bende.
bi de esimin arkadaslarindan birinin esi aradi beni.
-nerdeler biliyormusun diye?
-yooo bilmiyorum,hic sormadim dedim.
-yaa sen nasil bi kadinsin insan hic mi merak etmezmi dedi.
-napiyim,aklima gelmedi sormak dedim.sen niye sormadin?
-biz kusuz diyor,arayamiyorum,ondan bilmiyorum,simdi de meraktan oluyorum :)))
e yani,kendisi nereye gittigini solemese sormak aklima gelmez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…