erkeginizin hayatını degiştirdiniz mi ??

kızlar zamanında bende çok tepelere çıkarttım şuanki sevgilimi çok üzerine gittim çok şımarttım neler çektirdi bana ah bi bilseniz varya ağlamadığım gün yoktu araya ayrılık girince kıymetinizi daha iyi anlıyorlar birde eski davranışlarınızdan uzak durun bırakın o sizi merak etsin kendinizi geri çekmeyi bilin yani ben çok zorlandım bunu becerebilmek için ama sonunda başardım :kkk:

hah yani canım bunun püf noktası ; cok üstüne düşmek,ilgi göstermek yerine biraz mesafe koymak mı ??

evet oldu..benim sayedemde okulunu tamamladı.hep mutlu beraber ortak paylaşımlarımız olurdu.ailesi aşırı derecede ona inandılar sevdiler benim ondaki olumlu etkilerimi hep söyleyip durdular..sonra ne oldu biliyomusun.beni aldattııııı:):(burnundan gelsin emeklerim

canım genelde boyle oluyo çokta kanmamak lazım hayatlarını değiştirdiğimize evet değiştiriyoruz ama olan bize oluyo sonunda

kesinlikle kıymetin bilinmez. o yüzden erkeğin hayatını kolaylaştırmak yerine zorlaştıracaksın!!!

ama genel anlamda şöyle sormak istedim ;

size ayak uydurdumu;istediklerinizi yaptımı ???

En önemlisi alkolü bıraktı.
Çok severdi içmeyi şimdi ağzına koymaz.
İçersem ileride beraber özel günlerde der.
Hiç bir hayali yoktu.
Nasıl olursa öyle gider der hayatına dair hiç bir plan yapmaz umursamazdı.
Şimdi planlarımız var ve bunun için çabalıyor.
Aman ne evi ne düzeni nerede sabah orada akşam yaşarım iş saatleri haricinde diyordu.
Şimdi evimizi arıyoruz.
Hatta benden daha çok önem veriyor şusu olsun busu olsun diye.
Her şeyin planını yapıyor.
Önceden anında karar verir o şekilde hareket ediverirdi şimdi 2-3 yıl sonrasının planları bile net olsun diyor.
Çok şey değişti tabi ..
En önemlisi bir insana değer vermeyi öğrendi, umursamazlığı gitti .

en önemli sorunumuz sigara bıraktıramıyorum ve dolayısıyla degiştiremiyorum:19:

bir kadın erkeğin hayatına girdiğinde aslında çok büyük güce sahip olur, erkeğin hayatında yani. eğer doğru şekilde iletişim kurmayı öğrenirse her istediğini yaptırır. ilişkiyi de zaten çoğunlukla kadın yönettiği için nasıl isterse o şekilde gider... erkek de bunun farkında...tam olarak bilinçli olmasa da bilinçaltında hayatına giren kadının onun hayatını da kendisine benzeteceğini bilir.

3 gün önce bu konuyla ilgili bir yazı göndermişti nişanlım. yazılan yazıya ben de katılıyorum. senin açtığın konuya faydası olması açısından yazıyı eklemek istiyorum:

HAYAT VE EŞİNİZ

Hayat Kat Kattır.

Evvel zaman içinde Memleketin birinde 90 yaşlarında fakat çok dinç ve genç görünümlü bir adam yaşarmış? Çevresinde bulunan herkes ona çok özenir ve sorarlarmış

"bu gençliğin sırrı nedir" diye. İhtiyar delikanlı güler geçermiş her soruldukça bu soruya…Ama sorular sık, soranlar çoğalınca cevap vermek vacip olmuş sanki.

Düşünmüş nasıl anlatırım bu sırrımı kolayca herkese. Sonra karar vermiş tüm meraklıları yemeğe davet etmeye evine."Bu davette size sırrımı açıklayacağım" demiş. Herkes merakla davete gelmiş.Yemekler yenilmiş, içilmiş, sohbetler edilmiş vakit iyice gecikmiş.Ama gençlik sırrı ile ilgili tek kelam edilmemiş.Herkes konu ne zaman açılacak diye merak ederken adamcağız huri gibi sevimli hanımına seslenmiş.

"Hatun , şu kilerden bir karpuz getirirmisin bize sana zahmet!.." Hanım hemen doğrulmuş kilere giderek kaş ile göz arasında gidip bir karpuz getirmiş. Adamcağız şöyle eliyle bir vurmuş tık tık diye sonra da :

" Bu olmamış hanım, güzel çıkmayacak, başka getirir misin bir zahmet" demiş. Hanım onu götürmüş bir tane daha getirmiş.Adam onu da bir yoklamış yine beğenmemiş.

"Hanım sana yine zahmet olacak ama bu da olmamış başka bir tane getirir misin" demiş. Başka istemiş?. Bu böylece dört sefer daha tekrarlanmış . Dedemiz beşincide karpuzu beğenmiş ve karpuz kesilmiş, misafirlere ikram edilmiş?. Herkes karpuzunu afiyetle yerken bizim dedicik sormuş.

"Eeeee?. Arkadaşlar işte benim gençliğimin sırrı burada anladınız mı??" Herkes birbirinin yüzüne bakmış.Kimse bişey anlamamış..

"Aman dede demişler nerde? Anlamadık biz bu sırrı!" Dedecik gülmüş.

"Efendiler" demiş

"O gördüğünüz karpuz kilerde bir tanecikti, tekti. Ben hanıma git de başka getir dedikçe o kilere gidip geliyor aynı karpuzu getiriyordu.Bir kere bile (aman be adam, delimisin nesin şu tek karpuzu ne taşıtttırıyorsun bana defalarca…) demedi. Beni sizin önünüzde mahcup duruma düşürmedi.İşte bütün bu gençliğimi hanımıma borçluyum."
"Biz birbirimizi hiç başkalarının önünde zor duruma düşürmeyiz. Aile içindeki hiçbir şeyi dışarıya yansıtmayız.Hep birbirimize destek olur, dert ortağı olur, yardım ederiz. Birbirimizle ilgili olan problemleri yine birbirimize anlatırız.İyi kötü her olayı da birlikte paylaşırız." Demiş.

Hayatınız seçtiğiniz kadındır….
Zevkli bir kadına rastlarsanız, ZEVKİNİZ,
bilgili bir kadına rastlarsanız BİLGİNİZ,
zeki bir kadına rastlarsanız ZEKANIZ gelişir.
Hayat kat kattır.
Babil'in Asma Bahçeleri gibi teraslar halinde yükselir ve
bir terastan bir terasa sizi kadınlar götürür.
Ve bugün durduğunuz teras ,
seyrettiğiniz manzara,
gördüğünüz hayat
yanınızdaki kadının terası,
manzarası ve hayatıdır.

Hayatınız seçtiğiniz kadındır.

O değil de,, kadınların kulubu kk hayatımı epey bir etkiledi :D

kendisi söyler hayatımı değiştirdin diye
mütevazı olamıcam evet değiştirdim:1:
ama o da benim hayatımı değiştirdi
hayatımın can damarı:16::nazar:

Son düzenleme:
eşimi bulduğumda harap bir haldeydi,duygusal olarak herseyini kaybetmiş...ben ona bir bebek gibi baktım..hep ilgi,sevgi sevkat...benden sonra sigara içmez oldu,geceleri sabahlara kadar uyuyamazdı..benimle beraber 11 dedim mi uyuyordu...ama gercekten emek verdim ben ona ama sağolsun o da bunun karsılığını fazlasıyla verdi,arkadasları süreli onu bir yerlere cağırırdı ama esim gitmezdi hep benimle olmayı yeğlerdi.."ya git derdim acılırsın biraz,yok derdi..Rabbim nazarlardan korusun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:konu sahibine tavsiyem erkeğinize gercekten dürüst samimi olduğunuzu hissettireceksiniz,ona değer verdiğinizi ve en önemlisi siz olmazsanız onun bir hiç olacağını daalttan alttan duyumsatacaksınız ve birbirinize sayguılı olacaksınız..tabi burda erkek de cok önemi,kaliteli bir erkek olacak karsıdaki,afedersiniz bir yerleri kalkan erkek olmayacak

benim sevgilim ben hayatı senden öncesi ve sonrası olarak yaşıyorum der her zaman bende önce çok hızlı yaşamış hayatı seni tanıdığımdan beri çok değiştim der olumlu yönde elbette umarım hep mutlu oluruz:nazar:

canım msj atmıssın ama ben msj sayımı dolduramadgm ıcın cevap veremıyorum,iyiyim gibi bakalim,zamanla daha iyi olucam insallah,umarim iyisindir sen de :)

erkek arkadasimi bunaltmsim,hayatindaki tum sorunlardan beni sorumlu tuttu,hayatini degistrmisim ama kotu yonde :(
ben ki ....... AH AHHH,Rabbim biliyo ya o yeter aslinda

Son düzenleme:
kalıcı değişme olmadığı sürece değiştirdim diyemem..zamanla tam tersini görüyoruz bazılarımız..

bir kadın erkeğin hayatına girdiğinde aslında çok büyük güce sahip olur, erkeğin hayatında yani. eğer doğru şekilde iletişim kurmayı öğrenirse her istediğini yaptırır. ilişkiyi de zaten çoğunlukla kadın yönettiği için nasıl isterse o şekilde gider... erkek de bunun farkında...tam olarak bilinçli olmasa da bilinçaltında hayatına giren kadının onun hayatını da kendisine benzeteceğini bilir.

3 gün önce bu konuyla ilgili bir yazı göndermişti nişanlım. yazılan yazıya ben de katılıyorum. senin açtığın konuya faydası olması açısından yazıyı eklemek istiyorum:

çok tesekkür ederim canım .. gercekten haklısın aslında insan düşünce daha net anlıyor.
ekledigin hikeyeyi daha önce okumustum ama suan daha çok etkilendim ve anlıyacagımı cok iyi anladım :1:
çok sagol.

Değiştirdim sanırım. 3,5 yıldır beraberiz hayatımla ben üniversite 1. sınıfın sonundaydım o da 4. sınıfın sonundaydı ama alttan bir sürü dersleri vardı ve çok da umursuyor gibi durmuyordu açıkçası ama zamanla verdi bütün derslerini ve okulu beraber aynı yılda bitirdik :9: Okul biitince de bir an önce askere gitmesinin hem onun açısından hem de ikimiz açısından ileride daha iyi olacağını anlattım askere de gitti gelmesine 50 gün filan kaldı. Geçen telefonda konuşuyoruz sen olmasaydın o okulu kolay kolay bitiremezdim dedi. Ailesiyle ilişkileri de benle beraber olmaya başladıktan sonra daha iyi gibi eskiden annesiyle babasıyla sık sık tartışıyormuş özellikle de okul meselesi yüzünden ama 3 yıldır araları gayet iyi.

Son düzenleme:
Back
X