Erkeiniz sizin neyinizi beendi?

sevgilim teklif etmeden önce çok hoşsun konuşman ses tonun bakışların çok tatlı demişti ( ben neymişim yawww )

Bilmem ki benim neyimi beğendi ki en paspal, en çirkin hallerimi görmüştü. Sordum neyimi beğendin diye "bilmem, senden ne zaman nasıl hoşlandım, neyini beğendim bilmiyorum " dedi. Adam da bilmiyor yani. Aşk işte tarifi, ısmarlaması, kriteri yok. Sarışın sarışın dersin gider kara yağız bir adama vurulursun

"sakin "oluşumu begenir bunu da hep dile getirir bunu söylemesinin nedeni; her tartışmamızda çirkefleştigim ve hep üste çıktıgım için olabilir mi ? zira adam yanında hep yanında agrı kesici ile dolaşıyor :97: başı tutuyormuş ses tonumdan hıhhh ben mi abartıyorum ?:82: yok canım

Gözlerim - Her şeyine uyum sağlamam - Halinden anlamam.. şimdilik aklıma gelenler bunlar :)

kaşlarım gözlerim gülüşüm ve neşem :)
çenem çok düşük susunca kıyamet koptu sanki niye sustun diyo sanırım erkekler sevmez ama dırdırı benimki seviyor
bir de bana kolların ellerin narin duruyor diye iltifat etmişti

hep soruyorum " neyimi beğeniyorsun?" diye ama her şeyini deyip geçiştiriyor cevabı:)

İfadelerimi ve verdiğim yanıtları ilk olarak :80:
sonrasında ciddiyetim ve sabrımı...
Ve en son olarak da sesime vurulduğunu söylemişti

dış görünüşe pek bakmaz dikkat etmez...
Ama çevresindeki herkesten güzel olduğumu da sürekli yineler

Aşk gözü kör ediyor sanırım.

Ben de hemen hemen bu sıra ile vurulmuştum ona.

Gözlerimiiii
Her baktığımda toprağın sakinliğini görüyorum gözlerinde der :):)
Gözlerinin kahvesinden koy kırk yıl hatrım için ayrılma yanımdan der :):)
Derde der o aşkım yaa

ilk gördüğünde liseye gidiodum üzerimde okul kıyafeti vardı bni öle beğendi :d
bakışımı gözlerimi falan her yerimi beğenmiş

gözlerimi beğenmişti.ilhan iremin yemyeşil bir deniz senin gözlerin şarkısını söylerdi bana romantik günlerdi valla.niyeyse di li geçmiş zaman konuştum.şimdi evlilik çocuk var.geçmişte kaldı gibi geliyor.

kızmamı sinirlenmemi tatlı buluyo.

minyon biriyim,bu çok hoşuna gidiyo.

ben çok sinirliyken "bak bunu bi daha yaparsan kırarım kafanı valla hiç acımam döverim" falan dediğimde "sen daha kavanoz kapağını açamıyosun" diye dalga geçiyo benimle

Gözlerimi,puf puf olduğunu söylediği yanaklarımı,olgun anlayışlı olmamı beğenirdi.
Öyle söylerdi.Sonuç?Gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…