Erkein meslei bir iliki iin nemli midir?

hem evleneceğiniz kişi iyi olmalı hemde aile geçindirecek kadar geliri olan bir mesleği olmalı
çünkü sevgisizde parasızda yaşanmıyor malesef
sivas şarlarını söylüyorum
asgari ücret alan bir kişi en az 250 tl kiramı ödesin
faturalarımı ödesin
market eksiğimi görsün
inanın birilerine muhtaç olmak berbat bişey
allah alan elden değil daima veren elden eylesin
arkadaşım sizinde hakkınızda hayırlısı olsun

mutlu oldugu ısı yapsın yeter. sonucta onun mutlulugu ıkımıze yansıyacaktır

bence önemli evde bulunduğu saatler,kazancı falan çok önemli.bende tam 4 yıl önemsiz diye düşündüm ama şuan ilerde sevdiğim insanla evlenirsem nasıl yapacağımı bende düşünenlerdenim.kendi fabrıkaları var kazanç olarak asla az deil tamam fakat şu var çalışma saatleri çok değişken akşam 1-2 gbide çıkıyor,8-9 gibide .bazı zamanlar cumartesi-pazar çalışıyor.doğal olarak ben hasta oldugumda yada bırsey paylaşmak istediğimde çok zor olacak.gelecek çok yorgun olacak çünkü çok uzun saatler çalışmış olacak.normal gelmıyor bana yada çevremde müdür vasfında olup yurtdışı/yurtiçi seyahatlere giden şehirdışında ayın 15 gününü geçiren insanlar var ve bır cogu eşi ile evde olamadığı için sorun yaşıyor zaten bır süre sonra aile kavramları ortada klamıyor.bır evlılık ne kadar telefonla yaşanırki.yanımda olmasını isterim,yemek hazırlamak,bırseyler paylaşmak isterim.olmayacak bır ınsansada evlılığı ya ertelerim çok sevıyorsam yada tamamen ilişkiyi bitiririm.bır arkadaş kendısıne güvenı olmayan ınsan demiş acaba eşin bazı zamanlar cumartesi pazarları çalışan,bazı zamanlar 9-10 çıkan ve bu durumlar genele yayılan durumlar olursa o evlılıgı ne kadar sürdürebilirsin hiç düşündün mü? bazen kazanç yada mevkıdende olamayan evlılıkler var mesleklerden ötürü malesef...

Back
X