Erkek anneleri oğlunuzu gelinden kıskanacakmısınız?

olmaz canm ya yuce rabbım ıyılerlle karsılastırsın

amin canım allah temiz yürekli insanlarla karşılaştısın :)) biz büyüklerimize nasıl davranırsak inan ilerde çocukalrımızda bizlere öylwe davranacaklarr ....ne ekersen onu biçersin dünyası yani bizim için en kıymetli hazinee çocukalrımız vee eşlerimizz

Benim kızım var her zaman şunu der eğer oğlun olsaydı sen gelininle acayip anlaşırdın der erşey karşılıklı aslında saygı ve sevginin olduğu yerde hiç birşey olmaz .
Yeterki helal süt emmiş kişilerle evlensinler çocuklarımız ..

oyle ablacım kesınlıkleee o gunlerı gorucekmıyım yaaaaa :)))

valla bilmiyorum ama kıskanabilirim benim sevdiğim kişileri kıskanma gibi bi huyum var.cevriye kaynana gibi olmam heralde oğlum dengeyı tutturur ikimizi eşit severse neden kıskanayım

:)) cevrıye kaynanamı yoktur ya ınun gıbı bence yoksa varmıdır varsa dusmanıma bıle nasıp etmesın

sen herkesle anlaşırsın ablacımopuyorumnanaktan

benim kızım var ama kaynanaya taviz vermicem ve verdirmicem.herkes bilsin sınırını....

Of of of. Gazabınızdan ben bile oturduğum yerden korktum. İşte potansiyel iç işlerine müdahaleci ve huzur bozucu geleceğin kayınvalidesi. Allah karşılaştırmasın sositososito

malesef..eveeeeeeeeet((
ama hiiiç çaktırmam söz..zaten gelinimide çok severim kesin
ama o bnim oğlum sonuçta..bnm

İki yaşlı kadın yolda karşılaşır.Hal-hatır sorarlar.
-Kızınız nasıl iyi mi?

-Ay sorma o kadar rahat ki.Kocası sıcak sudan soğuk suya elini sokturmuyor.Hatta kahvaltıyı bile yatağına götürüyor.Avrupa gezileri altınlar mücevherler...Para bol durumları çok iyi..

-Çok iyi maşallah.Peki oğlunuz nasıl?

-Ah ah hiç sorma.Öyle pasaklı bir kadına düştü ki kahvaltıyı oğlum hazırlıyor.Üstelik gelinin yatağına götürüyor.Daha nelr canım avrupa gezileri altınlar mücevherler.Para yetiştiremiyor.Yazık oldu oğluma...

Erkek anası olmayı çok istiyorumboshayallersmile
Şimdi kızım var birde oğlum olursa allahım nasip eder inşallah,çok iyi bir kaynana olucam hem damada hem geline..İnşallah onlarda iyi olurlarda.
Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah.

kaydirigubbakcemile3İlahi teyzelere valla. Sayende güldürdüler benikaydirigubbakcemile3

iyi okumamışsın galiba benim kızım var,oğlum yok...

İyi okudum cicikom. Tam da anladığım için dedim. Yazık senin potansiyel damata. Daha kız büyümemiiiş, gelin olmamış, şimdiden "kaynanaya fırsat vermicem" vs. diyorsun.Sen böyle yaparsan kızın da gelecekteki kaynana düz dese ters anlayacak. Fırsat verdirmeyeceğini söylediğin kişi senin kaynanan mı? Sana ne demezler mi o zaman insana? Sen kızına edepli ve terbiyeli olmayı, gerektiğinde hakkını korumayı öğret yeter. Anladık kızın kıymetli de , bence tam da senin gibi kız anaları yüzünden geçimsizlik başlıyor ve başlamış olan da büyüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki bana sansli diyeceksiniz ama benim hic kaynanam olmadi o yuzden iyi kaynana kotu kaynana durumunu bilemiyorum da gecen gun bende bunu dusunuyordum acaba ben nasil bir kaynana olurum diye ,
Bir laf vardir buyukler kucukleri sevecekki onlarda buyukleri sevsin ,kucukler buyukleri sayacakki onlarda kucukleri saysin ,oglumla iyi anlassin beni ogluma fitlemesin ve saygili olsun bana yeter bende onu sever ve sayarim daha ne isteyim ki .....-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…