Kıskanmam gibi geliyor. Oğlumun kıymetini bilsin, sevsinler, sevilsinler, mutlu olsunlar.
Ama gelin hanım, oturup kalkmasını bilecek, bizim yanımızda öyle oğluşumla vıcık vıcık olmayacak, hürmet etmesini bilecek, ağzından bal damlayacak, becerekli olacak, evini çekip çevirecek, kesesini bilecek, har vurup harman savurmayacak, her daim güleryüzlü olacak.
Çok şeymi istedim yavbilmiyorumkismile
Ay ben kendimi tarif etmişim ayol sempatiksalakcinni
Rabbimden tek isteğim, çocuklarımı helal süt emmişlerle karşılaştırsın inşallah. İnsanın kıymetini bilen, yüreği sevgi dolu insanlarla:Saruboceq:
ayy hayatta ben oglumu evlenduırmıcem zatenn :))) anne kuzusu kalacakkk bak buyut et sonra gelsın bırı alsın oglunu gotursunn ohhh yolarım o kızı bennnnn:)) dermısımm
kayınvalıdemle konusuyoruzda anne dıyorum nasıl kıskanmıyomusun ben oglumu kımsecıklere vermem oda dedı kı bana
o zmana gelınce evladının mutlu oldugunu goruyosun onun mutlulugu herseye degıyo dedı :) ınsallah bende boyle dusunurum kayınvalımdede ayrıca cok anlayıslı cok ıyıdır cok sevıyorummmm onuda esımı bana dogurdugu ıcın de :))
Pamuklara sarıp sarmaladığım, e bebek, gül bebek büyüttüğüm oğluşumu , üzecek, bana karşı dolduracak, istemiyorum ananı babanı, gelmesinler evime diyecek, bayramlarda seyranlarda elimi öpmeyecek, her daim, yok onun şuyu var benim niye yok, bende şundan isterim, diye oğluşumun başının etini yiyecek kızla da işim olmaz. Yani inşallah rabbim nasip etmez.
Fakat üzülerek söylüyorum ve görüyorumki şimdiki kızlar tam da tarif etiğim şekilde.
yeni bir polemik konusumu başlattım nebilmiyorumkismile
:)) olamaz mı kötükedihüsoklava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?