Erkek annesi, kız annesinden önde midir ?

cyln026

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
15
17
3
30
Merhaba arkadaşlar. O kadar sinirliyim ki gidip erkek arkadaşımı vurasım geliyor :KK62: 2 hafta sonra istemem var erkek arkadaşımla kavga ettik ve beni delirtti saçma sapan bir konu dan erkek anneleri her zaman için bir adım öndedir dedi. Saçmalama ikisi de anne dedim. Erkek anneleri hem toruna daha iyi bakar dedi. Senin ananın ne özelliği varmış dedim nah iyi bakar dedim ohhh iyi ki dedim .:KK62: Bide diyor ki sen anneme erkek torunu ver bak nasıl kıymetli olacaksın diyor. Geri kafalı!!!!!! Erkek arkadaşım babasını çok küçük yaşta kaybetmiş evin direği durumun da hatta arada annemi de alacağım yanıma diyor. Sonra şaka yaptım diyor. Şimdiden benim annem diye saçma sapan konular açıyor. Evliliğimizi düşünemiyorum!!

Yol.yakinken donmek lazim simdi bunlari diyen yarin oburgun erkek cocuk dogurmadin diye sizi ezer kac tane anneanne tanimisda toruna nasil bakip bakmadiklarini biliyomus annesi dolduruyodur muhtemelen valla bana benim annem onde olur diyen adama hadi kapi orda bas git derim:)

Sinyalleri fena veriyor.
İleride Bayramlarda önce erkeğin anasının eli öpülür de der, erkeğin annesi oğluyla yaşamalı da der, toruna annem bakacak da der, der oğlu der yani...
Yol yakınken dön bu laflar muhtemelen annesi tarafından senelerce içine işlenmiş belli ki dolduruşa getiren de bir annesi var. Ömrünü yerler senin.
Şuncacık şeyden nişan atılmaz deme hem anneci olduğunu gösteriyor hem de anneler arasında ayrım yapacağını kendi tarafını kayıracağım gösteriyor sana.
Nişan olmasın ayrıl hatta cidden zorlar seni

Merhaba arkadaşlar. O kadar sinirliyim ki gidip erkek arkadaşımı vurasım geliyor :KK62: 2 hafta sonra istemem var erkek arkadaşımla kavga ettik ve beni delirtti saçma sapan bir konu dan erkek anneleri her zaman için bir adım öndedir dedi. Saçmalama ikisi de anne dedim. Erkek anneleri hem toruna daha iyi bakar dedi. Senin ananın ne özelliği varmış dedim nah iyi bakar dedim ohhh iyi ki dedim .:KK62: Bide diyor ki sen anneme erkek torunu ver bak nasıl kıymetli olacaksın diyor. Geri kafalı!!!!!! Erkek arkadaşım babasını çok küçük yaşta kaybetmiş evin direği durumun da hatta arada annemi de alacağım yanıma diyor. Sonra şaka yaptım diyor. Şimdiden benim annem diye saçma sapan konular açıyor. Evliliğimizi düşünemiyorum!!

evliliği düşünme zaten. iki gün sonra burda boşanıyorum die konu açarsın tecrübe ile sabit.

Ayrıca ne alaka yani babaanne daha iyi bakarmışta bilmem ne.
He birde unutmadan çocuğun cinsiyeti eşten gelen spermlerle belli olur.Ama bunu anlayacak kapasitede değil sanırım erkek arkadaşınız.
Annesini yanına alma konusunda bence ciddi sadece ağzınızı yoklamış gibi geliyor.

Seninde dediğin gibi "geri kafalı". Başka diyecek birşey yok :) Yıl olmuş 2017 düşünceye bak... Annesine erkek torunu kendi kendine yapıp vereceksin sanırım. Tövbe yarab...

Son günlerde bu tarz konular sık türedi bakıyorum. Sevgiliniz çok geri kafaliymis. Ben olsam bu adamla hiç ciddi bir yola girmezdim. Hemen uzaklaşmaya bak.

En önde benim pliiizz yani :)

Bacım kaç kaç kaç
İpinden kurtulurmuşçasına :)

He yok ben aşigim diyorsan :) 1 adet irkek spermi transfer etmediği taktirde üzerine kuma getiriciimmm diye ilet:)))

Erkek arkadaşınız zihniyetini "şaka"yoluyla belli etmiş gibi geldi bana..
Tavrınızı net bir şekilde belli edip niyetinden emin olmadan gelecek icin adimlar atarsaniz sonrası için çok geç kalabilirsiniz aman dikkat!!

Bencede evliliğinizi düşüneme o ne ya erkek annesi öndeymiş niye bizim göremediğimiz ne varmış onlarda. Şimdiden başladıysa evlendiğinde çok başın ağrır. Her anne aynıdır kız ya da erkek hepsi alt alır hepsi emzirir hepsi uykusuz kalır.

Adam nasıl bir koca olacağının sinyallerini vermiş. İlerde sen sus sen kadınsın, elinin hamuruyla karışma sen, ben erkeğim yaparım gibi cümleleri bol bol duyarsın artık evlenince...

Back
X