Erkeğinizin Sperm Bağışı

Eşinizin 5000ytl karşılığı Amerika'daki sperm bankasına sperm vermesini kabul eder mi

• Ankete Katılan
    72

kriegerin

benim can oğlum
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
8.513
11
158
Bir yerde okumuştum aklıma takıldı.
Arkadaşlar
5000ytl karşılığı erkeğinizin Amerika'daki sperm bankasına sperm bağışlamasına izin verir misiniz?

hayir 3 gün sonra cocugun biri cikipta size baba diyebilirmiyim demesini istemem herifime

istemem!!!valla bencil mencil deyin ama kim verirse versin,amerikalilar versin iste banane benim kocamdan alicaklar...sonra onlarin isi gücü belli olmaz yarin birgün bi yasa cikarirlar babalarini tanimaya hak taninmistir diye al basina belayi....aman aman

ne gerek var kı?

vermem verdırtmem..

5000dolar degıl isterlerse dunyayı versınler...

tabikide hayır.eşlerimiz bizim taşıyıcı annelik yapmamızı isterlermi acaba:mymeka:

başka bağışlayacak şey bulamadımı? gitsin kan bağışlasın.

ne vercem be :dilcikar: kendimi aldatılmış hissederim bikere.

demircool haklı onlar bizim taşıyıcı anneliğimize izin veririlermi .....

hem dünyada başka erkekmi kalmadı klava: ben çok kıskanç karıyım heeeeeeeeeeeeee klava: klava: klava:

ben sperm ve yumurtalık nakliine karşıyım.madem çok çocuk istiyorsun git sosyal esirgeme kurumundan al..
rezillik aldı başını gidiyor...biyolojik babası ,annesi belli olmayan bir sürü çocuk çıkacak..sonra ensest ilişkiler.......rezillik ya...bunlar sadece para için yapıyorlar bunu yani sadece para için kurulmuş kuruluş bunlar...hükümetin kapatması lazım bunları....

ne,esimin boyle birsey yapmasina izin veririm
nede,omur boyu cocuksuz kalacagimi bilsem bu yolla cocuk sahibi olurum..........
bana cok cirkin geliyoÇok üzgünüm çoook

Asla izin vermem, sonra ömür boyu içim içimi yer.
Hem daha biz bi tane bebiş yapamadık ı ıh hayatta olmaz:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…