erkeginizin hayatını degiştirdiniz mi ??

Değiştirdim sanırım. 3,5 yıldır beraberiz hayatımla ben üniversite 1. sınıfın sonundaydım o da 4. sınıfın sonundaydı ama alttan bir sürü dersleri vardı ve çok da umursuyor gibi durmuyordu açıkçası ama zamanla verdi bütün derslerini ve okulu beraber aynı yılda bitirdik :9: Okul biitince de bir an önce askere gitmesinin hem onun açısından hem de ikimiz açısından ileride daha iyi olacağını anlattım askere de gitti gelmesine 50 gün filan kaldı. Geçen telefonda konuşuyoruz sen olmasaydın o okulu kolay kolay bitiremezdim dedi. Ailesiyle ilişkileri de benle beraber olmaya başladıktan sonra daha iyi gibi eskiden annesiyle babasıyla sık sık tartışıyormuş özellikle de okul meselesi yüzünden ama 3 yıldır araları gayet iyi.

ooo nasıl basardın ki.. gizli bir konusma dilin mi var tatlım:26:

sırrınız nedir peki kızlaarrrrr

perimle, nişanlın onun arkasından böyle işler çevirdiğini görse :52: çocuğu kendine bağlamak için öğrenmediğin yöntem kalmadı yahu :37:

daha nişanlıyken böyleysen ilerde ne yaparsın o çocuğa bilemem :60:

perimle, nişanlın onun arkasından böyle işler çevirdiğini görse :52: çocuğu kendine bağlamak için öğrenmediğin yöntem kalmadı yahu :37:

daha nişanlıyken böyleysen ilerde ne yaparsın o çocuğa bilemem :60:

napiyim cahilim yaa bu konularda.hiç bişey bilmiyorum nasıl davrancagımı bilmiyorum:1:
ben hep bagırıyom cagırıyom hiç bişey olmuyor:14:

hah yani canım bunun püf noktası ; cok üstüne düşmek,ilgi göstermek yerine biraz mesafe koymak mı ??

canım msj atmıssın ama ben msj sayımı dolduramadgm ıcın cevap veremıyorum,iyiyim gibi bakalim,zamanla daha iyi olucam insallah,umarim iyisindir sen de :)

erkek arkadasimi bunaltmsim,hayatindaki tum sorunlardan beni sorumlu tuttu,hayatini degistrmisim ama kotu yonde :(
ben ki ....... AH AHHH,Rabbim biliyo ya o yeter aslinda

jeliboncum kullanıcı profiline göz atıyodumda adanada yaşıyomuşsun kanım kaynadı sana benim sevdiceğimde adanalıda:17:

kızlar ya bence kavgayla olmuyo bu işler erkekleri tatlı dille işlemek lazım
kavga etmek tartışmak değil de istediğimiz olmadığında hafiften nazlanmak üzülmüş gibi yapmak birazda mesafe koymak lazım
ben yapıyom da her zaman değil arada tutuyor işte :24:

Benim değiştirmemi gerektirecek hiç bişeyi olmadı zaten ne sigara ne içki ne gece hayatı hiç olmamış benden önce benden sonrada yok. hatta saçlarını bile yapmıyo buluşmadığımız günlerde..Tek değiştirdiğim siniri oldu önceden çok sinirliydi siinirlendiğinde hiç düşünmüyodu kırılmışım üzülmüşüm ama konuşa konuşa artık şuan gayet sakin hatta tartışmıyo bile benimle uzatma meleğim diyo MAŞALLAH diyimm :nazar: :38:

esimin tüm is mektuplarirni maillerini okurum , herbiseyini kurcalarim:27:ilk basinda isinde ketum olan maasini bile bana söylemeyen adam , (evlenene kadar bende sormamistim). simdi hergün kim aramis ne demis adeta bana rapor verir.:ssz: evleneli yaklasik üc sene oluyor. Benim esime faydam, biz evlendigimizde bana göre cüz-i bir maasla calisan adam -ki potansiyeli maasinin konumun cok üstündeydi-Simdi kendi isi var maasi da üc kati:6:

ooo nasıl basardın ki.. gizli bir konusma dilin mi var tatlım:26:

Aslında özel bir çabam olmadı ama ona karşı alayışlı davrandım hep yargılamadım sen şöylesin böylesin bir okulu bitiremedin filan gibi cümleler kurmadım ben inanıyorum sana bitireceksin mutlaka dedim. Bir de tabi evlenmemiz için bunlar hep engel sanırsam farkına vardı işin ciddiyetinin hayatımızı bir an önce kurmamız gerektiğinin. Bana kavuşmak için çabaladı daha çok.

sırrınız nedir peki kızlaarrrrr

gercekten ben de merak edyorum kizlar napiyosunuz ya nasil basariysnuz:) masallah sizlere,darisi bizlere :):nazar:

işin sırrı karşılıklı saygıda
birbirinizin sınırlarını iyi bilmekte tanımakta kızlar
her ne kadar tek yürek tek vücut olsanız da
birbirinize nefes alacak özel alanlar bırakmak gerek her zaman
özverili olmak ince fikirli olmak önemli
en önemlisi de onu başkalarıyla kıyaslamamak
aranızda geçen en sizi ilgilendiren şeyleri 3. kişiler ya da ailelerle paylaşmamak
kimseye fırsat vermemek, yermemek gerek.
ona ne kendini özel hissettiriyorsa onu yapmak
mesala sadece onun için yaptığınızı bildiği bi kek bile
özel hissetirebilir.
tabi karşınızda ki adamın adam olmasıyla da çok alakalı bunlar
eğer büyük baş cinsi biri varsa karşınızda ne yapsanız kıymet bilmez
bazılarınında şansı karşısındaki insan oluyo işte
karşındaki ne kadar iyiyse işin o kadar kolay sen de o kadar iyi oluyosun normal olarak

Aslında özel bir çabam olmadı ama ona karşı alayışlı davrandım hep yargılamadım sen şöylesin böylesin bir okulu bitiremedin filan gibi cümleler kurmadım ben inanıyorum sana bitireceksin mutlaka dedim. Bir de tabi evlenmemiz için bunlar hep engel sanırsam farkına vardı işin ciddiyetinin hayatımızı bir an önce kurmamız gerektiğinin. Bana kavuşmak için çabaladı daha çok.

:16: ne kadar güzeellll .burada cok tesekkür ederim canım

işin sırrı karşılıklı saygıda
birbirinizin sınırlarını iyi bilmekte tanımakta kızlar
her ne kadar tek yürek tek vücut olsanız da
birbirinize nefes alacak özel alanlar bırakmak gerek her zaman
özverili olmak ince fikirli olmak önemli
en önemlisi de onu başkalarıyla kıyaslamamak
aranızda geçen en sizi ilgilendiren şeyleri 3. kişiler ya da ailelerle paylaşmamak
kimseye fırsat vermemek, yermemek gerek.
ona ne kendini özel hissettiriyorsa onu yapmak
mesala sadece onun için yaptığınızı bildiği bi kek bile
özel hissetirebilir.
tabi karşınızda ki adamın adam olmasıyla da çok alakalı bunlar
eğer büyük baş cinsi biri varsa karşınızda ne yapsanız kıymet bilmez
bazılarınında şansı karşısındaki insan oluyo işte
karşındaki ne kadar iyiyse işin o kadar kolay sen de o kadar iyi oluyosun normal olarak

teşekkürler:116::116:

Başladık bakalım değiştiriyoruz. :9:
Kendisi söyler hep senden öncesi yok benim için senden sonra anlamlandı herşey diye.
1 ay kadar olacak sigarayı bıraktırdım. İnşaAllah başlamaz. :nazar:

Ya çok ilginç...Ben çok kıskanırdım eşini partnerini hizaya getirenleri.çünkü ben başaramadım.Örneğin eşimin maaşını alamıyorum.ondan sebep ev alamadık.karşı çıkar,özgür kararlarda alır ama bağlıdır bana.Sanırsam aladatmadı.Hizaya gelenler aldatıyor ha,vay sinsiler.
Ben aslan burcuyum yıllarca iktidar olmak istedim ama nafile .Başka bir yol buldum şimdilik iyi gidiyor.Karşı tarafa napalım diyorum topu ona atıp bir yerde kendi isrediklerimi alıyorum.Fikrimi söyleyip kararı ona bırakmış gibi.

selam kızlar ;bişey sormak ve bir konu hakkında sizlerle konusmak istiyorum..

örnegin;etrafımda hep görmüşümdür sevgilisinin hayatını degiştiren insanları.
eminim burda da öyle arkadaslar vardır.Yani söz ettigim sey olumlu degişiklik.mesela hiç gitmedigi yerlere giderler,hiç yapmadıgı seyleri yaparlar; yani bazı kızlar erkekleri kendilerine benzetirler... onunla birleşip tek kişi olurlar.
hatta bir arkadas bu konu hakkında bazı şeyler söylemisti" Bana cok farklı davranıyor her istedigimi yapıyor;ailesi bile ondaki degişikligi farketti" demişti.

sizlerde de öyle bişey oldumu hiç ??
ve bunu nasıl saglıyorsunuz? :23::23::23:

Biri beni anlatıyor :9::9::9::9:..aslında tüm bu yaptığı şeyler fedakarlık..emek harcıyor,istediklerimi yapıyor çünkü kaybetmek istemiyor,çünkü seviyor,çünkü ben de onun için fedakarlıklar yapıyorum..kısaca seven erkek yapar eninde sonunda yapar..biraz da onu kendine aşık etmek,yola getirmek kıza bağlı tabi:16::16::16:

Son düzenleme:
Sevgilimin gezmesi tozması bitmezdi
Alkolde alıyordu,hep melankoli takılıyordu ve daha tipsizdi benle tanışmadan önce:)
Ama şuan ne alkol ne arkadaşlar gezmeler tozmalar hiç biri kalmadı
Her sene tatile giderdi ama 3 yıl olacak benden vize çıkmadı daha çıkmazda:)
Artık akşamları dışarı bile çıkmıyor çok uslu oldu yani:)

Tüm boş zamanlarını birlikte geçiririz
Hatta hep der senin sayende...
Sen olmasan hayatım arabesk tadında olur:)

Tabi bunlar karşılıklı...
Onla büyüdüm olgunlaştım çok şey öğretti
Mutlu mutsuz her anımda yanımda oldu
Sevgiliden çok arkadaş,baba gibi oldu.

Ayrıca oda bende tip olarak o kadar değiştik ki aşk bizi güzelleştirdi mi ne:37:

Sevgilimin gezmesi tozması bitmezdi
Alkolde alıyordu,hep melankoli takılıyordu ve daha tipsizdi benle tanışmadan önce:)
Ama şuan ne alkol ne arkadaşlar gezmeler tozmalar hiç biri kalmadı
Her sene tatile giderdi ama 3 yıl olacak benden vize çıkmadı daha çıkmazda:)
Artık akşamları dışarı bile çıkmıyor çok uslu oldu yani:)

Tüm boş zamanlarını birlikte geçiririz
Hatta hep der senin sayende...
Sen olmasan hayatım arabesk tadında olur:)

Tabi bunlar karşılıklı...
Onla büyüdüm olgunlaştım çok şey öğretti
Mutlu mutsuz her anımda yanımda oldu
Sevgiliden çok arkadaş,baba gibi oldu.

Ayrıca oda bende tip olarak o kadar değiştik ki aşk bizi güzelleştirdi mi ne:37:

ne kadar güzel:14:
nazar degmesin inşallah:nazar:

Back
X