Erkeiniz sizin neyinizi beendi?

Yaklaşık 350 kızın içinden eşimin dikkatini çekmiştim :)))

Çok güzel bakışlarımın olduğunu ve saçlarımın çok canlı,ipek gibi durduğunu ayrıca çok canayakın olduğum için dikkatini çektiğimi söylemişti...Eeee zaten konuştuktan sonra baktı ki tahmin ettiğinden çok daha hoş bir insanım,beni elinden kaçırmadı

gözlerimi beğendi. sonra konuşunca da bir erkeğe davranış tarzımı diyebilirim. kıskanç ve ilişkiyi yöneten taraf olcağımı söyledim bayıldı.. daha ayılamadı :)

ona bunu sorduğumda, "zekan, bilgin, her konuda konuşabilmen, güzelliğin" vs tarzı özellikler saymıştı.

ama sanırım onun için sıralama şu: ellerim, yüz güzelliği, aklım, şefkatim....

Kaç yıllık evlıyım hala bılmyorum eşimin benı neden begendıgını :) guzel konu,hatta yarın uyansın sormayı dusunuyorum
Bır keresınde benı ılk gordugunde etkılendıgını cok guzel oldugumu dusundugunu soylemıstı
Olabılır aslında hıc bır ozel gunumuzu hatırlamayan ınsan o gun ne gıymıstım tek tek sayabılıyor :)

Ben 19 yasındayım sevgilim 29 yasında 8 aylık flört dönemimiz oldu hersey çok güzeldi deli gibi seviyoruz birbirimizi ailesiyle tanıstırdı beni,bende onu.. Her neyse benim unv bitince evlilik hayalleri falan derken.. ben yaşı sorun ettim 10 yas vardı aramızda kndimi onun yanında kücük görüyordum ama çok seviyordm ne onu bekletmeye gücüm vardı nede daha fazla onun yanında olmaya,çnki yas farkı ve görünüs dısardan kötüydü bana öyle geliyordu.. Sizcee çokmu aramızdaki yas,sorun yratırmıydı devam etseydim Seni seviyorum diyerekten bitirdik herseyi sırf yass sorunumuzz' Halbuki 5 sene bile bklerim seni diyordu...

gece gece aklıma seytanı soktunuz benım sevgılım bana sureklı ıltıftlar eder ama benım neremı en cok beyendı bılmıyorum uyandırasım geldı zor tutuyorum kendımı yarın ılk ısım bu olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…