- 12 Temmuz 2006
- 58.889
- 224.993
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Random Access
-
Cocugun babasi varken neden dayisi gotursun ki? Bir bekar, uc evli gorumce vardı. Evde sürekli bi kadin toplantisi, bi kısır günü. Hadi suraya gidelim, burda yemek yiyelim, alışverişe çıkalım, tatile gidelim.. Babalari var ama cok kendi halinde bi insan, etkisiz eleman
Random Access evet mesele ailesini istememe değil zaten ama şöyle girebilirsin meseleye, ben farklı büyüdüm o yüzden bu kadar iç içe oluşunuz değişik geliyor, evlenirsek ailenle benim aramda kalırsan, dengeyi kuramazsak diye endişeleniyorum diyebilirsin, açık olmakta yarar var, belki kızar kırılır ama baştan o da sende çizgilerinizi belli etmiş olursunuz.
Evlenmeden önce konuşulmayan her mesele kabul edilmiş sayıldığı ve sanıldığından, evlendikten sonra sorun haline geliyor çünkü, konuşmadan evlenirsen ve evlendikten sonra bu yüzden tartışmalar çıkarsa ama aile yapımı biliyordun, benim nasıl biri olduğumu biliyordun der ve haklı konumda olur, gençlerin çocuk isteyip istemediğinden, içki, sigara, aile ilişkilerine kadar herşeyi baştan konuşmasını tavsiye ediyorum, evlilik flört gibi değil zira, kolay gibi görünse de bir çırpıda yıkamıyorsunuz evliliği, sürekli bir son şans daha vereyim moduna giriyorsunuz çünkü.
Merhabalar bayanlar ,epeydir yoktum buaralarda .
Yine kafama takılan bir şey oldu aklıma sizler geldiniz.
Hadi dedim şu falımıza baktıralım , tecrübeler konuşsun faydalanıym.
Bir süredir görüştüğüm bir erkek arkadaşım var , baya da ısındım seviyorum hınzırı .
Ama evin en küçüğü ve bekar çocuğu olduğundan ablaları, annesi çok mıçmıçlar .
Sürekli bir şeyler beklenen kişi benimki , ablası evli ama alışverişine benimkiyle gitmek istiyor. Ha yanlış anlaışmasın harcadığı parada kesinlikle değilim. Ama evli bi kadın kocası dururken neden küçük kardeşiyle gitmek ister her yere ? :)
Veya akşam bu çocuk benimle çıkmışken seni özledim diye arar . :)
Veya bu çocuk her gün saat 8lere kadar çalışıyor , annesi de alışverişe onunla gitmek istiyor . Çok yoruldum ben gitmek istemiyorum dedi geçen ben de dedim ki abine pasla o götürüversin bu seferlik.
Ama anladığım kadarıyla ne abi ne anne bu işe yanaşmadı.
Bu akşam beraberdik yine güzel vakit geçirdik , mutlu olduk vs
Annesi evde yarın benimlesin benim de hakkım falan demiş.
Eh yani ok da , ufukta evlilik var konuşmaya başladı bana karşı.
Sevgiliyken sıkıntı değil ama evlenince kocama bağımlı abla, anne ne derece sempatik gelir bilemiyorum.
Bir akıl verin nasıl yaklaşmalıyım ben bu durumda ? Kıskanç da bir yapım vardır evlilikten önce boşanmayı görür gibiyim.
Bekarken nasıldı ilişkileri ?Valla benim kaynanama kalsa eşimi alıp kundağa sarar beşiğe koyar öyle bir oluşum deyişi var ki eşimde tam aksi o kadar soğuk samimi adam en çokta bu yönünü seviyorum göstermelik davranmaz
Ne demek ablacım, madem ciddi bir ilişki olma yolunda ilerliyor, evlilik düşünülmeye başlanmış herşeyi konuş, tamam sen farklısın, özgür bir yapın var ama aynı zamanda kırılgan da bir yapın var, bu çocuğa kendini kaptırıp evlenirsen çok aşık olarak evlenirsin ve onu kırmamak adına da kendini yiyip bitirirsin gibi geliyor bana, kızımız deli dolu gibi görünse de yüreği başkadır.Aynen abla dediğin gibi girersem konuya direk belli olur sanırım anya konya .
Kendi beklentilerimi de söylerim.
Sen bana evlenelim diyorsun ama bu böyle şu şöyle diye.
Teşekkür ederim , cansın
Aynıydı ne eksik ne fazla eşim haftada bir gidip görür evlerimiz çok yakın olmasına rağmen hemde görümcemde sözde onu çok seviyor ama bizim nişanlılık ve düğün sürecinde o kadar saçmaladı ki abicim deyip ortada dolaşamıyor.Bende hiç anlam veremezdim insanlar nasıl sorun yaşıyor diye ama yaşadım gördüm artniyetsiz olarak başladığım bu sürece eşimin ailesiyle görüşmeyerek devam ediyorum malesefBekarken nasıldı ilişkileri ?
Şu halime bak ya bikaç ay önce bunları kurcalayacaksın deseler inanmazdım
benim eşim de böyleydi çok sevinirdim ailesini seven birbirine bağlı olan eşini de gelinini de sever derdim , çünkü benim ailem öyleydi .Merhabalar bayanlar ,epeydir yoktum buaralarda .
Bir süredir görüştüğüm bir erkek arkadaşım var , baya da ısındım seviyorum hınzırı .
Sürekli bir şeyler beklenen kişi benimki , ablası evli ama alışverişine benimkiyle gitmek istiyor. Ha yanlış anlaışmasın harcadığı parada kesinlikle değilim. Ama evli bi kadın kocası dururken neden küçük kardeşiyle gitmek ister her yere ? :)
Veya bu çocuk her gün saat 8lere kadar çalışıyor , annesi de alışverişe onunla gitmek istiyor . Çok yoruldum ben gitmek istemiyorum dedi geçen ben de dedim ki abine pasla o götürüversin bu seferlik.
Sevgiliyken sıkıntı değil ama evlenince kocama bağımlı abla, anne ne derece sempatik gelir bilemiyorum.
Bir akıl verin nasıl yaklaşmalıyım ben bu durumda ? Kıskanç da bir yapım vardır evlilikten önce boşanmayı görür gibiyim.
Merhabalar bayanlar ,epeydir yoktum buaralarda .
SelamRandom Access
Biz eşimle 8 yıl sevgililik dönemi geçirdik. Bu süre zarfında eşimde ailesine karşı malesef böyleydi. 5 tane falan teyzesi var. Sürekli onları bir yerlere götürürdü. Kız kardeşi evli onu hastaneye postaneye götürürdü (görümcem eşinden önce abisini arardı ). Teyze alışverişe gidecek eşim bırakırdı. Anne gezmeye gidecek eşim bırakırdı. Bu arada eşim evin tek oğlu ve kv kp boşanmış düşün yani. Sevgiliyken eşimle buluşurduk telefonlar asla susmazdi. Kız kardeş arardı abi naptin vardın mı (ayrı sehirleydeydik)tamam vardım iyiyim faslından hemen sonra anne arardı oğlum iyi misin. Hemen ardından baba arardı aman oğlum dikkat et.... Bir gün artık Yeterr ya dedim. Sen çocuk musun yoksa bunlar beni mi istemiyorlar. Eşim aradı annesini babasını yeter ya arayıp durmayın dedi. O gün herşeyi uzun uzun konuştuk. Yanlış anlama ama bu ailede bir tek sen mi varsın herşeye kosturuyorsun ayrıca bu ne çocuk gibi sürekli sürekli aramalar 'dan girdim bu iş böyle yürümez 'den çıktım. Gerçekten bazı şeyler o zaman eşime dank etti. Evet dedi gerçekten beni kullanıyorlar. DegismeSen kabul edemem böyle dedim çok şükür değişti. Teyzeleri artik oraya buraya biraksin diye esimi degil kendi eslerini ve cocuklarini ariyorlar. Evlendigimiz ilk hafta gorumcem abi beni hastaneye gotur dediginde 'isim var eşin bitaksin 'dedi.Hastaneye postaneye elbet birakiyor ama karsi taraf zorda kalinca.kv tek ve bizimle olduğu için ona birşey diyemiyorum haklı olarak ama bu düzeni değiştirene kadar çok çektim. Hâlâ daha akrabaları benim yanımda eşime laf sokar şakayla karışık yok evlendin bizi unuttun hayırsız falan. Bu konuda eşim kesin kararlı olmasaydı kesinlikle ben katlanamazdim. Sevgiliyken bile bu konuda değiştiğini gözlemledim öyle evet dedim. Başka biri olsa belki tamam der ama devam ederdi. Bence seviyorum ölüyorum bitiyorum demiyorsan ayrılma ihtimalini düşün veya kesinn tavır koy yoksa sonu hüsran olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?