Erkeiniz sizin neyinizi beendi?

Vay anam vay ne cevherler varmis kiz sende oyle maasallah:jeyyar:

canım benim görmeyi istedikten sonra herkeste ne cevherler vardır.. hepimiz çook özeliz.. ona bakarsan da eski nişanlım her fırsatta ne kadar beceriksiz ne kadar salak ne kadar beyinsiz ne kadar agresif ne kadar bencil olduğumu söyleyip beni hep kırar incitirdi. önemli olan güzel görmek.. beni şuanki sevgilim kadar kimse övmedi her firsatta över evet gercekten de çok güzel yönlerim var hepimizin var önemli olan bunu görebilecek erkeği bulmak bizi biz olduğumuz için seven ve değiştirmeye çalişmayan bi erkek bulmak :1hug:

saçımı, kaşımı, gözümü, boyumu, huyumu, tenimi :))) çok şımarıkça oldu ama böyle
sadece çok dudaklarımı beğenmez :) o da çok ince olduğundan sanırım

öncelikle dış görünüşümü beğenmiş tabii ki çoğu erkek gibi.. tanıdıkça çok iyi yürekli bir insan olmamı ve yaşam stilimi ( iyi aile kızı naniknanik ) beğenmiş... söyledikleri bu. eğer farlı bir hayat sürüyor olsaymışım kesinlikle uzun soluklu olmazmış ve zaten öyle olsa hiç başlamazmış

Son düzenleme:
gözlerımı begenmıs sonra sakın bır yapıda olmamı,bu kızla anlasabılırım ben demıs kendı kendıne...

gozlerimi ve masumluğumu bu kız benim evleneceğim kız demiş:ecrin_bebek:

beni ilk uzaktan görmüş ve beğenmiş. genel anlamda beğenmiş. ama tanıştıktan sonra özellikle beğendiği bi tarafım varmı bilmiyorum söylemedi henüz. şimdi gözlerimi çok beğenir, gülüşümüde :kedi:

sormuştum bunu
söylediğine göre sıradışı olmamı ve her renk var sende diyerek açıklamıştı...

ilk görüşte gözlerimi ve saçlarımı beğenmiş opuyorumnanaktan .sonrada beniiiikaydirigubbakcemile2 .

valla bı cok sey varr ama enn cok begendıgı sey kaşım mıs :))
benım bı kasım sureklı oynar konusurken falan onun havaya kalkmasına bayılıyo :))

aşık olmasının nedenini kendi her zaman söyler..
övgü olmasın ki mubalag ediyor nişanlım
dobra,mert,hakkını yedirmeyen bir kız olmandan dolayı aşık oldum der.

Her şeyimi beğenmiş, tavrımı, konuşmamı, yüzümü, huyumu.... aşık olmuş direk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…