• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek Aileleri Zor

benim de hakkım ne demek ya? ay ben böyle aileler hakkında çok ağır konuşuyorum konuşmak da istemiyorum ama, yarın öbür gün bunlar bu çocuğun evlenince falan seninle yatağa girmesini de kıskanıp "benim de hakkım" derse? :KK70: çatlak olur çünkü bunlar.

qewewqweweqwqewq w poh da çıkabilir bu işin sonunda bilemiyorumm :KK53::KK53::KK53:

Bence bi an önce bitirme fikrine alış

3 yıl sevgililik
1 yıl nişanlı kalma ve 1.5 yıllık evlililik hayatım var. Bayram sebebiyle iznimizde ailelerimizin olduğu şehirdeyiz. Dün benim ailemde yemekteydik ve eşimin annesi her saat başı naptınız nasılsın ne yedin ne içtin diye kontrol etti.
Tahammül meselesi ama nereye kadar susarım bilmiyorum.

Burnundan getirdiler yani .:KK14: Ay ben napıciğim ya ? Bir an önce yüz yüze gelsek konuşsam şu konuyu da bitse .

Burnundan getirdiler yani .:KK14: Ay ben napıciğim ya ? Bir an önce yüz yüze gelsek konuşsam şu konuyu da bitse .
Eveet bide aynı şehirde yaşasak kim bilir neler olacak düşünmek bile istemiyorum heralde gelir evime yerleşir :D 2 günlük izinde bile yapacaklarını yapıyolar.
Ve gördüğüm kadarıyla çoğu bayanla aynı durumdayım çünkü bunların hepsi aynı

Bu cephede şimdilik işler yolunda gidiyor, annesine söz verdiği gün "Canım kahve çekiyor" dedim sağ olsun gittik içtik :KK51:
Bakalım bu işin sonu nereye gidecek?

Back
X