Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde 18 haftalıkken öğrendik...önceki haftalarda doktor kız gibi dedi bizde göstermeyince kız heralde dedik...bende rüyamda kız bebek gördüm...eşimde bende kız bebek hastasıyız...hatta biz kıyafet almaya başlamıştık..isim bile bulmuştuk ama bu hafta dün öğrendik ki erkek bebek annesi olacakmışım...inanamadım doktora 3 kere sordum nerdeyse...Allahım hayırlı eli ayağı düzgün evlat nasip eylesin de kız erkek fark etmez dedik sonra...eşimede ikinciyi düşünmediğim halde ikincisi kız olur demişim o şaşkınlıkla:)))
bende çok ekşi yedim tatlıyla aram yoktu pek..arkadaşların yazdığına görede ekşi-ayşe benzerliği yalan gibi görünüyor:))
annemlere söylediğimde oda şaşırdı oda kız bekliyordu çünkü ve hazırlıklarının çoğunu ona göre yapmıştı....ben anneme zaten direk mavilere geçiş yapabilirsin anne dedim:))
isim konusunda aklımız karışık..kıza isim çok ama erkekte isim bulmak ne zormuş...çünkü çok sınırlı..karar verince yazarım onuda artık...
tüm arkadaşlarıma güzel hamilelikler....
Bende kız diye beklediğim için isim bulmuştum şimdi erkek ismi bulamıyorum.
aynı zorluğu yaşayan ben değilmişim demek...okadar çok kız ismi varki....ama erkek isimleri hep bilindik..değişik bir isme denk gelmedik henüz..değişik olanlarıda babamıza beğendiremedik:)))burda beyin fırtınası yaparız artık arkadaşım:))
Ben kız olsaydı ya Ela ya da Tuana istiyordum. Eşimde beğenmişti. Erkek olursa aklımda Demir var ama ne eşim ne aileler beğenmiyor:) Çocuk benim size ne oluyo dedim.![]()
benim eşimde Çağrı istiyor.. sizce nasıl