Erkein fizii sizce nemli midir?

uzun boylu ve omuzları genıs olmalı ve mutlaka bır spor ıle ugrasıyor olmalı ..

kı oyle de zaten zemuszemus

huyu güzel olunca,seni sevip değer verince, erkeğin heryeri güzel geliyo inanın.
temiz pak olsun, huyu iyi olsun, seni sevsin daha ne istersinkiiii.

huyu güzel olunca,seni sevip değer verince, erkeğin heryeri güzel geliyo inanın.
temiz pak olsun, huyu iyi olsun, seni sevsin daha ne istersinkiiii.

aynen canim..etikete degil netice bakmak gerekir..esim tipsiz degil ama yakisiklida degil..ve benn onu hic ayirmadan herseyiyle seviyorum ve batmiyor..cunku bana sevgiyle bakiyor

Son düzenleme:
tip bence gerekli yani, yüzü güzel olmalı sonuçta yüzüne bakıcaksın hep normal kilolu olması da kafi boy da 180-175 olabilir.kolumuza takıp gezdiriyoruz yani biraz da ten uyumu die bişi olmalı ilişkilerde.ben allahtan çok şanslıyım ikimizde dikkat çeken tipleriz güzele çirkin verirmiş derler ya bizim için geçerli değil o.onun arkları bnm için çk guzel kız kız diolarmış bnm arkidişlerimde yakışıklı çocuk giyimi kuşamı çok gusell diolar hem beni hem onu kıskandırıolar ayyy içimde bi kıpırtı oldu konuşayım birasss yakhuşuklumlaaa :))))))

Benim için önemlidir.Fiziğim düzgün,dikkat çekici ise yanımdaki adam da ecüş bücüş olmamalı.Karizması olmalı en azından. naniknanik

çok kilolu bi erkek istemezdim, saçından başından çok temiz kokması ve titiz olması önemli.ama illede söyle derseniz kara kaş kara göz=)) allahtan istediğim gibi biri çıktı nişanlımopuyorumnanaktan

önemsiz demek yalan olur ama sonuçta güzellik bakanın gözünde...

Leyla çok çirkin bir kadınmış. Mecnun ona aşık. Sormuşlar Mecnun'a " çok çirkin bir kadın, nasıl seviyorsun onu". Mecnun demişki "onu bir de benim gözlerimle gör...."

tipi mutlaka önemli ama
birinci önceliğim olmadı hiçbir zaman
temiz olması önemli,çok kilolu tercih etmezdim sanırım
ama büyük konuşmamak lazım evlendikten sonrada alabilir
kara kaş kara göz yada sarışı renkli gözlü,yok uzun boylu,geniş omuzlu olması benim için önemli değil
eşimi bu şekilde aramadım ben
huyu,temiz,titiz olması,duygusal,düşünceli olması,
beni çok sevmesi yeterli..

tabiki önemli
sonuçta bi insanı tanımadan ilk yaklaşımın tipiyle ilgili oluo..

ama en önemli şey değil fiziki görüntü....
sırf çok yakışıklı diyede bi insana körü körüne bağlanmam, karakter daha önemli benim için..

önce karakteri sağlam olsun,sonra beni sevsin değer versin sahiplensin, en son olarakta biraz eli yüzü düzgün olsun..

ambalajı güzel boş teneke istemem hayatımda zemuszemus

ya kızlar benim boyum uzun tek önceliğim vazgeçilmez şartım en az benim boyumda olsun yani 1.78 falan olsun gerisi önemli değil benim aşkım benim boyumda ama bana oranla çirkinmiş kimse beğenmiyodu çok zayıftı diye yüzü sivilce izliydi diye ama ben seviyodum ayrıldıktan sonra fotolara baktımda öyle gördüm kusurlarını:)

hayatıma giren erkeklere bakıyorum da, genelde ortalama yakışıklılar.
özel olarak bu adam yakışıklıymış çıkayım ya da çirkinmiş bakmam gibi düşüncem hiç olmadı. kimine çirkin gelen bana mükemmel gelebiliyor.. sadece çelimsiz erkeklerden hoşlanmıyorum...

gozume hitap eden erkekle birlikteyim opuyorumnanaktan
fiziki ozellikde onemli ic guzellikde ikisi birlikteyse yemede yanında yat

niye hep yanıma yakıssın diyorsunuz kızlar bakalım manken gibi erkğin yanına manken gibi kadın mısınz
neden hep erkekleri manken gibi isteriz erkeginize foto modelllik mi yaptıracaz ki
bence erkek kadın yan yana dib dibe gelince gelince uyum saglayandır
bu sacma secmelerden dolayı hayatı kayan nice kadın erkek dolu piyasa (2 el erkek 2 el kadın yani)
bilmem anlatabildim mi söyleyeceğimikızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…