Erkeğinizin nesini beğendiniz?......................

Kaşını,gözünü,ağzını,burnu ellerini gülüşünü..Herşeyini herşeyini begendim ben aşkımın..:)

uzun ve düzgün bacakları,rakı içişini,entellektüelliğini...şimdi ise herşeyiniiii....

ınatçılığı,ses tonu ve gülüşüydü beni ilk etkileyen.
Zekası,kafasına koyduğunu ve benim için herşeyi yapması,bana değer vermesi ona bağlanmama sebep oldu.

Zamanla asIk oldum..
YakisIkli ve kendine güvenen, her bayanin arzu edecegi bir erkekti, bununda cok iyi farkindaydi.
Ama dis görünüsü beni cok sonralari etkiledi acikcasi.
Ilk gördügümde bu kadar kendini yakisIkli zannetmesine anlam veremiyordum, kendini biraz begenmis mi ne diyordum, ve dis görünüsüyle ilgili kendine bu kadar güvenmesini yersiz buluyordum.
Zaman gectikce huyuna husuna baktim ki anah tam benim aradigim cinsten:)) Aha dedim noliyi bana:)
Ates coktan bacagi sarmisti..

Huyunu sevdim, adamligini ve cok acik sözlü olmasini sevdim. Sonra zaman gectikce baktim adam harbiden yakisIkliymis:))

Son düzenleme:
önce sempatik ve içten gülümsemesi, kısık bakışları:jeyyar:
sonrada geri kalan herşeyini beğendim:asigim:

herşeyiniiii...hihoyyyt
ilk gördüğüm an içimden bu adam hayat boyu başıma bela olacak galiba demiştim:asigim:
ama en çok da beni elde etmek için çoğu erkeğin yaptığı gibi iltifatlar edip ,abartılı cümleler kurmak yerine benle didişmesinden ve ukalalığından etkilenmiştim ilk tanıdığımda...bilmiş şeyyy:asigim:

o benim üniversitede arkadaşımdı ders notu bahanesiyle sürekli peşimden koşuyordu sonunda tavladı beni ii de yaptı bak ne güzel aşık oldum ona:asigim:

bana sahip olması her anlamda ne bişim duruşu bakışı ,sigara içişi,konuşması,oturuşu kalkışı,bakışı, ya kızlar işte esmer güzeli adam ya çok yakışıklı ve karizmatik işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…