- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
- Konu Sahibi Munevvergul
Ben de oğlumun bana yakın oturmasını isterim bunda ne sakınca var ki ?
Düşünüyorum elim de değil uykusuz kaldığım geceler hasta olduğun da temizlediğim kusmuklar ve allah izin verirse yapacağım fedakarlıklar , hiç mi söz hakkım olmayacak benim .
Elbette mutsuz olmasını istemem ama kayınvalide olduğum da konuşmayacak mıyım hiç ?
İnan ben burda konuları okuduğum da gelinlerin neye bozulduklarını gördükçe psikolojim bozuluyor .
İkinci çocuğu istememe rağmen yapmıyorum varımı yoğumu oğluma vermeyi düşünüyorum .
Demesinler yeter ki hiç mi birikim yapmamış düşünmemiş oğlunu diye ( Orta da olmayan gelinimden korkuyorum )Ve yine biliyorum ki ne kadar iyi niyetli olsam da yanlış anlaşılmalar olacak.
Belki susmam bile fesatlık olarak algılanacak .
Gelin olarakta hiç bir zaman mükemmel olmadım kayınvalidem de mükemmel bir kayınvalide olmadı , yeri geldi ben alttan aldım yeri geldi o aldı tıngır mıngır gidiyoruz şimdilik.Gerçi oda ortanca oğluna düşkün eltim çekecek gibi geliyor
Şimdi benim de bir kızım var ve aynı şeyleri ben de düşünüyorum.Kızım bana yakın otursun isterim ben de.Daha dün gece kusmuklarını temizlerken o kadar sıkıntı cefa çekip uykusuz kalıp bakacağım besleyeceğim büyüteceğim yuvadan uçup gideceksin.Oğlan annesi de kız annesi de yakın otursun bize derse çocukların durumu ne olacak?İkisinin de evlatları üzerinde hakkı büyük sonuçta.