Erkeğinizin nesini beğendiniz?......................

gözlerini,gamzelerini,gülüşünü beğendim ben.ilk görüşte aşık olduk biz eşimle birbirimize.allahıma çok şükür hala öyleyiz. nazar değmesin :)

o benim dünyam!!! her şeyiyle beğendim onu.. tek bir eksikliği yok gözümde. o bitane cnm sevgilimm bnm kim açtıysa bu topic i teşekkürler kıymetini anladım bi anda aşkımın..

Benim kocam.... sevmeyi bilmesini, sevgiyi hissettirmesini, şefkatini, merhametini, kol kanat germesini, koynuna sokulduğumda kendimi güvende hissedişimi sevdim.. çok özledim meleğim gel artık :asigim::çok üzgünüm:senağlama

bilmiyorum ki bişey çekti beni :asigim:
aşık oldum birden bire :asigim:
herşeyine vuruldum belki de:asigim:

ilk bakışta bende aşık olmadım ama sonra dans etti bi de şarkı patlattı işte o an aşık oldum diye haykırmıştım(ne kadar aptalmış)olmaz olaydımÇok üzgünüm çoook

Kendine olan güveni beni çok etkilemişti. Her konuda bilgili olduğunu hissettiriyordu. Önce inanmadım, hatta dalga geçtim onunla, ama sonra dedikleri hakikaten çıkınca hem çok saygı duydum hem de çok etkilendim. Bir de ilk tanıştığımızda bana karşı çok utangaçtı, bu da hoşuma gidiyordu, komik geliyordu bana

herbiseyini heryerinii :asigim:

yürüyüsünü, bakisini, kasini catmasini, gülüsünü, konusmasini, sinirli hallerini, ellerini vs :asigim: off efkarlandim yine özledim askimi coook hemde senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…