dış görünüş şu açıdan önemliymiş..değil derdim ama önemli olda nokta şuymuş.. eğer sevdiğimizle yanyanayken biz daha dikkat çekiyosak bi kıza bak bi de şu yanındaki çocuğa bak dedikleri zaman erkek olan özgüven problemi yaşayıp hırsını sevdiği kızdan alıyomuş.. makyaj yapma şunu giyme bunu giyme niye sağa baktın niye sola baktın.. o çocukla konusma bi daha.. ne bakıosun öyle tv ye gözünü dikip. artisti çok beğendin dimi.. içinde var zaten git benden daha yakısıklısını bul.. o çocuğa selam mı verdin bi daha vermiceksin çok yakısıklı o... vs.. vs.. vs.. bizzat canımdan çok sevdiğim eski nişanlımla bu sorunları yaşadım.. benim gözümde o dünyanın en yakısıklı erkeğiydi ama kendi kızkardeşleri bile abi arkadaslarım nişan resimlerinize baktılar yengen daha güzelmiş dediler diyodu.. kendini yanımda çok çirkin hissediyodu.. herkes de diyodu. ne buldun bunda diye.. saçı yoktu çoook zayıftı yakısmıyoduk ama ben bunu hiç hissettirmediğim halde o hep bunu kompleks yaptı.. ve beni ezmeye çalıştı.. şimdiki sevgilim çok yakışıklıdır.. o yüzden özgüveni yüksek.. gereksiz kıskançlıklar yapmaz.. kendine güvenir.. eski nişanlımla bi ortama girdiğimizde ben çok dikkat çekerdim allah var çekici kızım, surat yapip dururdu.. ama şimdi sevgilim asla böyle seyler yapmıyor, bak kendine birbirimizi her yönden taşıyalım sen de bak kendine ben de bakim diyor. ben güzel çirkin diye aşık olmam başka şeyler çeker beni.. dedim ya çirkindi eski nişanlım, ama onu çok daha fazla sevdim.. deli oluyordum onun bakıslarına yürüyüşüne.. anlamadı.. başka şeylere vurulmustum onda oysa.. ses tonuna, konusurken basını öne eğişine... gülüşüne, hiç batmadı gözüme saçının az olması zayıf ve kıllı olması, pantolonunun kıcından düşmesi hiç. batmadı.. çoook sevdim çooook... ellerini, sıcaklığını, somut değil soyut şeyleri sevdim asıl sevgi bu değil miydi.. anlamadı.. o problem etti.. hep benden daha yakısıklısını bulup gideceksin diye korkuyorum dedi ve bu korkuları ikimizi de yedi bitirdi.. açık konuşmak gerekirse ondan çooook daha yakışıklı şuanki sevgilim. ama asla eski nişanlımdan etkilendiğim gibi ondan etkilenmiyorum... =( duymasın kimse tamam mı kızlar =(