• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkein fizii sizce nemli midir?

Burada dis görünüs soruldugu icin sadece onu yanitliycam.
Ben eli ayagi düzgün severim,ne yapiyim,buda benim zaafim.Sükür esim de öyle.

Son düzenleme:
bi yerini hep havada tutcak derecede yakışıklı olsun istememkaydirigubbakcemile2
birbirimize denk olalım yeter
he bide esmer olmalı şakkıdı

hoşuuma gitmişse zaten fiziginide begenmişimdir kendime uyan biri olsun gerisi onemli degil

kesinlikle önemli:delphin:

sivrisinek gibi adamı hiç sevmem:1closedeyes:
erkek dediğin accık etli butlu olcak:hulya:

walla ben öyle baklava baklava baklava erkekten hoşlanmam vücut yapmış erkeği beğenmem pek..ne o öyle manken gibi :))
benimki göbekli ammaaa geniş omuzlu :)) ben göbekli severim ve armut gibi sevmem omuzları olcak :) tam 12den vurdum yani :))) e bı de sarisin ve yeşil gözlü sevgilim benim için yaratılmış :)))))))
ha bı de uzun boylu sevmem ben kısa oldugum için topuklu giymeyide sevmediğim için boyu boyuma isterim :)) o da tutuyo :)))

uzun boylu, geniş omuzlu , orta kaslı ve az göbekli olacak.. kısacası heybetli =)

benim zekiysee ilgimi cekerdi..cirkin ama cekici seviyorum..insanlarin ne dedigini de hic umursamadim.canimcimin saci yok denecek kadar azkaydirigubbakcemile3birkac tane birseyler var onlarda bende kalsin.ama hic gozume batmadi..onun zekasi,her sordugum soruya bir cevabinin olmasi beni cok cekiyor mesela..

dış görünüş şu açıdan önemliymiş..değil derdim ama önemli olda nokta şuymuş.. eğer sevdiğimizle yanyanayken biz daha dikkat çekiyosak bi kıza bak bi de şu yanındaki çocuğa bak dedikleri zaman erkek olan özgüven problemi yaşayıp hırsını sevdiği kızdan alıyomuş.. makyaj yapma şunu giyme bunu giyme niye sağa baktın niye sola baktın.. o çocukla konusma bi daha.. ne bakıosun öyle tv ye gözünü dikip. artisti çok beğendin dimi.. içinde var zaten git benden daha yakısıklısını bul.. o çocuğa selam mı verdin bi daha vermiceksin çok yakısıklı o... vs.. vs.. vs.. bizzat canımdan çok sevdiğim eski nişanlımla bu sorunları yaşadım.. benim gözümde o dünyanın en yakısıklı erkeğiydi ama kendi kızkardeşleri bile abi arkadaslarım nişan resimlerinize baktılar yengen daha güzelmiş dediler diyodu.. kendini yanımda çok çirkin hissediyodu.. herkes de diyodu. ne buldun bunda diye.. saçı yoktu çoook zayıftı yakısmıyoduk ama ben bunu hiç hissettirmediğim halde o hep bunu kompleks yaptı.. ve beni ezmeye çalıştı.. şimdiki sevgilim çok yakışıklıdır.. o yüzden özgüveni yüksek.. gereksiz kıskançlıklar yapmaz.. kendine güvenir.. eski nişanlımla bi ortama girdiğimizde ben çok dikkat çekerdim allah var çekici kızım, surat yapip dururdu.. ama şimdi sevgilim asla böyle seyler yapmıyor, bak kendine birbirimizi her yönden taşıyalım sen de bak kendine ben de bakim diyor. ben güzel çirkin diye aşık olmam başka şeyler çeker beni.. dedim ya çirkindi eski nişanlım, ama onu çok daha fazla sevdim.. deli oluyordum onun bakıslarına yürüyüşüne.. anlamadı.. başka şeylere vurulmustum onda oysa.. ses tonuna, konusurken basını öne eğişine... gülüşüne, hiç batmadı gözüme saçının az olması zayıf ve kıllı olması, pantolonunun kıcından düşmesi hiç. batmadı.. çoook sevdim çooook... ellerini, sıcaklığını, somut değil soyut şeyleri sevdim asıl sevgi bu değil miydi.. anlamadı.. o problem etti.. hep benden daha yakısıklısını bulup gideceksin diye korkuyorum dedi ve bu korkuları ikimizi de yedi bitirdi.. açık konuşmak gerekirse ondan çooook daha yakışıklı şuanki sevgilim. ama asla eski nişanlımdan etkilendiğim gibi ondan etkilenmiyorum... =( duymasın kimse tamam mı kızlar =(

burcu; ayni seyi bende yasadim.yuzume soylerlerdi yada biryerden duyardim.sen cok guzelsin amaa.....??? gerisi bilindikkk..baskalarinin ne dedigi benim icin hic onemli olmadi onlar boyle dusunuyor diye gidip yakisiklisini da aramadim..tanidikca yakistirdilar..takinti yapip orani duzelt burani duzelt demedim..sanki tipinin guzel olmasi beni mutlu eden sebep olacak.bunu ona hic yansitmadim uzulmesin diye.insanlar cok patavatsiz.ve dusuncesiz.benimkinin yaninda boyle birsey deselerdi agzinin payini verirdi onlarin,tanidik biriyse de gorusmezdi karakteri ve art niyetinden oturu..ama bana asla birsey demezdi.ve herzaman guzel ve bakimli olmami ister oyle seviyor..

mors arkadasım çok sevindim sevgilinin özgüveninin yüksek olmasına... benim eski nişanlımın da özgüveni yerinde olsaydı ve onun benim gözümde dünyanın en yakışıklı erkeği olduğunu bilebilseydi hiç ayrılmazdık =(

bencede en önemlisi erkeğin özgüveninin olması ve benim tarafından beğenilmiş olması gerisi boş ...
zaten herşey dört dörtlük olmaz...

eskı erkek arkadaşımla bızde yaşadık ılk zamanlar neden kendıne bakmıyorsun o bu dıye laf söylüyordu tam ergenlık dönemimde sonrasında ise tam tersi hande çok güzelsin,bakımlısın yapma bakım,süslenme deyip duruyordu şok oluyordum çoğu zaman neden ya neden gıderek bnı kendısınden soğuttu haklı dıye düşünmeye başladım.
şuanda ise hoşlandığım kişi bır cok kızın gözünde ilah ama dünya güzeli benım ıcın çünkü ben onun iç güzelliğini gördüm bende onun.fakat ıtıraf etmek gerekırse benım ıcın yakışıklı olması ve uzun boylu olması önemli...

Önemli olmaz mı ya?
En azından uzun ve geniş omuzlu olmalı ve kalçası büyük olmamalı.
Kalçası büyük olan erkekler kadına benziyor nedense...
:roflol:

Back
X