Erkeiniz sizin neyinizi beendi?

benim askim benim ilk once yuzumu begendi, (gerci hala yuzumu cokk begeniyo)
o beni gorur gormez bana asik oldu, daha huyumu suyumu bilmeden dis gorunusumu cok begendi ama daha sonra beni taniyinca huyumu suyumuda herseyimi begendi (tabi begenmedigi ozelliklerimde var)

ayni sey bendede oldu, bende onu ilk gordugumde "allahimm buneee" demistim

yaa belki oyle cok guzel ve yakisikli degiliz zevkler ve rengler tartisilmaz nede olsa ama benim ve onun gozunde dunyanin en guzel ciftiyiz

ilk buluştuğumuz gün ne kadar masum bakıyosun demişti çok etkilenmiştim bende
masumiyetimi çok sevmiş,bide gözlerimi,doğal oluşumu,rahatlığımı

biz birbirimiz görmeden 28 gün mesajla ve telefonla görüştük sanırım benim dürüstlüğümü beğenmiştir.ama fiziksel özelliklerse kalçamı beğenmiştir heralde:) halada beğenir doğumdan sonra çok değişsede heryer küçülsün orası bişey olamsın der:)))

Gözlerimi;dolgun yanaklarımı(o tombiş diye ifade ederdi),ellerimi,gülüşümü kendi ifadesiyle farklı güzellğimi beğenirdi ancak;''güzellik çok yerde bulunur ama sendeki özellikler herkeste bulunmaz ''derdi.bazen safkalpliliğimi,alttan alışlarımı,ona olan sevgimi,sadakatimi,vazgeçmeyişlerimi,bazen zekiliğimi,tuttuğumu koparanlığımı,onurumu koruyuşumu; bazen maneviyat ağırlıklı olmamı ..severdi...kendi ifadeleriydi bunlar..
sevmediği bir iki şey de vardı..

Son düzenleme:
dış görünüşümü çok beğenmiş hala söyler.ruhumu bilseydi evlenmezdi vala bila dışın melek için şeytan dio

çok güzel değilim aslında orta derecede ama tabi o benim çok önme vermez güzellik çirkinlik ona göre çok güzelmişim ve çok tatlı olduğumu söyler halbuki ben çok güzel değilim çok dürüst olmamı beğenmiş öyle der hep ama tabi birde onların gözüyle bakmak lazım kendimize insan sevince kusur faln görmüyor bence bazen derim ki benim neyimi beğeniyon çok kızar

çalişma azmımı, inatçılıgımı, karar verdıgım şeyin peşini asla bırakmayışımı, ısrarcılıgımı... sonra burnumu, esmerlığimi, ve yemek yememı.. :))))

ilk kahvaltıya gıttıgımızde sen çok iştahlıymışın demesini hiç unutmuyorum.. :)))

önce hırsıımıııı ardından gamzelerimi beğenmiş proje hazırlarken tanışmıştık heralde önce hırslı olmamı beğendi artık neler yaptıysaaam hiç hatırlamıyorummm

Ya illa ki bütün halinde beğeniyorlardır da fiziksel anlamda belli başlı şeyler oluyor vuruldukları canım, kötü bi şey yok bence bunda :)
Beni ilk kez arkadan görüp vurulmuş kendisi anlatıyor hehe popom yuvarlak çıkık diye onu beğenmiş bak sen:52
Daha yüzümü görmeden karar vermiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…