Erkeğinizi nasıl tarif edersiniz?.

sarışın,orta boylu,sevimli,düşünceli,komik,ev işlerine yardımcı :jeyyar:

kumral,orta boylu,merhametli,konuşkan,kıskanç bide beni çok seviyo:asigim:
kendi öyle diyo vallakaydirigubbakcemile3

esmer zeki akıllı olgun ne istediğini bilen anlayışlı sempatik karizmatik komik zevkli orta boylu zayıf ............. kısacası müthiş bi insan ve ben ona aşığım hemde deli gibi alkisalkisalkis-tatlicadiarzu-

sarışın,
minyon,
yakışıklı,şakkıdı
romantik,:asigim:
düşünceli,Şeniz
inatçı,
inatçı,
inatçı,
inatçı,
........kaydirigubbakcemile3

kumral,orta boylu,karagözlü:asigim:

anlayışlı,kıskançlığı olmayan,ama çok rahat olan,sevimli,akıllı,zeki ve asker olan bi sevgilim var:asigim:

deniz gözlümm kalbimi çalannn ayrılsak bile ölene kadar son aşkım..

Esmer, Uzun Boylu, Kara Kaşlı, Kara Gözlü, Geniş Omuzlu, Bazen Karizmatik Bir Adam, Bazen Yaramaz Bir Çocuk... Badi Badi Yürür... Kafası Genelde Öne Eğiktir..... Güzel Baktığı ıçin Saklar Herkesten O Bakışı... Ağır Abidir....

Son düzenleme:
kızlarr....................bütün sevenkızlar , butun aşık kızlar..allah sizleri sevdiklerinizden ayırmasın inşallah.........

esmer, orta boylu ,zayıf, fazla zeki, kendine çok güvenen,iş konusunda hırslı
sevimli,şefkatli, komik, düşünceli,ayrıca iyi yemek yapar çok temizdir ama çok dağınık yaf sinir oluyorum klava:

yakışıklı , boylu kalıplı ,inanılmaz derecede zeki ,biras daqınık, ew işlerine yardımcı,wedeeee cok kıskanççççç kaydirigubbakcemile3 Allah onu başımdan eksik etmesin ,:teselli: onu cok seforum

Kumral,orta boylu,yeşil gözlü,esprili,sıcak kanlı,duygusal..En sevmediğim yönü biraz fevri hareketleri var bazen ama,özür dilemesinide bilen,beni ve kızımı sevdiğini her hareketiyle hissettiren canım O benim.:asigim: Allah bizi O'nsuz bırakmasın..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…