- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 133
- 31
- Konu Sahibi Random Access
-
Bir yakınımın da nişanlısı böyleydi evin her işini ona yaptırırlar ve şöförü gibi kullanırlardı gezerken nişanlısı ile beni şuraya götür diye ararlardı. Evlenince adam ailesine ciddi mesafe koydu ama erkeğe bağlı işteBenimkinin 5 sene önce bir nişan durumu olmuş , sonra nişanlandığı kız aldatıp nişanı atmış. Başkasıyla evlenmiş vs.
Bu da tamemen işe ve ailesine dönmüş anladığım , etrafındakileri mutlu etmeyi de seven bir yapısı var .Bana karşı da öyle .
Bu yüzden acaba diyorum alışılmış bir durum zamanla geçer mi , abisi gibi o da kendi evine çekilir mi ?
İyimserlik mi yapıyorum ?
Bir yakınımın da nişanlısı böyleydi evin her işini ona yaptırırlar ve şöförü gibi kullanırlardı gezerken nişanlısı ile beni şuraya götür diye ararlardı. Evlenince adam ailesine ciddi mesafe koydu ama erkeğe bağlı işte
Ardına bakma yolcu
Kader almaya geldi seni ondan
Onu bir daha sorma yolcu
Arama gittiğin yerden
Şaka şaka, ailesiyle ilgilenmesi iyi de, annesinin 'benim de hakkım' vs diye şimdiden laf söylemesi ileriyi aydınlatıyor, iyi gözlemle derim.
Gülüm, bu yaşıma kadar tek erkek çocuk veya evin en küçük erkek çocuklarından uzak durulması gerektiğini öğrendim, tek erkek çocuk olunca oğluşum da oğluşum anneni yalnız bırakmazsın değil mi oğlum, evlenirsen birlikte yaşarız muhabbeti olur, evin küçük erkek çocuğu da sülalenin gözünde asla büyümez, çocuk 30 yaşına da gelse ablaları, annesi tarafından yanakları sıkılan, oyyyyy benim minik oğlum büyümüşte annesini gezmeleri mi götürürmüş denilen biri olur :)
Gülüm, bu yaşıma kadar tek erkek çocuk veya evin en küçük erkek çocuklarından uzak durulması gerektiğini öğrendim, tek erkek çocuk olunca oğluşum da oğluşum anneni yalnız bırakmazsın değil mi oğlum, evlenirsen birlikte yaşarız muhabbeti olur, evin küçük erkek çocuğu da sülalenin gözünde asla büyümez, çocuk 30 yaşına da gelse ablaları, annesi tarafından yanakları sıkılan, oyyyyy benim minik oğlum büyümüşte annesini gezmeleri mi götürürmüş denilen biri olur :)
Yanlış anlaşılmasın aile bağlarına, çocukların anne babalarına saygı ve hürmetlerine tek lafım olamaz, elbette ihtiyaç halinde çocuklar ailelerine yardımcı olmalı ama kadın erkek erişkin olup evlenince evlendikleri kişiler yok hükmünde sayılmamalı, hastalık olur, acil bir durum olur oğlum/kızım beni şuraya götürür müsün, şunu yapar mısın denir ama ortada buna benzer sebepler yokken her dakika aranıp alışverişe götür, yanıma gel, getir götür onu yap bunu et denmez.
Görüştüğün çocuğun karakteri nasıl? Evlenirseniz senle ailesinin arasında dengeyi kurabilir mi? Kurabilirse ciddi düşünebilirsin ama dengeyi kuramayacak gibi görünüyorsa hiç ilerleme derim, zorlanırsın, annesini alışverişe götüren kocayı camda bekler halde düşünemiyorum seni:)
Merhabalar bayanlar ,epeydir yoktum buaralarda .
Yine kafama takılan bir şey oldu aklıma sizler geldiniz.
Hadi dedim şu falımıza baktıralım , tecrübeler konuşsun faydalanıym.
Bir süredir görüştüğüm bir erkek arkadaşım var , baya da ısındım seviyorum hınzırı .
Ama evin en küçüğü ve bekar çocuğu olduğundan ablaları, annesi çok mıçmıçlar .
Sürekli bir şeyler beklenen kişi benimki , ablası evli ama alışverişine benimkiyle gitmek istiyor. Ha yanlış anlaışmasın harcadığı parada kesinlikle değilim. Ama evli bi kadın kocası dururken neden küçük kardeşiyle gitmek ister her yere ? :)
Veya akşam bu çocuk benimle çıkmışken seni özledim diye arar . :)
Veya bu çocuk her gün saat 8lere kadar çalışıyor , annesi de alışverişe onunla gitmek istiyor . Çok yoruldum ben gitmek istemiyorum dedi geçen ben de dedim ki abine pasla o götürüversin bu seferlik.
Ama anladığım kadarıyla ne abi ne anne bu işe yanaşmadı.
Bu akşam beraberdik yine güzel vakit geçirdik , mutlu olduk vs
Annesi evde yarın benimlesin benim de hakkım falan demiş.
Eh yani ok da , ufukta evlilik var konuşmaya başladı bana karşı.
Sevgiliyken sıkıntı değil ama evlenince kocama bağımlı abla, anne ne derece sempatik gelir bilemiyorum.
Bir akıl verin nasıl yaklaşmalıyım ben bu durumda ? Kıskanç da bir yapım vardır evlilikten önce boşanmayı görür gibiyim.[/QUOTE
görünen köy kılavuz istemez sevgiliyken böyle olursa evliyken daha kötüye gider
:))))) işte senin de yapını bildiğimden soruyorum adamın yapısını? Anlattığın kadarıyla iyi bir çocuk ama işte iyi çocuk olmak yetmiyor, evliliklerde ailelerle eş arası denge çok önemli çünkü, annesini mutlu etmek istiyor bu da güzel ama anne benim de hakkım derken çocuğu elinden alınmıyor, aynı evde yaşıyorlar üstelik, akşamdan akşama zaten görüyor oğlunu, anne ve ablalar delikanlının üstünde hakimiyet kurmuş gibi, seni düşman cephesi gibi görüp taarruza geçebilirler :)
Karşı atak yap, annesi yarın benimlesin dediği bir gün ama ben yarın senle başka bir plan düşünüyordum deyip çocuğun tepkisini ölçmen iyi olur, hatta merak ettiğin kafanda soru işaretleri olan konuları açık açık konuşmalısın.
Şakayla karışık yazıyorum ama bu ciddi bir mesele, flört ederken sorun olmuyor lakin evlenince tartışmalara neden oluyor ve nedense hep erkek ailelerinde böyle şeyler oluyor, bir evin bir kızını evlendiripte kuzuuum bugün gel yarın gel öbürgün yine gel, damat seni hergün bana getirecek yoksa onun kafasını kırarım diyen kız ailesine neredeyse hiç denk gelmedim.
B senaryoyu en yakın arkadaşımda bire bir izledim ve ikisi çok iyi anlaşmasına rağmen hic bir zaman aile hayatlari olamadığı için boşandılar malesef. Ablalarinin çocuklarına kadar dayısı götürürdü hastaneye, okula. Kendi çocuklarına rağmen bitti evlilik. Arkana bile bakma,
Cocugun babasi varken neden dayisi gotursun ki? Bir bekar, uc evli gorumce vardı. Evde sürekli bi kadin toplantisi, bi kısır günü. Hadi suraya gidelim, burda yemek yiyelim, alışverişe çıkalım, tatile gidelim.. Babalari var ama cok kendi halinde bi insan, etkisiz elemanHadi ya , ablalarının kendi eşleri var mıydı peki ? Babaları başlarında mıydı? .
Hastahane çok insani bir şey yani ona laf edilmez de okul falan
Mune ya ablaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?