Erkeğinizi nasıl tarif edersiniz?.

1 numara sevdiğim 1 numara

kumral,ela gözlü,orta boylu,çenesi düşük sırnaşık şey,espirili,aşıkk(bana):asigim:,pinokyoo lülülülülülü vs. vs. vs.

esmer
yosungözlüm
tatli dilli killi milli balkon göbüslü diil teras göbüslü :)
tatli dilli
güler yüzlü anlayisli
fedakar
tutdugunu koparan
uzun boylu
varda var
allahim basimdan eksik etmesin
ve herkezin gönlüne göre versin insallah

cok yakisikli esmer ela gozlu bakislarinda birsey var zaten bakislarina vuruldum.cok asiri zeki

Son düzenleyen: Moderatör:
DÜnyalar datlısı oyyyyyy kurban olurum ben ona... YaĞmur yÜreklım benım.. DÜnyanın en yakıŞıklı erkeĞı o benım gÖzÜmde.. Selvı boylum, gÖzÜ karalım, tenı beyazım, dane dane benlım, ıncı dıŞlım, gÜl bakıŞım, aŞk kokuŞlum, sol yanım, yarım, sevdıĞım, erkeĞım, huzurum... Ayh neler dıyorum ben bÖle.. Ben baya aŞık olmuŞum yaa =(

yeri gelince sarıp sarmalamalık
yeri gelince çocuk gibi sevmelik
uzun boylu
esmer
eşek gözlü sengözlerimebaksanab
sevecenn
ROMANTıK :asigim:

ooooy oyyyy o benim herşeyim yaa Şeniz
Dünyanın en yakışıklı, en sağdık, en güzel bakışlı, en cana yakın, en aşk dolu sevgili
yok bir tane daha ondan. İyiki hayatıma girdi erkeğim benim :asigim:

agresif,gompleksli ama perdelerini kaldırdığında kedi gibi :))

benim nişanlım,yani benim erkeğim; esmer,ela gözlü,uzun boylu,yakışıklı,inatçı,sadık,iyi kalpli,dürüst,beni çok seven bir erkekim var :))

benim aşkım da uysal,bazen inatçı,anlayışlı,sadık,suskun, uzun boylu,beyaz tenli, kara kaşlı ,zeytin gözlüm benimm

Benim ki anlatılamaz ki ...o benim.... Rabbime şükürler olsunn hemde sonsuz kereler...

:roflol: seninki recep ivedikmi yohsamm?? :roflol:

hmm.. bende tarif edeyim benim askumu:

kara kasli kara gözlüü..esmer...sportif (kickbox yapii kendisi) orta boylu...temiz kalpli.. anlayisli..düsünceli...biraz alingan...bazen komik bazende sinir bozucu bir askum varr...
ama herseyiyle o benim icin Mister World
:asigim:

bakışıyla tüm irademi çökertenkafamçokkarıştı aşkıyla nefes aldıran inadı ve gururuyla kaydirigubbakcemileçıldırtan kıskançlığıyla şaşırtan bi aşkıım var Şeniz

aşık olduğum insandır kendisi. mantık süzgeci ince deliklidir herşey geçemez. ben onu ne kadar harika bulduğumu anlatırım saatlerce, çok ikna olmamış gibi görünür, ben onu harika bulmaya devam ederim. bazen dediklerimden şüphe edecek kadar kendini uzak tutmaya çalışır benden, bazen gözlerimden yakın olur bana. zaman zaman şuurumun yerinde olup olmadığını sorgular, şuurumu onunla kaybettiğimi anlayınca bırakır. güzel gözleri vardır. gerçek yüzümü görür o gözlerle. güzel sözleri vardır,içime işlerler.
onu çok geç buldum. acele etmeden yavaş yavaş seveceğim onu. zamanımın sonuna kadar.

uzun boylu, kumral, yesil gozlu,
cok zeki, akilli, caliskan, olgun,yeri geldiginde maco yeri geldiginde romantik, sahiplenici, allahtan korkan, iyi bir baba olabilecek insan

tabi hayalimde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…